Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-16

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Neatza fetelor,

Inca nu am nici o veste din pacate. Am facut analiza dar rezultatul il am abia luni seara. Asa ca, se mai prelungeste agonia. Oricum, am la activ inca un test efectuat azi dimineata care si el este negativ. Am oprit utrogestanul. Daca e sa nu fie bebe, cam dupa cat timp vin rushii dupa oprirea utrogestanului?
Alexia28, ce faci? Vezi ca toate fetele sunt cu tine si te sustin, cu atata energie pozitiva indreptata catre tine, nu are cum sa nu fie bine! Gandeste pozitiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

Nu pot sa spun decat un singur lucru VA IUBESC PE TOATE
Ieri mi-ati transmis atata energie pozitiva ca incepusem iar sa sper, incepusem sa rad, sa vorbesc din nou. Astazi m-am trezit cu dureri mari de burta, dureri ca de CM, am luat no spa si stau mai mult prin pat, dar semnele astea nu sunt deloc bune.Asta este, eu va multumesc pt gandurile bune si sa-mi tineti pumnii maine si poate DD se indura si va face o minune mica.
Amely, Bubulina, Diddy, Felicia, Ioana, Kora pop, LAura69, Loredana(mamidevladut), Kittysor, MAria08, Teodora, Miruna, Copilut, MArina, Zenobia , va pup si va multumesc din suflet pentru gandurile voastre bune si va iubesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Fetelor sa stiti ca nu v-am uitat, va urmaresc din umbra , nu am mai scris ca nu am noutati , de azi am inceput sa iau duphaston sa imi vina CM , dupa care incep o noua monitorizare si stimulare.
Ma oftic ca nu am fost si eu la intalnire sa cunosc tutunici noi , dar data viitoare sigur va vizitez ca imi este tare dor de voi .
Alexia , nici nu imi vine sa cred ce am citit azi , dar eu inca mai sper pt tine , poate maine DD mai face o minune pt tine , o sa ma rog pt tine. Chiar daca va fi ce-i mai rau maine , noi suntem aici pt tine sa te ajutam sa treci peste acest moment groaznic.
Laurici , sunt aici aproape zi de zi dar nu prea mai am vesti , curand o sa va fac iarasi capul calendar.
Diddy , scriai mai in urma ceva de HSG ? lasa poate totusi nu o sa mai fie nevoie sa o faci , dar parerea mea este sa nu faci aceasta analiza , mai bine laparo direct. Eu am facut HSG acum ceva ani (nu eram pacienta dr.T atunci) si a fost mult mai rau ca la laparoscopie si sa stii ca poate face si mult rau .
Iti tin pumni in continuare ........
Felicia , sa ne dai o veste buna luna aceasta , te rog eu.....
Teo , succes la prestat si sa se lase cu bebei.......
Ioana , si eu am dureri de cap groaznice , incearca si fasconal , la mine este singurul care isi face efectul.

Va pup pe toate fara nici o exceptie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Seara buna, fete dragi !

Alexia, si noi te iubiiimmmm muuulllttt !!!
Iti doresc din suflet sa ai o seara si o noapte linistita si maine, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, sa-ti vezi puisorul la echo si sa-i auzi inimioara !!! Domnul sa fie cu tine si cu familia ta si sa faca inca o minune ! Pentru tine, o luptatoare mica si o mare invingatoare, cum spunea Copilut
Ioana, iubita mea , imi pare tare rau ca nu ai reusit sa dai de dr. Soare, se pare ca este intradevar foarte ocupat si prins in proiectul cu TV-ul. Am vazut ca si alte fete se chinuie sa dea de dansul...Imi pare rau si de faptul ca nu scapi de durerea de cap, dar sigur are legatura cu faptul ca ai redus cofeina. Incearca de la Tschibo, este doar partial decofeinizata, si mai pacalesti tensiunea...Sper din suflet sa te simti mai bine si iti tin pumnii cu tratamentul ! Multi pupici de la noi si pentru Tushin
Teo, bafta multa cu...prestatul ! Sa fie cu folos ! Ai niste valori super, si dupa o dubla ovulatie si CSD corespunzator, rezultatele trebuie sa fie pe masura asteptarilor ! Doamne-ajuta ! O sa incerc sa o las mai moale si sa ajung inaintea sotului acasa...multumesc pentru gandul cald !
Zenobia, cum faci...numai tampenii ?! Vreau si eu...
Laura, iubita, iti doresc din suflet ca nr. 3 sa-ti poarte cu adevarat noroc ! Abia asteptam sa ne bombardezi ! Sa dea Domnul sa decurga totul bine si sa vii cu vesti bune !
Diddy, inca o data, pumnii stransi pentru luni si sa dai cu tifla testelor de urina ! Citeam de o "naturista", Tzuca 74, care a avut 2 teste de sarcina negative in 2 zile consecutive, a facut test de sange, care a iesit pozitiv, si abia in dimineata urm., testului de sange, s-a pozitivat si amaratul de test din urina. Asa ca, trebuie sa speri !
Amely, draga noastra gravidutza, pt. ca maine nu voi intra pe net, imi permit sa te urez de astazi
fata frumoasa !
Sa fii sanatoasa, iubita, fericita, alaturi de sotul si copilashul voastru, sa te bucuri de tot ce este mai frumos pe lume, alaturi de cei dragi inimii tale ! Sarcina usoara in continuare, bb sanatos si o zi de maine, superba (la fel ca tine) si distractie placuta !
Felicia, pe unde esti, 'ubita ???

Ioana, Alexia, Laura, Silvana, Amely, Mamidevladut, Marina, Felicicutzu, Raza de Soare, Kitty, Zenobia, Teo, Claucia (un mic semn...!), Bonitta, Mirunica, KoraPop, Copilut, Diddy, Maria08, Mmc, Ariana1, Aurelia77, Salomea, Kristind, va pup pe toate (sa ma iertati daca am omis pe cineva...) si sa aveti o duminica placuta !

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!!!
Alexia28 ma rog sa fie bine maine si poate faptul ca nu sangerezi, e inca un semn bun. Durerile de burtica se intampla mai mereu la gravidute, nu trebuie sa te sperii, totul e sa nu sangerezisi poaote va fi bine!!! Maine o sa ma trezesc cu gandul la tine, sper sa fie bine, tin pumnii stransi!!!
Laura69silk te mananc.....finutzo ca mi-ai luat-o inainte cu urarile de ziua lui Amely!! Ma pregatisem cu o intreaga poezie pentru 12 noptea, ca sa fiu prima...si tu...ei... da... ce sa fac, trebuie sa te iert, ca doar esti fina mea cea draga si nu ma pot supara pe tine!! Pupici si din partea lui Tushin pentru amandoi! Multumesc de sugestia cu cafeaua, o s-o incerc si pe aceea!!! Mi-e mai bine, incep sa ma dezobisnuiesc cu cafeaua, incet, incet....!
Teodora sper ca profitati de perioda buna! Mult noroc!!!
Lauravoinicu ce mai faci iubita??? I-mi era dor de tine si sa stii ca ne-ai lipsit la intalnirile trecute, cine era cea mai vesela din grup, daca nu tu!!! Multa bafta cu Duphastonul sa-ti vina cat mai repede rushii si apoi mult noroc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Alexia28, iti tin pumnii pentru maine!Trebuie sa speri si vorba Ioanei, daca nu sangerezi inseamna ca inca nu e totul pierdut!

Fetelor, multumesc mult pentru incurajari. Inca nici un semn de rushi. O vaga senzatie de greata parca a aparut astazi, dar sunt sigura ca o pot induce si subconstient. Maine este oficial prima zi de intarziere a rushilor si mai bag inca un test...si o sa le tot fac pana vad dublu la liniute sau roshu in fata ochilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

LA MULTI ANI AMELY - Mamica de mai-iunie2007!! Sa fii iubita si fericita alaturi de puiutul tau mic!!

Fetelor eu cred ca sunt anormala, sunt in z6 si simt intepaturi usoare in ambele ovare, ca inainte de ovulatie, i-mi pare rau ca nu pot ajunge la o monitorizare, dar sigur sunt pe aproape de ziua ovulatiei. Sau lucreaza tratamentul dr. Andritoiu si astea sunt semnele specifice, nu mai stiu ce sa cred!

Fetelor, daca vreti sa o felicitati pe Amely si la evenimentele comunitatii, intrati aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88503

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Amely, LA MULTI ANI! Iti doresc multa, multa sanatate, tie si lui bb mic! Sper din tot sufletul sa te mai lase cheguletele, sa te poti bucura de perioada minunata pe care o traiesti!
,,
Alexuta, m-am trezit cu gandul la tine... ma rog sa fie bine...

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Fie ca ziua asta sa fie inceputul a tot ceea ce vrei in viata. Si fie ca viitorul sa fie intesat cu lucruri de bine. Astazi ma gandesc la tine si iti urez o zi de nastere plina de liniste, fericire, de prieteni buni, familie si momente de neuitat.
Fie ca ce e mai bun sa vina de-acum incolo. La multi ani Amely !!!!fata scumpa tie si lui bebe ce cu dragoste il porti in pantec.Pentru ca un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

La multi ani, Amely!

Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput