mucochisturi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Avalon ai banuit bine! Numai ca eu am intrebat un medic roman din Canada cum traduc eu chestia asta si mi-a explicat ca desi rezumatul laparoscopiei era extrem de sumar si nu spunea mai nimic, termenul de "coafat" e perfect corect si se mai foloseste in medicina.

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Deci hai sa spunem ca, coafatul ramane valabil. Dar cu mucochisturile cum ramane. Pt ca eu am ovare polichistice si am scormonit tot ce era de scormonit cu privire la subiect, dar de mucochisturi tot nu am auzit. Si vad ca nici voi. Sfatul meu, bineinteles, incercat alt doctor. Sa mor eu fetelor, astia sunt niste nesimtiti, de parca am avea noi bani de aruncat in stanga si in dreapta ca sunt ei incompetenti!!!

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

am facut ecografia la o clinica privata Hipocrat si bineinteles ca am platit. daca veneam cu trimitere de la med de fam. ma programau peste 30 zile. o sa astept pana joi cand merg la un gineco si o vad pe urma. oricum, multumesc pt.sfaturi

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

nemary,

Sincer ... cand e vorba de ecografi ... 100% incredere am doar in 2: Dr. Pop (Diagnosis) si Dr. Iosup (cred ca nu mai e la Diagnosis, e la CMU si mi se pare ca a inceput sa lucreze si la cabinet la dr. Tutunaru). E adevarat ca la ei se asteapta la programare dar sunt sigura pe rezultat.

Dr. Pop pe mine acum 12 ani practic m-a salvat de la operatie. Ma inclin in fata profesionalismului si omeniei acestui om oricand.
La altul cand am fost mi-a zis nu numai ca nu am chisturi dar ca el crede ca nici nu am avut vreodata. Asta in conditiile in care eu am Sindromul Ovarelor Polichistice. Un bou ce altceva sa zic. Daca ma luam dupa el ajungeam la cutit.

Mergi la inceput

gudinde, o sa vad joi ce zice doctora si poate imi fac si eu o programare la Dr.Pop.

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gudinde

nemary,

Sincer ... cand e vorba de ecografi ... 100% incredere am doar in 2: Dr. Pop (Diagnosis) si Dr. Iosup (cred ca nu mai e la Diagnosis, e la CMU si mi se pare ca a inceput sa lucreze si la cabinet la dr. Tutunaru). E adevarat ca la ei se asteapta la programare dar sunt sigura pe rezultat.

iubita, ai idee ce program au si cat costa o eco. m-am uitat putin la ei pe site si nu am gasit nimik in legatura cu asta. merci

o zi minunata,
Mari

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by nemary

quote:
Originally posted by gudinde

nemary,

iubita, ai idee ce program au si cat costa o eco. m-am uitat putin la ei pe site si nu am gasit nimik in legatura cu asta. merci

o zi minunata,
Mari

poze

Sincer nu mai stiu cat mai costa dar suna la programari la Diagnosis si acolo intrebi cand au loc liber pt o eco trans-vaginala la dr. Pop si cat costa. Daca nu-ti convine spui si tu ca vei reveni cu un telefon dar ca momentan la acea data nu poti veni. Sau o alta scuza, ceva.

Cred ca cel mai ieftin este la Dr. Iosup la cabinetul dr. Tutunaru dar acolo nu stiu cum se procedeaza. O fi tot Ramona (asistenta dr Tutunaru) care face programari si pt Dr. Iosup? Daca te intereseaza le pot intreba pe fete.

Mergi la inceput