Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-16
Raspunsuri - Pagina 10
mihailescu teodora spune:
Ioana,draga mea,n-am simtit chiar nimic,de-aia nici nu l-am mai tinut.In afara de o durere de stomac,probabil de la prorubidul ala,absolut nimic!Si nu-s de-aia nesimtita!
Imi doresc din tot sufletul sa aiba rezultate la tine.Ai vazut ca la ,,presupusul diagnostic''era trecuta si circulatia periferica deficitara,stiu ca a insistat cu asta la mine.M-a tot intrebat de maini si picioare reci.Inseamna ca ,,functioneaza''.
Plus ca eu nici ovulatie n-am avut,endometru varza.
Dupa trat.homeopat m-am pus pe picioare,sa mi se regleze la 28 zile.
E foarte bine ca te straduiesti sa-l tii cit poti de strict.
Multisi sa ai rabdare(daca poti)!
Alexiafata zambareata.Era Alexuta noastra asa luminoasa si fericita,ca doar urma sa-si vada samburelul!
Eu,pe la coada ,pe la Tutu.Fetelor,n-am vazut asa aglomeratie de f.mult timp.Plus c-a plecat 1 ora la o nastere.Am stat de la 17:05-19:50.Aproape 3 ore.Innebunesti nu alta!Dar macar stiu c-o fac pentru o cauza nobila!!
Foliculii se babanesc:am 2 pe OS de 20 si 22 mm,endo=11.8 in z13.Azi seara CSD,maine sa vedem ce-o sa fie.Nu mi-a dat pregnyl!
A zis sa vedem pina maine.
Era tare haios si bine dispus,ceea ce n-as putea spune si despre Ramonel!
Pup toate Tutunicile si sa stiti ca si mie mi-a fost greu ieri fara forum!Cum am vazut-o pe Alexia am si intrebat-o:,,nu-i asa ca n-a mers forumul?''ma gindeam ca am eu ceva la PC,dar imi incarca orice site,mai putin forumul! Nasol!
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]TEODORA[/url]
maria08 spune:
Buna dimineata!!!
In sfarsit s-a rezolvat problema cu forumul.......am stat ca pe ace ieri....parca imi lipsea ceva...se pare ca sunt dependenta..
Azi - ziua 27, TB = 37 si astept invazia....
Astept si eu pachetul de la dl. Andritoiu si incep tratamentul. Insa am o dilema: noi postim si el mi-a spus aseara ca nu ar trebui sa tinem post in timpul tratamentului.....cica nu mai e acelasi efect. Am discutat cu sotul si ne-am hotarat totusi sa postim.....cred cu tarie ca DD e cel care hotaraste.....
Va pup pe toate, dar pe toate!!!!!
KoraPop spune:
Buna dimineata!
Ce mai fac tutunicile?
Eu astept "cu nerabdare" rusii cei uraciosi!
Sigur vor veni pt ca ma cam doare capul de vreo doua zile si acesta e singurul simptom la mine care le anunta venirea....pana dumineca trebuie sa vina dupa calculele mele, azi z 28, dar cum ovulatia a fost in z 16 sau z 17 inseamna ca vor veni sambata sau dumineca...
Eh cand vor veni am sa il sun pe T sa imi zica el cand facem laparo...pe 23, schimb cu Kristind sau ce fac?
Diidy tin pumnii, nu uita!
Ariana ce faci scumpa? esti ok?
Va pup, multumesc celor care mi-au trimis un gand bun de incurajare si va doresc o zi frumoasa!
Kora
Raza de soare spune:
pup fetele!
ieri am fost la T..bebe are aproape 3 cm (e cat o aluna de pamant si asa si arata) si au crescut bataile inimioarei de la 122 la 185/minut!
o coadaaaaaa...infernala! am ajuns la 19:30 si am intrat abia la 21:30, desi cik eram programata la 20:00 (dupa cum am vb cu alte paciente, toate eram la 20:00 )..
mai merg pe 1 decembrie..si tb sa fac programare la Iosup in perioada 18-25 dec. pe Iosup unde-l gasesc (in afar' de Fortis, k cik nu acolo merg)?
pup fetele, chiar daca sunt tristute..
Mos Craciun in...pantaloni scurti
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe ! 9+
kristind spune:
Neata fetelor!!! Va multumesc mult pentru incurajari!! Sper sa ne dea raspunsul mult asteptat, dr. T.Am emotii, dar stiu ca D-zeu ne va ajuta sa trecem si peste asta.Va apupic, spor la treaba si sa aveti o zi buna!!
kristin
marinar spune:
neata tutnarici
uite teo ca m-am conformat daca m-ai certat . adevarul ca nu prea am mai avut asa chef de scris pe niciunde si de cateva zile s-a pozitionat bebe pe ficatul meu si doareeeee mai ales cand stau pe scaun. felicitari pt foliculii babani, poate luna asta este cu noroc.
raza pe Iosup il gasesti tot la cab la T martea. pe site-ul lui T este acum si nr de tel al lui Iosup, dar puteai sa-l ceri si de la T.
Ioana hai ca poate reusesti..cu atatea tratamente trebuie sa-ti pacalesti organismul.
eu merg la T luni, am programare de la 4, dar cred ca o sa merg mai devreme. sper totusi sa nu fie chiar asa aglomerat cum ati nimerit voi.
Marina 30+
burtika
lucrusoare bebe
Iyoana spune:
Buna dimineata si din partea mea!
Si mie mi-a lipsit forumul, mai ales ca ma obisnuisem sa va citesc zilnic.
Eu inca nu ma pot numi "tutunica" decat pe jumatate, pt ca il vad pe dl dr pt prima data sapt viitoare.
Dar m-au ajutat toate sfaturile si impresiile voastre, asa ca va pe toate.
eu sunt z8, nu ma simt prea bine: niste greturi si o stare de rau nesuferite. Dar cred ca e de la cine stie ce mancare...
Va doresc o zi frumoasa si, pentru cele care postesc, un post usor si cu bucurie!
iyoana
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by marinar
raza pe Iosup il gasesti tot la cab la T martea. pe site-ul lui T este acum si nr de tel al lui Iosup, dar puteai sa-l ceri si de la T.
mersic! am nr lui..stiu k e si la T, dar cik tb sa merg in alta parte...sau tot la T??? ma rog, ma lamuresc eu cand sun.
oricum, e si la centrul med Unirea si la CFR 2, am inteles..si cik la Fortis e mai ieftin!
Mos Craciun in...pantaloni scurti
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe ! 9+
felicia_ spune:
Buna dimineata tuturor!
Mooaaama, dar vad ca v-a lipsit mult forumul!( ca si mie) De mult nu ati scris asa de dimineata! Mi-a luat o multime de timp sa citesc tot [;]
Teo, super valori, ce-ar fi ca luna asta sa tragi lozul castigator?
MLaura bine ai venit printre noi! Si sper ca dr T sa te ajute sa iti implinesti visul!
Maria08 tin pumnii sa te ocoleasca invazia! Despre tratamentul in post... daca dr zice ca rezultatele sunt mai bune daca nu tii, poate ai putea sa il incepi doar dupa Craciun... 6 saptamani trec repede...
Iyoana, bafta sapt viitoare!
Ioana, bafta si tie la dr Soare!
Pupici fff speciali pt mele dragi (in ordinea marimii burticii ) Marinar, Amely, Raza, Alexia, Kittisor
Poze1Poze2