Iasule, mandra cetate (45)
Raspunsuri - Pagina 25

adi69 spune:
quote:
Originally posted by herra
Deci,asa cum spunea Liliana,dr Crumpei,la sp Spiridon chirurgie 1 sau la centrul Catharsis,str V.Alecsandri nr 12,langa reprezentanta auto Toyota,tel 216382,progr de luni pana vineri 12-16.
Asta este programul centrului,pt a afla programul dr suni si faci programare.
unde e str V. Alecsandri? reprezentanta Toyota? as putea sa fac acolo echo la sani?Never underestimate the power of human stupidity. - A. EinsteinCristina si Vlad
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
Da un tel sa intrebi de echo la sani.Strada V Alecsandri urca de la Select ,spre bv Independentei.Reprez Toyota este chiar pe colt unde este semaforul pt pietoni(unde a fost pe vremuri reprez Tehnoton)
Adriana si-atat...

herra spune:
multumesc!

Idaira spune:
quote:
Originally posted by mess0804
Sa va dau un pont: NU pizza de la Magic Pizza! Am mancat aseara cam 2 felii (precizez ca mai mancasem ieri pe la dimineato-amiaza o racitura si am baut un suc, deci de la altceva nu avea de la ce sa fie) si am facut niste blande tare urate, n-am dormit toata noaptea m-am scarpinat(de asta bantui pe forum la ora asta). Prietenul zicea ca se simte aiurea si el, s-a trezit mai inainte si a mancat o portocala sa-i mai treaca starea ... Si eu care ma gandeam ca la ce flux mare de clienti au nu au timp sa se invecheasca componentele,
se pare ca m-am inselat.
Un alt lucru care l-am observat si nu mi-a placut e ca la 23.30 cand am plecat eu mai erau niste parinti cu copii micutii 2-4 ani (pareau doua familii de prieteni venite cu copii), care inca mai aveau de mancat, baut , deci nu pareau sa plece repede... Sper ca nu-s eu absurda...
Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.
Am ani buni de cind nu mai maninc aici...o cunostinta de-a mea a lucrat o perioada scurta(e arhicunoscut patronul prin zbieretele lui,prin a baga frica in angajati!)mi-a povestit ca,aici,LEGUMELE NU SE SPALA,DECI CONCLUZIA VA APARTINE...

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mess0804quote:
Originally posted by mariussimiuc
Am revenit cu poze
m-am indragostit... tare frumusel puiul tau la costum...
Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.
Multumesc...Dar sa stii ca deja-i promis.

Miha

mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI,Oana!! Sa fii sanatoasa si fericita!
Miha

ghinetz spune:
Multumesc mult, mult pentru urari.
Azi, de ziua mea am un cadou super. Si il arat lumii intregi de pe forum. Adica imi modific semnatura de la la
.
Voi fi din nou mamica la vara, prin iulie, august. Stefan va avea un fratior sau o surioara. Abia asteptam cu totii!
(V-am zis eu ca-mi sunteti de mare ajutor cu discutiile despre ginegologi! M-am decis - teoretic, deocamdata - spre dr Grigore. Sper sa reusesc sa-mi fac o programare la ea cat mai curand, ca stiu ca e tare ocupata. A mai nascut cineva cu ea?)
Mesaj pt fetele cu doi bbei. O sa va bombardez cu mesaje, ca pe cat sunt de bucuroasa, pe atat suunt de ...nu stiu: speriata, nepregatita etc. Mi se pare ca nu o sa mai stiu nici cum sa imbrac un bb, dar cum sa-i fac baie si alte alea...
Oana DPN - 26 IULIE 2007 si Stefan-Vladimir
- 11 MARTIE 2003
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
http://www.pragmaafterschool.ro

GabrielaG spune:
Felicitari Oana...asta da veste superba. Sa dea Domnul sa i un BB sanatos si frumos si sa ai o sarcina usoara, fara probleme.
Apoi, in primul rand LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA SI SA RAMAI ACEEASI FATA SUFLETISTA CARE ESTI.
Mai inainte am fost la teatrul lUCEAFARUL...a fost piesa NEGHINITA, cu teatrul de papusi de la Bacau. A fost suuuperb, pacat ca au prezentat numai astazi.
pupici si o zi frumoasa la toata lumea,
Gabriela si baietii

herra spune:
Oana, felicitari, sarcina usoara si nu in ultimul rand LA MULTI ANI!!!

elbi spune:
LA MULTI ANI OANA!
sa fii fericita, sa ai un bebe sanatos!
pai, te asteptam cu intrebarile...
emotionanta povestea, anasol!
important ca bebe e sanatos, oricum durerile se uita...
maria si baietii

adi69 spune:
La multi ani Oana,sa-ti dea Dumnezeu sanatate multa si putere sa cresti doi copii minunati!
Mai avem mamicute gravidute pe aici,puteti deja sa formati un miniclub..:)felicitari tuturor!
Adriana si-atat...