Pentru prietenii dinozaurilor - Noutati !
Raspunsuri - Pagina 2
Adina spune:
ne inscriem si noi in club!:)tudor are 4 ani si o luna dar e cel mai mare iubitor de dinozauri de pe pamint! tot de la filmul disney ni se trage si noua.
ii iubeste pe toti dar pe primul loc e t-rex. chiar ii place sa se imagineze in pielea unui t-rex. si isi doreste cu ardoare sa ajunga in america unde el crede cu tarie ca dinozaurii mai traiesc:)). avem toate figurinele si cartile posibile.......cred ca cea mai mare bucurie a lui ar fi sa vada si el muzeul. mai anuntati pe aici cind sint ceva actiuni dinozauristice:)
Cristina_C spune:
Robert a avut o pasiune trecatoare pentru dinozauri pe la 2 ani - stia mai mult de 10 denumiri latinesti gen Parasaurolophus - cred ca mai degraba ii placea cum sunau aceste nume. Avea o colectie de dinozauri de jucarie si se juca mereu cu ei, ii deosebea pe toti, ii placea sa-i descrie, am cumparat si o carte despre dinozauri.
Copiii vostri sunt deja mai mari si sansele sa nu-si piarda interesul sunt si ele mult mai mari.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
ENYA spune:
Dragi mamici de pitici pasionati de dinozauri, intalnirile de la Muzeul National de Geologie, au loc in prima sambata a fiecarei luni , pana in iulie 2007
Urmatoarea lectie interactiva este pe 2 dec.
Amalia si Vladi (6 ani si 4 luni)
simali spune:
ENYA,
Esti o comoara.
Abia acum am vazut topicul. Si Vladut al meu (5 ani) e mort dupa dinozauri. Crezi ca vor avea program pe 2 Decembrie? O sa sun sa intreb ca nu reiese de pe site. Daca au program noi vom fi acolo precis.
alice simon
iileana spune:
Au program simbata asta, dar, ca urmare a babiloniei de la prima conferinta, acum copiii care vor sa participe trebuie inscrisi dinainte.
Telefonul e cel din link-ul dat de Enya.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
simali spune:
Am reusit sa-l inscriu pentru 2 decembrie. Nu mai erau locuri dar i-am rugat pentru ca noi venim de la Ploiesti si combinam cu vizita la bunicii din Bucuresti.
Pentru ca numarul solicitarilor le-au depasit cu mult imaginatia au ateliere si pe 03 si pe 09 Decembrie.
alice simon
ENYA spune:
iileana noroc cu mesajul tau
habar n-am avut ca trebuie sa dau telefon sa-l inscriu si pentru sambata asta...nici nu vreau sa ma gandesc ce dezamagit ar fi fost sa ajungem acolo si sa nu putem participa
noi mergem duminica, pe 3 dec
uff! era sa cad de pe scaun cand am citit!
iileana spune:
Enya, eu zic: noroc cu mesajul lui Simali! Ea m-a inspirat :-))))) sa sun sa ma asigur ca se tine in 2 intilnirea. Ca eu stateam foaaaaarte linistita, eram cit se poate sigura pe algoritmul cu prima simbata din luna ...Si-asa am aflat de inscriere, altfel ne infiintam pur si simplu acolo senini ca niste floricele! Ce frustrant ar fi fost sa facem cale intoarsa....
Uf, bine ca s-a rezolvat.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
ENYA spune:
quote:
Originally posted by iileana
Enya, eu zic: noroc cu mesajul lui Simali! Ea m-a inspirat :-))))) sa sun sa ma asigur ca se tine in 2 intilnirea. Ca eu stateam foaaaaarte linistita, eram cit se poate sigura pe algoritmul cu prima simbata din luna ...Si-asa am aflat de inscriere, altfel ne infiintam pur si simplu acolo senini ca niste floricele! Ce frustrant ar fi fost sa facem cale intoarsa....
Uf, bine ca s-a rezolvat.
corect! simali
Caprioara spune:
Buna fetele,
A fost si Matei al meu cu tati duminica la 10, la un atelier cu minerale. Lui i-a placut, dar tati spune ca e inca prea mic pentru minerale . Le-au dat 2 roci pe care sa le studieze si o fisa in care sa treaca raspunsul: trece lumina prin ele, se zgarie cu un cui, sunt prafoase, se desfac in foite, etc.
Sambata pe 9 ne-am inscris si noi la Dinozauri. Abia asteptam!!!
Cine a fost in weekendul asta sa ne spuna si noua cum a fost lectia a doua la dinozauri, please.
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud