Iasule, mandra cetate (45)
Raspunsuri - Pagina 15

mariussimiuc spune:
Liliana,daca mai ai colorant de dat vreau si eu.
Miha

herra spune:
cat dureaza de obicei o petrecere de copii?
e invitat Vlad joi, de la ora 16; si pe langa faptul ca e racit, eu am program pana la 17, el doarme pana la 16, pana mai mananca...
sa stiu daca mai gasim pe cineva...sau il invat "sociabil" ca ma-sa si taica-sau!

Danna_36 spune:
quote:
Originally posted by herra
cat dureaza de obicei o petrecere de copii?
e invitat Vlad joi, de la ora 16; si pe langa faptul ca e racit, eu am program pana la 17, el doarme pana la 16, pana mai mananca...
sa stiu daca mai gasim pe cineva...sau il invat "sociabil" ca ma-sa si taica-sau!Never underestimate the power of human stupidity. - A. EinsteinCristina si Vlad
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
Cam 2 ore, 2 ore si jumatate, nu cred sa tina mai mult...

adi69 spune:
quote:
Originally posted by lgireada
Pt treaba cu colorantii, mie mi-au zis ca au si praf, dar nu tin minte detaliile. Oricum, eu din culorile primare, mi-am combinat diverse si am obtinut o paleta mai larga. Daca vrei, ma pot intalni cu tine sa-ti dau cate 250 ml dintr-o sticla de colorant :). Detalii pe pm.
Aaaaaaa si str. Han Tatar e in Tatarasi, cum cobori la dispecer, prima strada ce coboara inspre Ciurchi, Oancea. Totusi, parerea mea e ca nu are sens sa dai bani pe coloranti, iti dau eu cu placere, ca oricum imi expira la anul - valabilitate 2 ani mi-au zis ei.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Rosu si galben am,verde si albastru imi lipseste...si daca esti asa draguta si vrei sa imparti cu noi...sigur vor mai fi fete care vor dori,ma gandeam ca poate ne intalnim de sf Andrei sau cand se hotarasc fetele aste asa ne mai intalnim....
Oricum eu trebuie sa ajung acolo unde ai spus(sa stii ca nu am inteles prea bine din cauza ca nu cunosc deloc Tatarasiul)ca vreau sa-mi cumpar praf,daca au.
Asa au spus ,ca are termen de garantie doi ani?
Dana,tu ce spui,ne mai gazduiesti o data?Ca vad ca Inimioara nu mai intra pe aici..sa ne mutam la ea.
Fetelor,santem in 15(aproape)nu mai vrea nimeni la intalneala?
Poate reusesc sa pregatesc un tort Padurea Neagra......ei?
Adriana si-atat...

Danna_36 spune:
Miha, duminica l-am vazut pe Robert, stii [:}]... Tu de ce n-ai aparut, macar la sfrsit?

prettysunshine spune:
quote:
Originally posted by Danna_36
Nicoleta, La multi ani, buni si frumosi, cu sanatate si impliniri alaturi de dragii tai!
Eu am avut o noapte zdrente,Ruxi s-a trezit de mai multe ori urland, nu m-am putut intelege cu ea, plangea de mama focului si cerea ceva ce numai ea intelegea...O singura data am priceput ca vrea "caietul" si i-am dat o carte pe care o aveam pe noptiera, a strans-o la piept si intr-un final s-a linistit. Nu e prima data cand se trezeste urland, dar chiar de 4 ori pe noapte nu s-a mai intamplat. Si cand adormisem si eu, intre doua reprize ale lui Ruxi, a venit Magda si m-a trezit, ca si ea mai face chestii dintr-astea... Dimineata am vrut sa mai dorm putin langa Ruxi dupa ce Magda a plecat cu taica-sau la scoala, dar am primit un telefon matinal...Asa se face ca acum sunt varza
si ma pregatesc sa o iau din loc, la treburi...
O zi buna va doresc si imi doresc...
Danna, mami de printese
Dana,se numeste pavor nocturnus,eu m-am luptat cu problema asta vreo 3 ani de zile si am ajuns si la psihiatru cu copilul pana sa-mi spuna cineva cum se numeste si ce e.Deschisesem chiar si un topic aici pe DC despre asta.Problema e ca era aproape in fiecare noapte,plangea isteric,nu recunostea pe nimeni,bolborosea cuvinte ininteligibile, nu puteai comunica cu el deloc,o lua la sanatoasa din pat,ce mai,plangeam langa el.Pana mi-a spus un medic ca e ceva intalnit destul de des la copiii de varsta lui si ca nu putem face nimic in afara de reducerea timpului petrecut in fata televizorului si calculatorului.In momentul in care a inceput scoala s-a linistit subit.
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Danna_36 spune:
Adi, eu cu mare placere va primesc, insa in perioada cu Sf. Andrei e mai greu, am cateva petreceri programate si unde nu am, mai sper sa apara, stii tu, speranta moare ultima...
Dar poate mamicile noastre de Andrei si Andree se hotarasc sa organizeze o petrecere a copiilor "la comun" la RoMagic si sa ne invite si pe noi, nu ar iesi foarte scump si atunci am fi si in "legalitate", adica as putea face rezervare, pentru vineri seara, sau duminica seara, atat mai e liber... Sper sa nu va suparati, nu-s chiar de capul meu......

prettysunshine spune:
Uite ce am gasit pe net:
Teroarea nocturna (Pavor Nocturnus) este caracterizata printr-o trezire brusca din somn insotita de tipete sau urlete. Pe parcursul episodului, pulsul si ritmul respirator cresc iar ochii copilului pot fi deschisi. Mai mult ca sigur ca el nu isi va aminti ce s-a intamplat in afara de faptul ca s-a trezit si s-a simtit speriat.
Teroarea nocturna apare in prima treime a ciclului de somn, atunci cand copilul este in starea de somn profund. In loc sa se trezeasca sau sa treaca intr-o noua etapa a somnului, copilul ramane "intepenit" intre etape. Aceasta se intampla la aproximativ 15% dintre copiii mici si poate fi cauzata de o stare avansata de oboseala sau de o intrerupere a ciclului de somn.
In sine, terorile nocturne nu sunt periculoase, dar ceea ce se intampla in timpul lor poate fi. Copilul poate sari din pat sau poate face ceva ce nu ar face in mod obisnuit.
Nu exista vreo cauza cunoscuta a terorilor nocturne, cu toate ca exista pareri ca ar fi provocate de cauze fizice. In timpul terorilor nocturne poate fi prezenta si apnea.
In urma evaluarii pentru a elimina orice cauza fizica (cum ar fi starea neurologica), se pot folosi medicamente ca si tratament.
Sursa http://www.reclama/Somnul_si_problemele_lui_parasomnii-articol-344.html
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Danna_36 spune:
Rosa (ingrid), multumesc
Exact ce spui tu mai sus regasesc la Magda, sora mai mare a Ruxandrei. Sunt 2 ani si jumatate de cand ne chinuim asa, noapte de noapte, cu unele intreruperi (adica nopti linistite). Am fost la doctor, neurologic nu e nimic, i-am dat de doua ori un tratament pentru reorganizarea somnului, rezultatul a durat de fiecare data cateva luni, dupa care a luat-o de la capat...Cauza sugerata de medic a fost nasterea surorii mai mici si gelozia aparuta cu ocazia asta. Mi s-a spus tot asa, ca e firesc, ca apare des si ca va trece. Dar cand? Daca zici ca TV-ul poate fi cauza, pai atunci il arunc pe geam din seara asta! Intr-adevar se uita la desene animate cat incape, pana se termina Scooby-Doo, la 10 si o trage si pe sora-sa dupa ea. La Ruxi se intampla rar, dar ma tem sa nu ia amploare fenomenul. Deci de maine, TV-ul in pod, sau afara pe geam, gata...La calculator nu ii dau voie, deci asta nu e un pericol...inca... Multumesc inca odata!

Danna_36 spune:
E aproape miezul noptii, peste cateva minute incepe...ziua lui Vladimir!
"La multi ani" puiut! sa cresti mare, sanatos si norocos, sa ii bucuri pe mami si tati si sa fii fericit alaturi de ei!!!
Aime, sa iti traiasca feciorul! petrecere frumoasa!