Iasule, mandra cetate (45)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Daca va organizati intr-un fel, dati de stire, ca is cu un oki pe voi :) Si vin si fac ingerashi, daca muncim in comunitate!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Si eu cred ca ceva de mancare (dulciuri) ar fi cel mai bine, indiferent unde mergem, in ideea ca le vor consuma pe loc si nu le vor fi confiscate de parinti, ingrijitori, etc... Cum ramane cu bradul insa? Cred ca tot noi trebuie sa il facem, sau impodobesc ei la sediul respectiv unul? Si cred ca trebuie sa inchiriem si un Mos, care sa ofere cadourile.

Oricum, timpul e mai scurt decat pare, maxim o luna. Deci, hai repede cu idei si propuneri de organizare.

Trebuie sa stim cam cati copii sunt, deci cate cadouri pregatim si cati bani trebuie alocati. Trebuie initiata o lista si cineva sa se ocupe de ea. Cred ca intalnirea de sf Andrei e numai buna sa punem lucrurile la punct si sa strangem si banii. Ne trebuie o casiera. Gabi, vrei sa fiii tu? Ma gandesc ca ai firma in centru si poti fi gasita usor...
Daca e nevoie de spatiu de depozitare si loc de "sezatoare" in ideea de a pregati pachetelele, in ajunul actiunii propriuzise, le gasiti la mine.

Alte propuneri si idei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Dana, mersi de incredere, dar nu ma bag la strans banii pentru ca...o sa fie din mai multe parti si eu de felul meu sunt imprastiata. In schimb nu ma supar daca altcineva se ofera si prefera sa ma viziteze din cand in cand si sa tina acolo o pusculita...ca e in centru...Faceti cum credeti, aveti tot suportul din toate punctele de vedere in afara de stransul banilor...
Eu zic sa punem tara la cale atunci de sf Andrei...sau cand ne intalnim si sa hotaram incotro vor merge cadourile.
Liliana, Maria, multumim de sustinere si de oferta de dulciuri. Eu dana, cred ca se va rezolva cu bradul...cu Moshul sper sa ma descurc, sa vad pe cine gasesc anul acesta, caci imi trebuie musai.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BOCANILA spune:

Buna!
Ma primiti si pe mine in clubul vostru?
Am 5 fetite si un baiat. Locuiesc in Tatarasi.

poze cu familia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Daca doriti sa ne revedeti o puteti face www.dropshots.com/day.php?userid=122476&cdate=20061121&ctime=153456" target="_blank">aici

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

OANA(ghinetz)FELICITARI !
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Si cu intirziere :
LA MULTI ANI !
Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!

Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput

BOCANILA ,BINE AI VENIT !Sa-ti traiasca minunile si sa va bucurati de ei!

Mergi la inceput

Eu pot sa donez ceva banuti pentru actiunea de Craciun si regret din suflet pentru ca nu pot participa si personal,dar cu serviciu inclusiv in wk-end,copii,casa,scoala,mi-e destul de greu !

De Sfintul Andrei sintem invitati la petrecerea unui baietel si nu putem ajunge la Danna,desi imi doream mult sa ne revedem!

Scriu pe fuga ,dar sper sa revin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna fetelor scriu rar tare ca nu reusesc,i-mi pare rau....
particip si eu cu cativa banuti pt craciun,daca vreti am si faina dar de tara,nu de cea 000,si nu stiu cat de bine creste.....
altceva....vreau sa cumpar apartament cu 4 cam si cum stiti toate, e jale cu agentiile,sper sa nu jignesc pe nimeni care lucreaza ca agent,dar eu am o experienta tare proasta cu una,chiar are oameni si aici pe forum....sa ne fereasca dumnezeu de asa hoti.
asa ca va rog daca aflati de un apartament de vanzare la 4 camere,va rog mult sa ma anuntati...prin credit il iau stiu ca pt unii conteaza.
in rest nu am timp sa scriu,bb mic a suferit o interventie chirurgicala ,partial usoara.in rest suntem bine.o zi buna

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

bocanila, ce copii frumosi ai! si ce fete mari! cand incepem cu problemele cu ai nostri la tine venim:)

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput