Iasule, mandra cetate (45)
Raspunsuri - Pagina 24

mariussimiuc spune:
Helau!!
Am revenit cu poze
Aime,draga mea,dezastrul de dupa nu mai conteaza,important e sa se fi simtit lumea bine,cu mic cu mare. Si fie vb intre noi nici n-am strans inca.Casa e plina de baloane,serpentine,masinute...dar acu mi-e lene.Poate maine ma trezesc cu mai mult chef.
Miha

Darria spune:
Adriana, multumesc frumos pt. reteta
Acum o vazui
Mihaela: elegant micul sarbatorit si frumos tortuletul. Sper ca a primit si cheile si ca-i dai voie sa conduca
O saptamana placuta tuturor.

elbi spune:
miha, sa-ti traiasca puiul! o sa franga multe
inimi...
printul (arata super!!!) avand calul alb (a se citi caleasca roz) isi astepta printesa...
si mai spuneai ca nu te pricepi la torturi si la masinute,hm?? daca mi-ar iesi asa de prima data...
maria si baietii

Idaira spune:
Va citesc,dar n-am intrat pina acum...am motivele mele(am sa vi le scriu eu ).
Subscriu la ce s-a scris vis-a vi-s de dr Cobzeanu,pt mamografii...e f buna profesional si extrem de serioasa...cu toata increderea.
Iar in privinta unei echo,eu n-as opta pt dr Bostaca,mai degraba pt dr Crumpei..parerea mea.
Numia bine va doresc!

Danna_36 spune:
quote:
Originally posted by adi69quote:
Originally posted by Danna_36
Miha, sa va fie de bine petrecerea! Asteptam pozele.
Cat despre intalneala, se pare ca fetele nu mai au chef, sau daca-l au, il tin secret![]()
Hei, doamnelor, Adi a promis un tort "Padurea Neagra"!! Nici o reactie?
Danaaa!!! scrie repede un mesaj pe aici..ai vazut ce numar ai la mesaje?
Adriana si-atat...
Brrrrrr! Abia acum am vazut!....

Danna_36 spune:
Saptamana asta nu am fost la firma, Ruxi a fosy bolnava si sunt un pic in urma cu noutatile, adica ce zile si ore mai sunt disponibile pt petrecere. Aflu maine si pe seara va spun.
Acum Ruxi e mai bine, multumesc lui Dumnezeu! Nu stiam ca o amarata de laringita poate fi asa problematica, bine ca e pe trecute.
Cine vrea sa vina la petrecere sa ridice in continuare doua degetele, ne auzim maine seara

mess0804 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Am revenit cu poze

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

mess0804 spune:
Sa va dau un pont: NU pizza de la Magic Pizza! Am mancat aseara cam 2 felii (precizez ca mai mancasem ieri pe la dimineato-amiaza o racitura si am baut un suc, deci de la altceva nu avea de la ce sa fie) si am facut niste blande tare urate, n-am dormit toata noaptea m-am scarpinat (de asta bantui pe forum la ora asta). Prietenul zicea ca se simte aiurea si el, s-a trezit mai inainte si a mancat o portocala sa-i mai treaca starea ... Si eu care ma gandeam ca la ce flux mare de clienti au nu au timp sa se invecheasca componentele,
se pare ca m-am inselat.
Un alt lucru care l-am observat si nu mi-a placut e ca la 23.30 cand am plecat eu mai erau niste parinti cu copii micutii 2-4 ani (pareau doua familii de prieteni venite cu copii), care inca mai aveau de mancat, baut , deci nu pareau sa plece repede... Sper ca nu-s eu absurda...
Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

mephala30 spune:
La multi ani Ghinetz!
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze

kisstherain999 spune:
Bagati un ochiaici
O saptamana usoara.
kiss 19+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...