Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-16
Raspunsuri - Pagina 6
Raza de soare spune:
imi pare rau k iar am lipsit..da' acum stiu de ce ma simteam asa rau vineri: am racit. da, am grija de mine, atat cat pot, cam fara medicamente.
frumoase fete la intalnire...
Mos Craciun in...pantaloni scurti
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe ! 9+
SilvanaPopovici spune:
Am scris aseara un mesaj frumos pe care l-am pierdut pt ca am omis sa apas pe login!
Ideea era ca sunteti niste dragute si mi-a placut de fiecare in parte! Cel mai mult ma bucur ca acum pot asocia un nick de o figura si o personalitate: Kitty, Alexia, Marinar, Felicia, Teodora, Zenobia, Laura - sunteti diferite dar deosebit de prietenoase si saritoare!
Si nu in ultimul rand: Ioana, esti foarte frumoasa si m-am simtit f. bine la tine!
mamidevladut spune:
Buna fetele mele scumpe,
Cred ca m-ati dat disparuta, dar nu scapati de mine. Am avut o binemeritata saptamana de concediu(ultima dealtfel pe acest an) care, din pacate, s-a terminat.
Am vazut pozele de la intalnirea de vineri si din nou m-am convins ca tutunicile sunt fete frumoase rau!!!!! Chiar imi pare rau ca am lipsit, dar de aproape o saptamana am luat un pui de gripa de care nu mai scap si imi era teama sa nu virusez frumusete de gravidute, data viitoare sigur ne vedem.
Pupici multi la toate tutunicile scumpe Alexia,Ioana, Marina, Feli, Laura,Kitty, Clau, Kora, Teo, Amely, Raza, Zenobia, Miruna, Silvana , sanatosi gravidutelor, si multe liniute duble aspirantelor.
Loredana
mamidevladut spune:
Aaaaaaaaa, eu acum am vazut ca Ioana e in marea asteptare, asa ca facem galerie:
copilut spune:
Salutare dragutelor!
O intrare scurta pe forum cu orice risc :) ca de, devin dependenta de voi
Ioana Acum 2,5 ani am avut o infectiee urinara ff urata cu e -coli. Stiu care este senzatia de raceala (din pacate). Nu am nici o problema la urinat, nici o jena cat de mica, nu fac p des.
Tocmai de aceea ma gandesc la endom. Este o senzatie de durere in toata zona vaginala, dar mai ales inauntru, profund + cateodata senzatia de greutate deasupra vezicii (asta ce o mai fi ??). Iar acum cateva luni pe o perioada destul de lunga (de ordinul saptamanilor) am avut o jena in zona apendicitei ca si cum era un carlig agatat acolo. Iata inca un motiv ...
Nu sunt o persoana pesimista (este adevarat ca mai am si momente mai proaste), dar incerc sa gasesc o explicatie la ceea ce mi se intampla.
Cand am mai avut astfel de senzatii am crezut ca e o vaginita /micoza. Intotdeauna analizele de secretie ieseau super OK.
Astept si rezultatele de la secretia pe care o voi face maine. Sunt tare curioasa. Cred ca o sa ma bag (pentu a ma asigura totusi ca nu sunt si alte probleme)la o analiza de urina.
Oricum vreau sa iti multumesc pentru grija ta, esti o scumpica. pup
KoraPop - Salutari si sa auzim numai de bine . Si pentru ca imi place in mod deosebit acest icon, iti doresc sa te bucuri de cat mai curand.
Diddy Asteptam vesti bune de la tine. Demonstreaza-ne ca se poate :) Vorba sotului meu 'Hai sa le demonstram ca se poate'. Uite pentru tine o
Pup toate tutunicile.
kitty_nic spune:
Dragele mele dragi,
Nu am cuvinte sa va spun cat de mult mi-a placut la intalnirea de vineri si cat de mult mi-ati placut voi, tutunici dragi, noi si vechi.
Eu astazi nu pot scrie prea mult, dar promit sa revin in zilele urmatoare.
Deocamdata multi pupici si pumni stransi!
Hai IOANA, ma alatur galeriei si strig:"HAI BB LA IOANA!".
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.
Diddy spune:
copilut, Kora, , va si va multumesc pentru grija, dar eu saptamana asta am inceput-o cu stangul si sunt in butoi rau de tot. Efectiv ma apuca disperarea la gandul ca exista sanse sa nu fi reusit nici luna asta, fapt pe care il voi afla sambata (voi merge sa fac beta-HCG sa fiu sigura). Chinul asteptarii pana sambata este infiorator, doar stiti si voi foarte bine...iar in afara de o usoara balonare, intepaturi si jena prin burtica si din cand in cand cate o crampa de CM si depresieeeee nene cat cuprinde, n-am nici un simptom, azi fiind in z23.
Copilut, simptomele descrise de tine imi suna atat de familiar....din pacate, si mie mi s-a pus o data diagnosticul de o posibila endometrioza....acum nu stiu ce sa zic, intepaturile acelea vaginale parca le-ai descris perfect asa cum le simt si eu...Dureri la urinat sau la scaun ai? Cum e CM si cat dureaza? Si eu am facut de atatea ori analize pentru depistarea infectiei urinare dar nu mi-a iesit nimic. Nu vreau sa te descurajez sau sa bag frica in tine, s-ar putea foarte bine sa nu fie nimic si pur si simplu sa avem niste...contractii vaginale mai ciudate.
Kora,, bafta scumpa la laparo!!!!Sper sa iti rezolve T chistuletul si sa repare p'acolo daca e ceva de reparat!
Restul Tutunicilor, -cei multi!
KoraPop spune:
Alisaa-ai deseara programare la T?Inseamna ca este deja in tara?Am sa incerc sa il sun ca trebuie sa vorbesc cu el neaparat.
Copilut-multumesc pt urari, se pare ca eu mai am ceva de asteptat...pana la implinirea visului de a fi mamica, dar sper pt tine sa nu fie endometrioza, pot fi multe alte cauze ,T iti va spune sigur parerea lui, nu ezita sa ii povestesti tot ce te deranjeaza!Bafta!!!
Diddy- nu trebuie sa gandesti negativ, chiar nu ai de ce sa spui ca nu ai sanse luna asta, dimpotriva ar trebui sa fii mandra ca ai avut 2 foliculi, nu unul, cum ar fi sa iasa gemeni?Te-ai gandit? Bafta !
Ioana- vad ca si tu esti in asteptare asa ca iti doresc multa, multa bafta fata draga si sufletista!!!
Felicia - tu in ce stadiu esti? bafta si tie si uite de la mine ( stii tu de ce ai un pupic in plus)!
Kora
KoraPop spune:
P.S. Fetelor am vb la tel cu mister T care a fost un dragut ca de obicei si si-a amintit de cazul meu una-doua. Intrebarea mea a fost ce s-a intamplat cu foliculul meu pe care el l-a vazut in z16 si avea 29 mm, luasem 2 pregnyl, in z13 si z 15 ( fara medicamente de stimulare )si in z18 la un alt dr la eco ( pt ca T plecase din tara ) mi s-a zis chist hematic. T mi-a zis clar ca am ovulat si sa stau linistita ca acel chist hematic sunt doar resturile foliculului si se elimina, deci am ovulat. Eh si acel dr de ce nu mi-a spus asa simplu ca si T?Ca eu am stat intr-un stres....Si l-am mai intrebat ce facem daca imi vine CM mai tarziu si nu e gata pana in 23 cand e laparo , a zis ca vedem noi, sa astept cuminte deocamdata...Asa ca astept si daca pana dumineca nu vine (CM), iar il sun si ii propun schimbul cu Kristind care e programata pe 27. Vai cat ma stresez!!!
Va pup si scuze ca va retin cu toate astea ale mele!
Kora