Iasule, mandra cetate (45)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by alipiticot

Buna fetelor scriu rar tare ca nu reusesc,i-mi pare rau....
particip si eu cu cativa banuti pt craciun,daca vreti am si faina dar de tara,nu de cea 000,si nu stiu cat de bine creste.....
altceva....vreau sa cumpar apartament cu 4 cam si cum stiti toate, e jale cu agentiile,sper sa nu jignesc pe nimeni care lucreaza ca agent,dar eu am o experienta tare proasta cu una,chiar are oameni si aici pe forum....sa ne fereasca dumnezeu de asa hoti.
asa ca va rog daca aflati de un apartament de vanzare la 4 camere,va rog mult sa ma anuntati...prin credit il iau stiu ca pt unii conteaza.
in rest nu am timp sa scriu,bb mic a suferit o interventie chirurgicala ,partial usoara.in rest suntem bine.o zi buna

Paula si iubirile ei! Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)si Cosmin Mihai(d.n.1.10.2006)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Ce interventie ? E bine acum bebelusul?
Multa sanatate!

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Multumesc Adi,a avut o stenoza anala,si i-a dat putin mai jos orificiul anal.Acum sper ca nu mai are alte afectiuni ca acesta se asociaza de obicei si cu alte malformatii....
Scuze ca nu am reusit sa felicit sarbatoritii,LA MULTI ANI! si tot ce va doriti si sarcina usoara si un bb sanatos noii (Oana)
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Bocanila bine ai venit printre noi
Paula, multa sanatate lui BB mic si refacere rapida.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Ce slaba miscare azi in "mandra cetate"! Unde sunteti cu toatele? Va incalziti langa o soba, undeva?

Bine ai venit, Bocanila. Esti o fericita cu o familie asa numeroasa! Si asa frumoasa!

O seara placuta si ...ne vedem maine la cafea! (Mai am voie si eu o gurita mica-mica, nu?)

Oana DPN - 26 IULIE 2007 si Stefan-Vladimir - 11 MARTIE 2003

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

http://www.pragmaafterschool.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbi spune:

bine ai venit, bocanila!

paula, multa sanatate bebelusului!

oana, eu as zice ca tu ai acum energie pentru 2 (e normal, nu?)...si mai incet cu cafeaua, ca nu s-ar zice ca ai avea nevoie!

maria si baietii(2002, 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Fetele, buna seara. Azi am avut o zi luuunga, spar ca si fructuasa, dar asta ramane de vazut...

Bocanila, sper sa iti placa "clubul" nostru, bine ai venit!

Adriana 78, mesajul tau a fost iar aruncat pe pagina precedenta, dar nu te enerva, treci tu si de asta. Inca cateva mesaje si scapi de moderare. (Ca sa scapi mai repede scrie un pic mai des, mai multe mesaje pe zi, eventual la mai multe topicuri)

Locul de intalnire este: RoMagic Family Care Center, un club pentru copii, aflat in zona Podu de Fier(str. Rufeni nr 16). Tu din Pacurari ajungi cu maxi-taxi nr 18, unul galben, care circula destul de greu, adica rar... Te lasa in intersectia Podu de Fier (prima statie dupa Tg Cucu, cand vii dinspre Pacurari) Cel mai bine anunti soferul ca vrei sa opreasca acolo, multi nu mai opresc, a devenit dificil traseul asta de cand au scos maxi-taxi particulare si l-au lasat numai pe asta de la Autobuzul...

Ora de intalnire: 18.00

Vad ca ceiu mai multi opteaza pt ziua de joi, chiar de sf Andrei. Noricelu'-voinicelu, voi puteti veni joi, sau aveti musafiri acasa? Unde esti si cum de nu intri tu, deloc-deloc? Nu-ti miroase a cuconiada? Nu ziceai tu ca ai 3 Andrei si o Andree de sarbatorit?

celelalte doamne si domnisoare, aceeasi intrebare si pt domniile voastre! (aia cu "puteti veni joi" la general si cea cu musafirii pt mamicile de Andrei...}...

Herra, de tine ma tem ca iar "am scapat"; fiind 30 nov, banuiesc ca ai inchidere de luna. Poate de data asta fentezi cumva muncile si ajungi?

Raluca, nu-i asa ca de data asta dai o fuga, oricat de tarziu ar fi?

Asteptam toata gashca, nu uitati ca avem de pus la cale operatiunea "Craciunul celor mai putin norocosi decat noi"

Apropo de cei mai putin norocosi decat noi, Magda are intr-o clasa paralela o colega care a fost depistata cu leucemie acum, la varsta de 8 ani. Groaznic . Dar sa speram ca va fi operata si se va face bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna ziua.

Nu pot participa la fondul copilasilor pt. ca bugetul este alocat in scop asemanator.
Nu pot veni nici de aceasta data la intalnire dar va urez distractie placuta, mai ales copilasilor.

Dana: leucemie la 8 anisori........dar la 4 anisori......
Bocanila: bun venit.

Multa sanatate copilasilor dar si parintilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Dana, chiar e vorba de o fetita de la ei de la scoala?(cea bolnava de leucemie)...mie mi-a spus Otto ceva acum catva timp si am trimis un mic fond acolo...dar nu am stat sa citesc anuntul...
Eu in principiu vin...Otto are un Andrei, dar cred ca pe 3 decembrie il sarbatoreste.
Ieri am fost "educatoare" la Matei la gradinita si am facut impreuna cu ei "petrecerea baloanelor"...copiii au personalizat baloanele cu ochi, gura, buze utocolante si apoi le-au "incaltat" si le-au trimis la petrecere. S-au distrat grozav...dar imaginati-va 21 de copii strigandu-ma"Gabi, ma ajuti si pe mine?Gabi nu pot dezlipi ochii", Gabi eu n-am nas la balon...Gabi....etc' Scumpi de tot...
Azi am avut lectie deschisa cu parintii, copiii au lucrat oe ateliere despre si cu materiale din natura: unii au lipit frunze uscate, altii au pictat pietre, altii au facut un covoras cu frunze uscate intr-un colt si altii au insirat pe o ghirlanda tot frunze. Noi parintii am lucrat si noi u materiale refolosibile si am facut ce ne-a trecut prin cap: vazute, aranjamente de Craciun...etc...Sper sa gasesc vreo doua foto si sa vi le arat si voua...
Pupici si multa, multa sanatate la piticii bolnaviori, si mamici si nememici va asteptam sa va inscrieti pe lista Danei...sa putem face prezenta.
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Aha, am banuit eu ca mesajul meu iar rataceste cine stie pe unde ... of of ... Eu vad imediat mesajul meu sau ale noilor veniti, nu inteleg de ce totusi nu e afisat corect?!

mai scriu odata o parte din el (acum te pomenesti ca se inchide subiectul aszta si iar se pierde pe undeva).

l_carmen2003 , multumesc ! Deci daca ea are 1 an si 5 luni ii pot da lapte cu 3,5 grasime. Nu stiu la ce te referi ce laptele integral. Cel cu grasime mai mica, ce fel de lapte este?
Stie cineva cum as putea gasi o bona? O bona care sa stea cu ea cateva ore pe zi?

palmyrah2002, stai langa Piata Pacurari? Piata fantoma de fapt, ca nu am vazut pe nimeni sa vanda ceva acolo. In ce parc pt. copii mici mergi tu? Mi-ar placea mult sa ne intalnim cu piticii, deci spune-mi cum pot lua legatura cu tine.

De ce atunci cand apas pe PM, dorind sa scriu un mesaj unui membru, imi apare apoi mesajul "Scuze, X nu primeste mesaje private".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

quote:
Originally posted by alipiticot

altceva....vreau sa cumpar apartament cu 4 cam si cum stiti toate, e jale cu agentiile,sper sa nu jignesc pe nimeni care lucreaza ca agent,dar eu am o experienta tare proasta cu una,chiar are oameni si aici pe forum....sa ne fereasca dumnezeu de asa hoti.
asa ca va rog daca aflati de un apartament de vanzare la 4 camere,va rog mult sa ma anuntati...prin credit il iau stiu ca pt unii conteaza.
in rest nu am timp sa scriu,bb mic a suferit o interventie chirurgicala ,partial usoara.in rest suntem bine.o zi buna

Paula si iubirile ei! Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)si Cosmin Mihai(d.n.1.10.2006)

poze noi

Ti-am trimis un PM.

Multa sanatate puisorilor tai si tinem pumnii sa fie totul bine!

Mergi la inceput