Iasule, mandra cetate (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by aime
Si e asa cuminte, nu va inchipuiti .

Frumos-nefrumos,dar de cuminte sa stiti ca e. "Ca catelul lui Melinte".

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbi spune:

multumesc, adriana! citisem eu de o reteta in care trebuia sirop de glucoza, dar daca tie ti-a iesit am sa incerc si eu. spunea natalia ca acest sirop ar incetin viteza de intarire a pastei.

aime, intr-adevar super tortul! ii faci concurenta adrianei? foarte bine, asa mai "furam" si noi din secretele voastre.

maria si baietii(15 martie 2002,22 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Paula,este o solutie antimucegai de la Casa Lebada.Se sterge peretele cu acea solutie si se poate pune si in var.Am inteles ca e f buna si nici nu e scumpa.

IN CE MAGAZIN O GASESC?

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by elbi

multumesc, adriana! citisem eu de o reteta in care trebuia sirop de glucoza, dar daca tie ti-a iesit am sa incerc si eu. spunea natalia ca acest sirop ar incetin viteza de intarire a pastei.

aime, intr-adevar super tortul! ii faci concurenta adrianei? foarte bine, asa mai "furam" si noi din secretele voastre.

maria si baietii(15 martie 2002,22 iulie 2005)

In loc de sirop de glucoza am folosit miere...

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Nora...chiar uitasem faza cu Mihai Eminescu.
Cat despre cuconiade...astept urmatoarea sa recuperez. Chiar mi-e dor de Maharajah. Nu l-ati uitat, nu? Dar mai dor mi-e de campari (Gabi stie!!!)Chiar, de Adusca se mai stie ceva? Mi-e dor sa o "aud" pe forum...

Oana si Stefanel

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

http://www.pragmaafterschool.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by herra

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Paula,este o solutie antimucegai de la Casa Lebada.Se sterge peretele cu acea solutie si se poate pune si in var.Am inteles ca e f buna si nici nu e scumpa.

IN CE MAGAZIN O GASESC?

Miha, cred ca vorbeste de solutia de la Conex , nu stiu cei de la "concurenta" ce solutie fac (si ma si abtin de la comentarii), dar teoretic se gaseste in orice magazin de chimicale.
Ma bucur ca va placut tortul. Da, n-am gasit albastru si l-am facut verde.

Mergi la inceput

Aime,nu,nu despre aia vorbesc. Solutia de la Conex am folosit-o pe un singur perete.Dar dupa o saptamana mi-a aparut pe un alt perete si mi-a fost jena sa mai apelez la sursa si am luat solutia asta de la Casa Lebada.Au stand in Siraj.Deocamdata,nu pot sa spun cat este de buna,dar persoana care mi-a recomandat-o m-a asigurat ca asa este.

Maria,multumesc de link-uri. Ma documentez nu gluma!

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Wow, Miha, ai folosit toata solutia? Si de ce n-ai zis nik?

Mergi la inceput

Da,Aime,am folosit-o toata.Ca am avut un perete intreg de spalat! Sper sa nu mai fie nevoie...am sa zic data viitoare...

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

pe fuga acum

Mihaela, da-mi o adresa de e-mail(pe pm) sa trimit reteta si foto. Prin dc nu pot ca nu am unde atasa foto. Repet: nu e creatie propie, doar am copiat adica plagiat

Mergi la inceput