Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-16

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copilut spune:

Kora

Are mama o vorba 'tot raul spre bine'
sau cum zic eu 'orice sut ... e un pas inainte'
Lasa-l pe T sa curate, sa desfunde, si sa unga motrasul
astfel incat imediat dupa laparo miscaretii sa fie
'flamanzi' dupa un ovulas grasut.
Si atunci sa vezi tu veste, ne imbatam toate, ai nu?

Numai succese! Sau macar unul si MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Diddy-multumesc, da-mi tu maine o veste buna!!! hai Diddy!!!
Copilut-esti o simpatica, m-ai facut sa zambesc, multumesc si tu sa ai parte de toate cele bune si sa se rezolve toate problemele voastre rezultand un voinic si sanatos!!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

copilut, eu am mers la Dr. Vladutu timp de 6 luni. Sincer, desi este in esenta ei o tanti cu suflet bun si te ajuta, in cazul meu tratamentul nu a avut nici un efect. In schimb, a ajutat-o f. mult pe mama cand a avut cele mai puternice dureri la spate de la o hernie de disc. A ajutat-o sa treaca prin crizele acelea cu niste picaturi, care, mama zice, au ajutat la diminuarea durerilor foarte mult. Acum nu stiu....o fi efectul placebo, o fi fost efectul medicamentelor combinat cu tratamentul homeopat....nu stiu. Cred ca este o chestie individuala. Dar, nu te costa nimic sa incerci...ma rog decat cateva sute de mii acolo pt fiecare consultatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Alexuta imi pare nespus de rau dar sa nu ti pierzi speranta poate vineri va dea domnu doctor o veste bune.Curaj si Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Felicia- mai rezist pana maine,sper doar sa nu uit sa te intreb tot ce ti-am scris in PM.Multumesc frumos!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Alexia28 nu dispera iubita, poate bebe e mai mic decat stiati si deaceea nu i s-au auzit bataile inimii, nu mai plange! Poate duminica vei avea o surpriza mare, eu asa sper sa fie!! Inca nu pot sa accept ca ti se intampla acest lucru tie, poate e doar o alarma falsa. Asculta ce zice Marina care avea deja 6 spatamani si totusi la eco nu aparea bebelina, se ascundea. Eu cred ca la fel face si bebelul tau, deaceea ti-a si dat un termen pina duminica, cerd ca si medicul spera sa se fi inselat! Orice s-ar intampla tu esti un om tare si vei trece peste orice incercare, iar noi suntem aici ca sa te incurajam! Nu uita ca toate suntem alaturi de tine si tin pumnii pentru duminica!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Buna seara la toate tutunicile dragalase !
Alexutza..., nici eu nu gasesc cuvinte de incurajare...dar ca toate fetele de aici, ma rog si eu la Bunul Dumnezeu pentru bebelusul tau, sa gaseasca fortza sa ramana cu mami...nu pot, nu vreau sa cred ce se intampla...asa cum spunea si Miruna, nu-ti pierde sperantza, si Dumnezeu va face o minune, pentru ca si El stie, ca si noi toate, cat l-ai asteptat si cat ti-l doresti...Iti doresc din suflet sa fii puternica pentru tine, pentru sotul tau, pentru bebele tau !!!

Teo, te pup si eu...am avut o saptamana tare grea si plina...am trecut si de Z1, incet, incet ma pregatesc si eu de laparo...poate ne aduci tu, in curand vesti mai bune
Silvana, sper sa reusesti sa dai de d-na dr. Imi pare rau ca nu te pot ajuta...
Diddy , nu te descuraja...iti tin pumnii pentru maine la testul de sange si sper sa vii cu o veste buna, sa mai dai putin curaj si un imbold la fete
Ioana, iubita , sper ca ai reusit sa dai de dr. Soare si sa te programezi...sper ca esti bine si abia astept sa ne auzim
Felicia , asa cum spunea Ioana, mai e putin si iti vom face galerie. Sper din tot sufletul si iti doresc sa ai un bb mic in burtik, care sa-ti insenizeze viata ! Te rooooggggg, vino cu o veste buna !!!!
Copilut, imi pare rau ca ai patimit atat de mult...dar cu sigurantza, cu credinta si curaj, sunt sigura ca vei reusi sa ai bb-ul, mult visat. In ceea ce priveste analiza FSH-ului, faptul ca este mic, deci cat mai aproape de limita inferioara, este f bine, arata ca ai inca rezerva ovariana substantiala.
KoraPop, imi pare rau pt. Z1...stim toate cum e...dezamagirea e atat de mare, incat lasa loc doar...disperarii. Iti urez mult noroc si multa sanatate si tie si lui Kristind, la laparo si va asteptam cu vesti bune si unda verde pentru bb-ei !
Kitty_sor, ma bucur mult ca ti-ai vazut samburelul si i-ai auzit inimioara ! Sa va traiasca si sa fie sanatos ! Sa ai grija de tine si de puiutz !!!
Am vazut si eu poza cu el, cred ca a fost foarte emotionant
Maria08, suna fff bine TB 37,1 pentru Z28...iti doresc sa nu mai vezi rosu, decat peste, cel putin 9 luni ! Iti tinem pumnii !
Iyoana, bafta multa la intalnirea cu Mr. T de saptamana viitoare si te asteptam doar cu vesti bune !!!
Amely, imi pare rau ca te sperie petele acelea...fi-r-ar sa fie de nenorocite...dar nu te mai stresa, a fost bine pana acum, va fi si de acum incolo ! Felicitari pentru rezultatul bun la dublu-test si bafta multa la ecografia de marti ! Pentru duminica, sa ai o zi superba si frumoasa, ca tine !!! Dar mai vorbim...
Lauravoinicu, sper ca esti bine si asteptam vesti de la tine, cand vei putea...
Mamidevladut, ne era dor de tine...
Mirunica, Zenobia, Bonitta, Mmc, ce mai faceti, fetelor ???
Marina, Raza de Soare, icei pt. voi si bb-ei !!!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Alexia, ma rog pentru tine. Nu mi-a venit sa cred ce am citit, dar sunt convinsa ca DD stie ce face si duminica iti vei auzi bebelushul la echo. Te pup si ma gandesc la voi doi.

Laura69silk, te , nu fac nimic deosebit. Numai tampenii...

Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Buna seara,dragele mele!
Sunt foarte trista pentru agonia prin care trece iubita noastra Alexuta!Alexia,stiu ca Doamne-Doamne are alte planuri cu bebelushul tau.Nu te va lasa sa cazi doborita de durere si vei vedea ca duminica dimineata vei pleca la fel de fericita cum te-am vazut eu ultima data.
Fetelor,am intilnit-o miercuri seara pe Alexia si era asa de radiaosa si sclipicioasa ca m-a molipsit si pe mine,si-am plecat de la Tutunaru atit de optimista si de fericita,zimbeam singura pe strada.
Scumpo,o sa fiu si eu duminica la 9 la Elias.Sper sa te intilnesc si sa te incurajez.Te pup si ai grija de voi doi!
Laura,imi pare rau c-ai trecut printr-o noua z1.Cred ca z1 a devenit cosmarul oricarei aspirante optimiste.Asta e!Si cu lucrul las-o putin mai usor,stiu ca ti-e greu ca ti-ai impus un ritm si mai greu iti e sa te detasezi,DAR,nu uita ca sotiorul tau iubit ,asteapta si el o sotie acasa.O sotie tonica si optimista!
Ioana,Felicia,Zenobia,Marinar,Kitty,Silvana si restul Tutunicilor pe care nu le-am cunoscut personal!
Eu am venit de la Tutunaru pe la 7.
Dupa programul sexual de aseara,cind mi se parea ca ovulez si pe nas,ma dureau asa de tare ovarele c-am luat no-spa,azi dimineata,am avut o mica singerare,chiar am avut nevoie de vreo 2 protejslipuri.La echo:surprise-nu explodasera amindoi,azi mai aveam unul pe OS de 26.5mm.Mi-a dat Pregnyl de 5000 si maine seara iarasi,dupa care duminica dimineata la Elias.
Avea dragutul nostruo logoree in seara asta,nu l-am vazutniciodata asa.Era plin de poante si superhaios si relaxat!Mi-a insuflat o doza mare de optimism!
Fetelor,noapte buna si week-end insorit!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna seara fetelor!
Teodora vesti bune, ce ti-am spus eu ca mai ai unul si ce mare e! Asa ca spor la prestat si sa fie cu ochisori!!!
Laura69silk sunt bine iubita finuta, doar ca ma lupt cu o durere de cap, de cand incerc sa ma las de cafea. Am ajuns sa beau doar una dimineata si in rest decafeinizate, dar am avut azi noapte o durere de cap cu senzatii de voma si ameteala, de nu mai stiam ce sa fac. Am luat vreo 3 pastile de cap algocalmin, nurofen si mi-a trecut putin cu Quarelin. M-am trezit cu aceleasi dureri cu care adormisem, dar azi mi-a fost mai bine, acum mi-a trecut de tot, sper sa nu ma ia din nou la noapte. Sotul crede ca poate fi si de la tratamentul asta naturist, dar eu cred ca e din cauza faptului ca nu mai beau cafea ca inainte(doar ma stii, beam vreo 4/zi). la amandoi!
Copilut si eu ma inteleg bine cu fecioarele
KoraPop i-mi pare rau pt. cosmarul zilei 1 prin care treci! Va veni si vremea rushilor sa mai stea pe acasa la ei vreo 9 luni!
MamideVladut ce mai faci iubita???
Diddy da-ne o veste buna!
Kitty_nic, Marinar, Amely, Alexia28 pup toate gravidutele!!
Alexia28 ma rog pentru tine si bebe sa fiti bine amandoi si duminica sa primim o veste excelenta!!!

Mergi la inceput