Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-16

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mihailescu_teodora da am sughitat! Ma bucur ca v-ati intalnit, sunt chiar geloasa, pentru ca mi-e dor de ea!! Felicitari pentru valorile frumoase obtinute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salomea spune:

Am intrat si eu sa va salut...
Diddy, Copilut, nu va mai stresati cu cele simptome de endometrioza...Ca daca mai cautati "n" boli ginecologice, o sa vi se para ca va regasiti in toate simptomele... Eu una chiar nu am avut nici cea mai mica urma de durere, nici un simptom de nimic si am aflat totusi la laparoscopie ca am endometrioza. Eu as zice sa nu va mai stresati pana nu aveti niste investigatii clare (nu neaparat laparoscopie). Sper ca n-am aberat prea tare...
Ioana draga, eu unca iti mai tin pumnii, inca nu e timpul pierdut. Dar daca e sa vina invazia, poate il intrebi totusi pe Tutunaru de unde si pana unde scurgerile alea... De fapt si eu le aveam inainte de laparoscopie si nu mi-a dat nici o explicatie. A zis ca se mai intampla...
Kora, bafta la laparo! Sa nu-ti fie frica, mie una nu mi-a venit sa cred ce usor a fost...
Felicia, tin pumnii!!!
Kitty, astept poze cu bebe!
Amely,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineata!
Cum se simt tutunicile azi? Noutati?
Felicia- fata frumoasa si sufletista, sper din tot sufletul pt tine sa fie aceasta luna norocoasa si sa ne anunti vestea cea mare, meriti cu adevarat!!!
Salomea- ai dreptate, cu cat citim mai multe pe net cu atat ne bulversam mai mult si parca pe toate le avem , eu asa simt, cred ca deja pot da sfaturi unor medici
Diddy- am citit undeva pe forum o zicala: "pana nu vezi rosu, spera!!!" Eu iti tin pumnii in continuare!
Eu sunt in z 26 , am ceva simptome vagi de CM, dar dupa calculele mele vor veni in maxim 5 zile, asta este....sa vad cand hotaraste T laparo, probabil il mai sun in prima zi de CM sa il intreb daca fac schimbul cu Kristind ca trebuie sa stie si ea macar cu 2 zile inainte, sa se pregateasca, sa vina in Buc. etc
Multumesc pt incurajari si o zi buna si productiva tuturor!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna dimineata tuturor!
Amely, Kitty, asteptam vesti bune dupa vizita la dr!
Salomea, doar ne saluti, fara sa mai zici nimic despre tine? Cum te-ai acomdat? Cum ti se par oamenii din State?
Kora, incearca sa nu te stresezi prea tare, vor trece toate, si cu bine, vei vedea! Dar eu tot sper sa il suni pe Tutu doar ca sa-i dai o veste buna!
Teo, super valori! In cateva zile mai cresc! Si ai dreptate... faza cu laparo a fost cum a fosl, dar sa creezi un subiect cu titlul "Va salut fetelor" ... va dati seama ce ar iesi daca toate ne-am face o astfel de intrare...
Ioana, Diddy

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Dragele mele dragi,
Asa cum a povestit si Teodora, am fost aseara la Tutu unde era aglomerat ca la metrou!
Am vazut-o pe frumoasa nostra Teodora, careia ii tin pumnii sa-i reuseasca luna asta visul!
Despre Amely tot ce pot sa va spun este ca straluceste pur si simplu! Se vede fericirea pe fata ei fina si delicata! Iar aseara a stat cu atata grija, incat m-a sunat sa afle ce am facut si cum a fost la intalnirea cu bb, lucru pentru care ii multumesc atat ei, cat si Alexiei.
Acum sa va povestesc despre bb. Este mare si voinic. Am sa incerc sa scanez ecografia sa o postez. Sa ma laud, bineinteles, cu bb al meu mare si destept. Nu doar ca l-am vazut pe bb dar am auzit si inimioara! A fost ceva absolut sublim! Mi s-a golit creierul intr-atat incat am uitat complet tot ce voiam sa-l intreb pe Tutu, asa incat data viitoare ma duc cu listuta facuta, ca nu mai merge asa; mami se pierde complet cand il vede pe bb mic.
Va pup mult de tot si revin cand reusesc sa scanez eco!

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Neata fetelor! Hai ca acum am inceput sa ma stresez eu, cu gandul ca se apropie ziua cea mare!!!! Kora, abia astept sa aflu raspunsul, ca imi convine mai mult sa vin pe 23, sa ma opereze pe 24 si apoi sa plec, decat sa ma interneze pe 24 si sa ma opereze pe 27. Offffffff!! Bafta tuturor!

kristin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Kristind: pai ....cum sa te interneze pe 24 si sa te opereze pe 27? Te interneaza cu o zi inainte de a te opera . Stiu ca fetele din Bucuresti au fost seara pentru analize, au plecat acasa si s-au intors in ziua operatiei - de dimineata. De ce sa te tina in spital cateva zile?? Nu te mai stresa.....si eu sunt posesoarea unor mici orificii - in nr. de 3 - si crede-ma ca nu trebuie sa te temi! Eu iti tin pumnii sa iasa asa cum vrei tu!
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Maria, 24 pica vinerea! Si luni - 27!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

kristind, stai linistita ca o sa fie bine, o sa vezi, dupa laparo imi vei da dreptate. Iti tin pumnii stransi de tot sa gaseasca totul ok in burtica

Dragelor, ma bucur asa de mult ca suntem un grup atat de frumos, si sunt mandra sa am asemenea prietene, caci pot spune cu mana pe inima ca asa va consider. Sunteti frumoase atat in poze, cat si in realitate, inutil sa va zic cat de trista am fost ca nu am putut ajunge la intalnirea de la Ioana. Eram bolnavioara si n-as fi vrut sa imbolnavesc si alte gravidute...

Asa cum au povestit fetele, ieri am fost la eco, si am cunoscut-o pe Teodora, cu zambetul ei frumos si ochisori albastri ca cerul. Noroc cu ea ca m-a "depistat", la un moment dat simteam ca ma fixeaza cineva cu privirea dar m-am gandit ca mi se pare, cand colo, nu mica mi-a fost uimirea cand m-a recunoscut si m-a strigat... Spre rusinea mea, eu nu am recunocut-o desi are niste pozici foarte frumoase la semnatura. Teo, ma bucur din tot sufletul ca ne-am cunoscut, ai dreptate, parca ne stiam de o viata!

Surpriza a fost cu atat mai frumoasa cu cat dupa ce am iesit de la eco (iar draga de Teo m-a asteptat) m-am intalnit si cu Kittysor care tocmai venise la prima ei intalnire cu bebeul, si era tare emotionata, asa cum am fost si eu si o sa fiti si voi toate cat de curand. Cu toate emotiile, ochii ei straluceau de fericire si m-am bucurat enorm sa aflu ca a fost totul asa cum trebuia sa fie. Iar ca bonus, s-a vazut si inimioara, ceea ce e mai mult decat minunat!

Ioana, si mie mi-e dor de tine iubita si abia astept sa te vad, in curand. As vrea sa-ti spun multe, dar cred ca nu de consolari ai tu nevoie, ci de rezultate. Care vor aparea, sunt sigura, tratamentul lui Andritoiu a ajutat multe fete care acum sunt mamici, si cred ca te va ajuta si pe tine. In plus, rusii inca n-au venit cu arme si bagaje, asa ca mai exista speranta.

Marinusha, in curand vei tine bebelina in brate... timpul trece atat de repede, parca vad ca maine-poimaine ne anunti ca ai nascut o papusica de fetita sanatoasa si vioaie!

La eco T. ne-a masurat translucenta nucala care este in limite normale, ramane sa primim rezultatul din sange, pt. dublul test.

Cu raceala sunt pe sfarsite, inca ma mai chinuie o tuse enervanta dar o tin sub control cu sirop homeopat.

Cam atat despre noi... va pupic si aveti grija de voi!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Poze cu bebe

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Felicia: Am vazut mai tarziu....ce sa-i faci...in stilul meu de ametita....
Pup!

Mergi la inceput