mucochisturi
am fost acum 2 seri la eco si mi-a spus ca am ovare mucochistice. aveti idee despre ce e vorba?
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
Raspunsuri
AngeliquedeS spune:
Iubita, nu cumva polichistice? Sau microchistice? Am dat pe google si nu a aparut nimic despre mucochistice...
Pupici,
Angelique
pozele mele, povestea nuntii, luna de miere
nemary spune:
pai tocmai asta este si nedumerirea mea. a scris pe foaie si a si spus mucochistice. o colega imi spunea ca ar putea fi chisturi din mucoasa?
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
Avalon spune:
Draguta, nu exista ovare mucochistice, crede-ma ca as fi auzit de ele pana acum... e vorba de ovare multichistice, adica ovare cu formatiuni chistice mici, foliculi care nu s-au spart la ovulatie si s-au transformat in chisturi.
AngeliquedeS spune:
Nu stiu ce sa iti spun. Am cautat pe net pana acum fiindca mi s-a trezit curiozitatea si nu am gasit nimic. Dar nu l-ai intrebat pe doctor ce insemna propriu-zis? Si ce tratament ti-a dat, sau ce ti-a spus? Oricum nu are cum sa fie altceva decat cum spune Avalon
Pupici,
Angelique
pozele mele, povestea nuntii, luna de miere
nemary spune:
de ovare multichistice am auzit si eu, din pacate chiar am avut. la doc inca nu am ajuns. sapt.viitoare o sa merg.
o zi minunata,
Mari
poze
gudinde spune:
nemary,
La ce medic ai fost? Scumpa, mai mergi la inca un dr si mai cere o parere, eventual fa o eco si la alt ecografist (unul care se stie ca e bun).
Ca zau suntem cam multe care ne confruntam cu probleme de ani de zile si n-am auzit de asa ceva. Am mai auzit eu de un idiot, scuze dr., care a scris pe rezultatul ecografiei "trompa stanga coafata" .
Avalon spune:
quote:
Originally posted by gudinde
dr., care a scris pe rezultatul ecografiei "trompa stanga coafata" .
Ei, na? Coafata cu onduleuri mici sau coafata cu bucle mari? Sau era intinsa cu placa?
gudinde spune:
quote:
Originally posted by Avalonquote:
Originally posted by gudinde
dr., care a scris pe rezultatul ecografiei "trompa stanga coafata" .
Ei, na? Coafata cu onduleuri mici sau coafata cu bucle mari? Sau era intinsa cu placa?
La asta m-am gandit si eu cand am aflat. Coafata cu placa, cu bigudiuri sau cu peria?
Da stii cum e "to add injury to insult" saraca fata a mai si platit ecografia. Sa nu-l ?!?! Asta-i dr.?
De asta zic nemary mai du-te la un dr (care stii ca-i bun) ca (virgula) chisturile astea mucochistice suna ciudat.
zisaCami spune:
Mai fetelor voi, dar sa stiti ca este perfect corect acest termen in medicina! Si mie mi s-a scris pe biletul de externare de dupa laparoscopie: "...aderente multiple epiploon care coafau ovarul ..."
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
Avalon spune:
quote:
Originally posted by zisaCami
Mai fetelor voi, dar sa stiti ca este perfect corect acest termen in medicina! Si mie mi s-a scris pe biletul de externare de dupa laparoscopie: "...aderente multiple epiploon care coafau ovarul ..."
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
Inca un exemplu de inteligenta remarcabila in medicina. Citatul este cum banuiesc eu din DP?