Iasule, mandra cetate (45)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Miha, sa va fie de bine petrecerea! Asteptam pozele.

Cat despre intalneala, se pare ca fetele nu mai au chef, sau daca-l au, il tin secret
Hei, doamnelor, Adi a promis un tort "Padurea Neagra"!! Nici o reactie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by diaan

Buna.
As vrea si eu sa imi recomandati un cabinet( prefer particular)
mama a avut un diagnostic pus acum 7 ani de "piatra la ficat" a urmat un tratament si de atunci nu a mai facut nici o investigatie.
As vrea sa o duc la un doctor pt o ecografie pe un diagnostic etc
numai ca nu stiu unde sa ma indrept
Ma puteti ajuta?
Multumesc

Deci,asa cum spunea Liliana,dr Crumpei,la sp Spiridon chirurgie 1 sau la centrul Catharsis,str V.Alecsandri nr 12,langa reprezentanta auto Toyota,tel 216382,progr de luni pana vineri 12-16.
Asta este programul centrului,pt a afla programul dr suni si faci programare.
Eu am fost operata de trei ori si de doua ori la chirurgie I,iar toate ecografiile inainte de operatie le facea dr Crumpei,nici profesorul nu opera daca nu avea biletul de echo de la dr Crumpei..(cam asa era treaba atunci)

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danna_36

Cat despre intalneala, se pare ca fetele nu mai au chef, sau daca-l au, il tin secret

Danna, mami de printese

Danaaa!!! scrie repede un mesaj pe aici..ai vazut ce numar ai la mesaje?

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danna_36

Danna, mami de printese

Dana,cred ca ar fi bine sa ne spui cand e liber la tine sa hotaram o zi si sa ne spui cat ne costa chiria,sa vedem cate ne adunam(ups! scrisesem afumam :))si sa vedem cat ne ajunge de fiecare.
Ar fi OK sa-ti platim chiria ? Consumatie oricum iti facem,macar un suc de la tine,e bine? Sau spune-ne tu cum..

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbi spune:

nicoleta, cum se simte matei? fa-i aslo, daca tot persista febra. a, da, vad ca spuneai de exudat.

multa sanatate!

adi, nu ma lasa in coada de peste, stii tu la ce ma refer...
cand ai timp, ca eu zic ca trebuie sa te refaci dupa cele prestate si mirosind a scortisoara...ai multa rabdare,zau

maria si baietii

Mergi la inceput

Am pus reteta tortului la poza lui,cred ca la asta te refereai,nu?

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbi spune:

gata,adriana,l-am activat.
multumesc mult.

maria si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Deci,asa cum spunea Liliana,dr Crumpei,la sp Spiridon chirurgie 1 sau la centrul Catharsis,str V.Alecsandri nr 12,langa reprezentanta auto Toyota,tel 216382,progr de luni pana vineri 12-16.
Asta este programul centrului,pt a afla programul dr suni si faci programare.

unde e str V. Alecsandri? reprezentanta Toyota? as putea sa fac acolo echo la sani?

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Bonjour!

Fetele, aseara am petrecut la Robert , a fost super...Vladut a fost f incantat, dupa ce ca ne-am dus si venit pe jos, si mereu spunea ca merge la Bobo si spune Helloooo si nu La multi ani , acolo n-a stat o clipa, cred ca Miha a avut de strans o gramada dupa copii (sorry ), a papat de parca nu mancase de zile intregi, ba chiar l-a hranit si pe Bobo , au dansat, s-au jucat...a fost super...Robert a fost un elegant si un dragut ca si ai lui parinti, iar tortul de nota 10+. O sa vedeti pozele.
Asaaa, acum vrem si de sf. Andrei...si chiar, Dana, cum ramane cu intalnirea lunara ? Haideti sa nu abandonam ideea, ca e faina.
Herra, ptr o mamografie de calitate si un diagnostic pe masura, poti merge in Pol Mare la dr.Cobzeanu, am si un nr de telefon dar nu stiu daca mai e valabil, insa stiu ca e cu programare din timp. Daca vrei ma pot interesa.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Eu va spun un secret..am gustat din turta dulce a Adrianei...cel putin turta dulce umpluta ti se topeste in gura. Intrebare: in turta dulce cu ciocolata, ai pus ciocolata solida(vrac)? Si bineinteles ca vreau si eu reteta...ca Octavian a inceput sa saliveze pe langa mine...si am hotarat ca anul acesta vom face si noi multe, multe fursecuri...
In legatura cu intalnirea la Dana...o facem chiar de sf. Andrei? Ar fi bine cumva, ca a doua zi copilasii sunt liberi, ca e 1 decembrie...si suntem si noi de la serviciu...deci putem sta pana noaptea.
Incep listuta sa vedem cine se mai inscrie:

1. Eu...cu baietii
2. adi 69
3.amironeanu
4.mariussimiuc
5.ghinetz
6.l_carmen2003
7.acvi
si speram: herra, ralnied, kisstherain...etc...si astept atentionari ca sa va trec pe lista.
Dana cred ca ar fi bine sa tii tu lista...si sa hotaram de comun acord si ziua. Si spune=ne cum sa facem cu chiria ca sa fie ok si pt tine...si cu restul de consumatie vedem noi.
Ce ziceti fetelor, aducem si muzca sa si dansam cu piticii, chiar ceva concursuri, ca sigur vor fi f. incantati sa-si vada parintii alaturi de ei...
Pupici,
Gabriela si baietii
PS. In primul rand LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!!

Mergi la inceput