Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-16

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Salutare, fete dragi!
M-am intors si eu .......am fost in vizita la parinti.
Eu chiar sunt invidioasa.....dupa ce am citit postarile voastre.....dupa ce am realizat ca a fost o superatmosfera la intalnire......tare as fi vrut si eu...
O concluzie: sunteti toate niste frumoase si vesele.....
Eu astept saptamana asta rushii si il sun pe T. sa vad daca fac stimulare. Parca as mai incerca o luna asa......poate ovulez....poate a fost o intamplare...
Ioana: iti tin pumnii....poate vii cu vestea cea mare!!!!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Bravo Kora, vezi ca ai primit o veste buna!!! Acum, asa cum a zis si T, stai cumintica sa iti vina CM si apoi vezi cand faci laparo. Ia-le pe rand si nu te mai stresa atat.
Pe mine de vre-o 3 zile ma incearca dureri de burta ca la CM, care azi s-au intensificat un pic, nu mai inteleg absolut nimic. Este muuuuuuuult prea devreme pentru rusi la mine....

Ioana, iti doresc ca asteptarea ta sa fie mai usoara decat cea a mea si sa auzim de .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Diddy - mercie draga mea, sa stii ca poate ce simti tu e de la implantare! Apropo de asta nasica mea vrea sa faca al doilea copil asa ca a prestat in 7 nov. cand credea ea ca are ovulatia si a prestat si dupa ..si de prin 10 noiembrie o doare burtica tare, o simte tare si balonata rau si a luat no-spa si utrogestan, e posibil ca doar la cateva zile sa se manifeste asa o sarcina????
Pupici tuturor!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

KoraPop, in ce zi esti? Stiu cum e cu stresul... cand sa sun, daca sa sun ... poate scapi de laparo si atunci il suni sa il anunti!
Maria08, da-ne de veste cand vii in Bucuresti, poate mai organizam o intalnire, chiar daca vor fi mai putine fete!
Diddy, , lasa mama, ca suntem noi optimiste pentru tine... si eu zic ca ar putea fi implantare!
Ioana, tin pumnii!
Eu: z 19, am cand am vrut si am crezut ca e mai bine ... acum sa vedem!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Ioana, iti tin pumnii rau de tot, dar rau-rau, de ma dor...

Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Buna seara ,iubitele mele Tutunici!!!
Am planat si eu dupa o pauzeta de vreo 3 zile!
Ce mai faceti, dragelor?
Ioana,ce se-aude?Bate barza cu ciocu'n usa????
Hai,da-ne o superveste!Chiar ma gindeam:''ce-ar fi sa fi ramas gravi chiar acum cind vroiai sa incepi altceva?''M-as bucura enorm!
Felicia ,pup fata draguta!!!Ce-mi place ca mai faci putina ordine pe la subiecte!Stii tu!!!Laparo......Aveam asa multa treaba la servici,ca m-as fi bagat si eu.Mi se urcase sangele la cap cind am vazut acolo ce explicatii se dadeau!
Zenobia,ce vrei sa faci fata draga in Australia????La cangurei si la ursuleti kuala?Bafta multa,sa va realizati visul!Ai prestat la liber luna asta?Asa ca Felicia?
Fetelor,am fost in seara asta la Tutu!Era miting,nu alta!Super-super aglomerat!Si cum stateam eu asa si-asteptam,cine intra?Amely!!Am stat vreo 5-10 minute sa fiu sigura(am derulat putin in memorie niste pozici)si-am interpelat-o!A facut saraca niste ochi!!!Ne-am distrat,copios.Acelasi sentiment l-am avut si cu ea:parca ne stiam de-o viata.Chiar ne parea rau ca tb.sa intram la Tutu si nu mai puteam sta de vorba.O fata draga,de toata isprava!
Si cind sa plecam acasa cine sosise?Kitty_sor!Se intregea fan-clubul lui Tutu!!!!
A fost amuzant!
Se pare ca eu am reactionat f bine la Ova-mit.
Sunt z 11 si am 1 folicul de 12 mmm pe OD si 2 bucati de 16.5 si 15.4 pe OS,endometrul=8 mm.Tutunaru a zis ca stam f bine!Daca nu iese nimic ,pe 20 dec,laparo!
Amely a iesit f bucuroasa,cu alta pozica a lui BB,masurasera pliul nucal.
cam atit in seara asta,sunt f obosita ,ma duc sa-mi fac un dus si la nani!
Noapte buna ,fetelor!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]TEODORA[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Ce sa fac, Teo, uite... la canguri ma gandesc ca e mai bine pentru copii decat in spanacul asta de tara. Ma rog, parerea mea... In rest prestam ca sa plecam cu tot cu "plod" la cangurei si la koala.

Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Da koala,nu kuala!!!din inertie am batut asa!Ca io-s perspicace!!

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna seara fetelor!!
Vai ce galerie pe aici, va multumesc fetelor dragi, dar nu cred ca o sa bata barza cu ciocul in usa nici luna asta!! Citez din vorbele frumoase ale Teodorei. Nu cred pentru ca au inceput durerile de spate si de burtica specifice si deja petele i-si schimba culoarea, nu mai sunt maro deshis si cred ca vor veni rushii maine, ca la carte in z28.
Sincer, nu v-am mai spus prin ce zi sunt ca sa nu ma intrebati ce simt, pentru ca sunt tot mai sigura ca nu e nimic nici luna asta si nici nu am visat ca va fi ceva, doar am sperat putin, ca oricare! De maine dimineata, daca vin rushii, voi incepe serios tratamentul prof. Andritoiu, gratie Teodorei, care mi l-a oferit cu atata draga inima.
Va pup pe toate si va urez noapte buna....Mihailescu_Teodora, Felicia, Zenobia, Alexia_28, Kitty_nic, Kora_pop, Marinar, Amely, Diddy, Copilut, Mamidevladut, SilvanaPopovici, Laura69silk, Maria08.....
Mihailescu_teodora...super valori ai avut la monitorizare, tin pumnii sa creasca mari si sa rezulte ceva luna asta, ca se vede ca ai reactionat foarte bine la ova-mit.
Zenobia trageti mama tare!!

Mergi la inceput

Ioana,ce rau imi pare!Dar vorba fetelor de pe-aici:pin'nu vezi rosu de tot,poti spera.Hai lasa,c-o sa iasa cit de curind!Pai nu tre sa am si eu un/o finut/a!Asa cu ochii albastrii ca ai tai!
Pupici si noapte frumoasa!
Eu tot zic ca ma duc sa ma culc,dar dupa ce m-am dat cu crema,am mai bagat un ochisor,pe-aici.
Ioana,n-ai sughitat?Am vorbit despre tine cu Amely!Da' am vb foarte mumos!

Teodora

Mergi la inceput