Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-16
Raspunsuri - Pagina 9
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!!
Va spun pentru inceput ca sunt in celebra zi-1, fara suparare pentru ca stiam ca asta va fi rezultatul lunii. Tot azi am inceput trat. prof. Andritoiu si-l voi tine doua luni, sa vedem ce va fi si cu el. Azi am tot incercat sa-l sun pe dr. Soare si pe zapp 0788.692.139 intra casuta vocala, iar pe connex 0722.526.677 mi-a raspuns cineva ca e greseala, nici vorba de dr. Soare. Nu mai inteleg nimic, stie cineva alt nr. de tel. al dr. Soare???? Salomeea ma bucur ca ai revenit si multumesc pt. galerie!
Amely ma bucur ca v-ati intalnit la tutu atatea fete frumoase!!
Diddy, Kristind va tin pumnii voua!
Felicia, Mihailescu_Teodora multumesc
Va pup pe toate Mihailescu_Teodora, Felicia, Zenobia, Alexia_28, Kitty_nic, Kora_pop, Marinar, Amely, Diddy, Copilut, Mamidevladut, SilvanaPopovici, Laura69silk, Maria08....
Avalon spune:
Ioana, nr de tel al dr.Soare este 0722.525.672. Nr de zapp pe care-l ai e valabil. Poti incerca sa-l contactezi si la Centrul Medical Forum Lab Plus 321.53.11.
maria08 spune:
Ioanatugs: si eu pe tine!
Imi pare rau pentru ziua 1....dar e un nou inceput, nu-i asa?
Cine ti l-a recomandat pe dr. Soare? Pe noi ne-a trimis Matei la dr. Calomfirescu; avem programare pe 23. Stie cineva ceva de acest dr.? A mai fost cineva la el? Noi stam cu sufletul la gura......sa vedem ce ne spune in legatura cu spermogranma sotului......
In seara asta il sun si eu pe Andritoiu sa vad cand ne trimite pachetul....asta daca a primit plicul cu analize de la mine...
Acum plec acasa.....gatesc iepure...ca doar de maine incepe postul si ne luam ramas bun de la carnita.
Va doresc o seara frumoasa! Va pup pe toate!
mihailescu teodora spune:
Seara buna,fete dragi!!!
Se pare ca saptamina asta sunt intr-o cursa contracronometru!Superocupata si aglomerata,dar le descurc eu....
Vreau sa le pupacesc pe Ioana,Amely,Kitty_sor pentru complimentele facute.Fetelor,ma simt chiar magulita!Toate suntem la fel de frumoase si speciale!
Ioana,ooofff, scumpa mea,nu fi suparata.Stiu ca e aproape ziua in care ne vei zambi fericita si implinita!Nu sunt Nostradamus,dar simt si eu ceva-ceva.Concentreaza-te pe ce e f.important pentru voi,mergeti la Dr.Soare,si sunt convinsa ca asteptarile tale vor lua sfirsit!Esti deosebita si meriti tot ce e bun si frumos!
Amely,chiar a fost o reala placere sa te cunosc.Mi-era cam jena ca ma uitam insistent la tine,dar nu puteam sa ajung mai aproape de tine sa te strig.Ai vazut ce aiurea se sta acolo...Numai colturi si usi...Vroiam sa-ti fac un semn discret,dar nu stiam cum vei reactiona.Esti o finuta si-o frumusica.Si sotul te sorbea din priviri!La un moment dat,a observat ca ma uit spre tine si nu intelegea de ce!
Erati asa de fericiti amandoi!Imi sunteti tare dragi!
Nici nu trebuie sa-ti treaca prin cap ca nu va fi bine.Trebuie!
Kitty_sor,ce mult ma bucur!Si sa stii ca ti-am vazut si samburelul,ca mai trag cu ochiul si pe la mamici,nu de alta dar,trebuie sa ma familiarizez cu voi!Cine stie,poate voi fi si eu la topicul asta.Doamne Ajuta!Pupici multi si optimism!Ti-a dat Tutu tratamentul de sustinere?
Alexia,Felicia,Zenobia,ce faceti fete dragi si frumoase?
Cred ca n-am apucat sa-i multumesc Feliciei de pozici,desi m-am delectat cu ele!Multumesc,Felicia!
Marina,de ce nu mai vii si pe la noi?Sa ne molipsesti si pe noi cu o burtika asa frumoasa ca a ta.Stiu c-ai fost brambura prin oras si ca ai obosit,dar mai imbarbateaza-ne si pe noi.Glumesc,iti dai seama!Imi imaginez ca trebuie sa te preocupi de multe acum!Ca oricita incredere am avea in sotiorii nostrii,poate raminem masca la ce cumparaturi fac cind sunt singuri!Asa ca mergeti sa cumparati tot ce va mai trebuie,sa vina bebelina in lenjerii noi si mumoase(am mai bagat si eu un ochisor printr-un club de nurori)!!!!
Kristind,Kora,Maria,Diddy,Silvana,Salomeea multi pupici si multa bafta!
Kora,Kristind ce-ar fi sa fie....BB?Poate n-o sa mai fie nevoie de laparo!
Maria,poate-ai ovulat totusi mai tirziu!Nu se stie!
Laurici,ce mai faci,iubita?
Hai ca m-am intins,cit China!Dar tinind cont ca scriu mai rarut,seara,simt nevoia sa fac asa o sinteza a zilei!
Va pup pe toate(absolut pe toate)si va doresc o seara calda,alaturi de sotiori!
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]TEODORA[/url]
copilut spune:
Salutare tutunici!
Ioana, draguta tocmai voiam sa te intreb daca ai fost la dr. Soare.
Noi am fost acum 3 saptamani la el. Intr-adevar este un tip care are rabdare sa iti raspunda la toate intrebarile si intra destul de mult in detalii. Noi am stat 3 ore la consultatie!!!!! Ma uitam la ceas si nu imi venea sa cred (mai ales ca aveam si o urgenta, ca de dupa atata timp...).
Am stat de vorba, s-a uitat pe analize, l-a consultat pe al meu sot, dupa care a tercut si la mine. El considera ca sotul nu e chiar atat de grav (!?!?!?! astenozoospermie+necrospermie, mobilitate a+b=10%, numar=58 mil), ca mai degraba eu. Intr-un fel a intuit bine, pentru ca astazi tocmai mi-am luat analizele hormonale (refacute la IDS)pe care mi le-a recomandat si prolactina a iesit f mare 77.70 (valori normale intre 1.61-18.77). Cica il face 'donator'. Deocamdata mai facem niste analize, ecografii, dupa care tratament, iar in final asteptam si rezultatul.
Ce este interesant este faptul ca el nu este de acord cu laparoscopia, pentru mai multe detalii intreaba-l pe el. Eu oricum sunt hotarata sa o fac, macar stiu cum stau, daca mai am sanse sau nu.
Diddy La scaun mai am cateodata dureri, destul de rar, dar vreau sa dau vina pe niste hemoroizi interni.
Astazi am facut si analizele de secretie vag, PN, culturi col. Sunt f curioasa sa vad ce va iesi...
Cat priveste CM il am la 31-43 zile (monitorizat in ultimii 2 ani), uneori cu mici pete maronii (f rar)ininte de CM propriu-zis.
Astazi Z29, au fost cateva zile cu senzatii de CM, iar de 4 zile dureri de sani, fara altele dureri.
Valorile mele de la monitorizare sunt urmatoarele: OD=21,3, E=10,7
Teodora Eu sunt programata pe 18 decembrie pentru laparoscopie, sper sa nu am surprize neasteptate cat priveste CM avand in vedere ca luna trecuta mi-a venit pe 17. Pana atunci ...
Salomeea Imi place de tine ca incerci sa ne mai incurajezi pe noi cele mai speriate. Ce sa iti spun? Nu prea am citit despre endometrioza (ca sa fie sa zic o 'autosugestie'), doar cate ceva pe la inceputuri (tare demult) de pe site-ul lui T, dar acesta simptome ma pun pe ganduri. Cand suntem in situatii ca acestea (2,5 ani incercari, nici o sarcina) te mai gandesti si la endometrioza vrei nu vrei.
De ceva timp ma gandesc ‘ ce bine ar fi sa am gemeni‘ in cazul in care as reusi, pentru ca in noile conditii nu se stie daca voi mai avea si o a doua sansa. Melancolie, vise... de adormit frumos ca mi-e un somn...
Va pupacesc si spor la si mai ales sa se lase cu
copilut spune:
Ioana din cate am auzit dr. Soare este implicat si intr-un proiect cu una din televiziuni, deci este ff ocupat, insista cu telefonul, nu vei regreta. Si daca vrei sa stai mai mult de vorba cu el, programeaza-te pe la 6-7 (cu noi a stat pana la 11.30 noaptea !!!) fain dr...sau poate i-a placut de noi?!??
PS: E foarte ciudat ca iesi de la el f usurat, chiar increzator, ca de la psiholog. Eu cel putin aceasta senzatie am avut-o.
Succes! Asteptam vesti si de la tine!
mihailescu teodora spune:
Copilut,de n-am mai avea nevoie!Stii cum e!
De cit timp esti pacienta lui T.?La indicatia lui,ti-ai facut toate investigatiile de care povestesti?
la tine,daca prolactina e asa crescuta,in mod sigur iti inhiba ovulatia.
Valorile pe care le-ai avut la monitorizare,in ce zi ti-au fost masurate?In z14-15?Daca te dor sanii,teoretic ar trebui sa-ti vina.Daca n-ar fi nimic(sau poate este!),ar fi bine sa-ti vina mai repede.Ma gindeam si eu:daca n-o sa ramin,probabil ca-mi va veni in jur de 01.12,iar laparo voi face in z 20.Cam naspa,dupa ovulatie.Poate am noroc si gasesc pe cineva sa fac schimb de data.Macar cu o sapt.sa nu stau cu sufletul la gura,daca a fost ceva?Ar fi culmea,n-a fost pina acum,sa fie tocmai in luna decembrie!
Te pup si-ti doresc noroc pe viitor!
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]TEODORA[/url]
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!!
Mihailescu_Teodora multumesc de incurajari iubita si sa dea Domnul sa fie cum simti tu! Ca sa nu fiu trista, caut solutii si-mi vin fel de fel de planuri mari in cap, totul e sa le si pot pune in aplicare, sau sa mi se implineasca. Eu sunt genul de om foarte practic, niciodata n-am sperat sa-mi vina ceva din cer si uneori am impresia ca nu fac tot ce ar trebui ca sa mi se implineasca dorinta mea! Ma cuprinde vina uneori, dar nu asta ar trebui sa caut, ci idei cum ies dintr-o situatie, sau alta!
Copilut am auzit mereu vorbe bune despre dr. Soare si tocmai deaceea vreau sa mergem si noi la d-sul.
Maria08 si mie mi l-a recomandat dr. Matei pe dr. Calomfirescu, e un medic bun, dar e doar urolog, nu stiu daca se ocupa si cu spermograme. Si deaceea am ales sa mergem la dr. Soare, pentru ca pe langa consultul sotului de specialitate, poate sa-i repete si spermograma.
Ioanatugs spune:
Buna seara fetelor!
A fost trist azi, ca nu a mers forumul si mi-ati lipsit!
Teodora eu cum stii am inceput tratamentul de cateva zile si am observat ca nu mai am mainile si piciorele reci, din contra sunt chiar fierbinti, dogoresc de parca am febra doar in maini si picioare. Tu ai simtit in cele doua saptamani acelasi lucru, sau mi se intampla doar mie???
Va pup pe toate si abia astept sa citesc vesti de la voi!!