Bebelusi "made in USA"

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

ma bucur pt tine arthurana , eu ma intep in deget nu e dureros da nici o fericire...
treaba cu numaratul loviturilor lui bebe e cea mai stresanta, ca el misca atunci cand vrea nu cand imi propun eu sa il cronometrez ( acum parca nu mai misca deloc , asta ca sa imi fac eu griji)
pt bagaj de spital eu mi-am luat 2 camasute , cu deschidere pt sani+halatele lor, papuci, cosmetice-sa iti iei BALSAM DE BUZE-, cred ca o sa imi pun un prosop mai inchis la culoare si nu mai stiu... asteptam sa ne zica fetele care au nascut mai multe!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena2001 spune:

Arthurana, dupa cezariana nu te refaci asa de usor....pe cand dupa o nastere normala in 2 saptamani esti refacuta...
eu ma rog la Dumnezeu sa nu fie nevoie de cezariana pentru ca nu stiu cum m-as descurca...fetita mea cea mare o sa aibe 17 luni deci si ea o sa ma solicite foarte mult si o sa mai fie si cea mica...asa ca eu sper sa nasc natural; pe 2 aprilie merg la echo sa vedem daca s-a ridicat placenta...
Si apoi eu am am avut o experienta buna in ceea ce priveste nasterea ....dupa ce mi-au facut epidurala n-am mai simtit absolut nimic....iar cand am venit acasa luam dimineata si seara ibuprofen (pe mine m-au taiat).

Referitor la bagajul pentru spital...eu nu m-am dus cu absolut nimic...a doua zi cand am plecat acasa mi-a adus sotul alta bluza; iar pentru fetita un body si o salopeta si bineinteles carseat-ul.....atat....o sa vedeti ca o sa va dea aboslut tot in spital si apoi n-o sa stati decat o zi sau doua....
Eu nici papuci nu mi-am dus....am avut o pereche de saboti usor de pus in picior.....

Krissy, felicitari pentru fetita!!!! sa creasca mare si sanatoasa!!!

BiancaM, si pe fetita mea tot BiancaM o va chema ...adica Bianca Miholca
Eu o sa nasc la "Irvine Regional Hospital" . Tu la ce spital vei naste?
Multa bafta la interviu!!!

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Doamne, cind va aud cu pregatirile astea, ma cuprinde asa o nostalgie si un dor de cum a fost atunci....... Pe linga greutati, a fost bucuria de a o vedea pe micuta bine si sanatoasa, si de a fi toti 4 o familie fericita ca totul s-a terminat cu bine.

Sa nu mai zic de rasfatul de care o sa va bucurati!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> Deiu cu diploma - ma votati?
Multumim mult de tot tuturor celopr care ne-au votat! Promit sa mai iau diplome!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Buna!!

Elena2001, eu o sa nasc la St. Joseph hospital din Misson Viejo.

Despre bagaj, eu mi-am cumparat o pijama, mi-a zis o prietena ca ea a avut pijama si nu a fost nici o problema, am mai luat un rand de lenjerie intima(chiloti- pe romanaste). Mai punem un halat si apoi restul maruntisurilor: sutien alaptat, nursing pads, cosmetice, apa, eventual ceai....
Acum , am vazut ca fetele de acasa se plang ca ele au facut rani la sani de la supt si recomandau tetine de silicon pentru sani. Am vazut pe net ca sunt si aici, dar sunt necesare?

O alta nelamurire a mea este legata de absorbante. Ca daca nasti natural o sa tot ai scurgeri nu? Trebuie sa ne luam noi de acasa, sau ne dau ei la spital?

Pentru bebe o sa luam o salopetica, hainutele pentru venit acasa si cateva scutece, ca sa fie acolo. O paturica, desi la ce calduri se anunta aici nu cred ca o sa fie nevoie.

Fetelor, voi ce mai gatiti? Nu stiu ce sa mai fac de mancare!!!

35+

Editez: Elena2001 sau mai bine zis Irina, tu unde stai, ca spitalul asta, Irvine... e la 10 min de unde stau eu?

Bebica al nostru e
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1

Mergi la inceput

Nu aveti nevoie de nimic la voi. Eu am avut, adica mi-a adus sotul de acasa, ca am intrat in operatie de urgenta. Dar tot ce mi-au dat ei am folosit, ca erau mai practice. Absorbante va dau ei la discretie, si sint oricum mai bune decit ce ati putea gasi pe piata, ca sint speciale pentru astfel de..... scurgeri. Inclusiv pentru bebe va dau ei tot. Si au niste paturici subtirele (de fapt se gasesc si in magazine), numai bune sa nu supraincalziti bebeii.

Tetine de silicon pentru sini e prea timpuriu sa va luati de acum. Vedeti voi dupa ce invata bebe sa suga bine cam cum e cu ranile. Doar daca nu aveti sfirc deloc, deci bebe nu are de unde sa apuce, atunci sint intr-adevar necesare.

Multa bafta!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> Deiu cu diploma - ma votati?
Multumim mult de tot tuturor celopr care ne-au votat! Promit sa mai iau diplome!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena2001 spune:

Bianca, eu locuiesc in Dana Point, deci spitalul din Mission Viejo este la 10 min. de mine ...eu am asigurare medicala cu "Kaiser" si cum spitalul lor n-o sa fie gatacdecat la anul (poate ai vazut ca se construieste) o sa nasc la Irvine Regional Hospital; nu ma deranjeaza, este un spital micut si curat iar partea buna e ca au camere private, asa ca nu trebuie sa platesc nimic in plus pentru asta; si apoi eu am fost foarte multumita de ei.
Asa cum spunea si Siminaf, nu aveti nevoie de absolut nimic, or sa va dea ei tot....tampoane eu imi cumparasem din acelea mai groase, pentru batrani, numai ca mi-au dat in spital si restul le-am luat acasa...asa ca practic le-am luat degeaba....despre chilotei..or sa va dea ei din aceia din plasa care sunt foarte practici iar daca ii patezi ii arunci si iti dau altii...la fel si cu camasa...mie mi-au placat cele din spital care sunt foarte practice si le-am schimbat de cate ori a fost nevoie....pasta de dinti, periuta, sampon- primiti tot ce aveti nevoie; de asemenea mancare este foarte buna iar mie mi-au adus chiar si pentru sot desi nu cerusem.....
Tetine din silicon eu am primit tot in spital pentru ca nu aveam sfarcul stang format...numai ca le-am primit degeaba pentru ca nu am avut lapte....
Am vrut sa-mi cumpar burtiera dar pana la urma m-am razgandit...a doua zi am vorbit cu doctora si am primit acordul ei, asa ca am primit gratuit.....numai ca nu am folosit-o decat cateva zile si asta din comoditate.... aici nu se prea recomanda, ei chiar te descurajeaza ca s-o folosesti....

Pentru bebe iti dau ei diapere, iti dau chiar si body si caciulita pe care le poti lua acasa daca vrei ...si ii tin infasurati in niste paturici subtiri....eu pentru ca o sa nasc in iunie am sa-mi duc doar un body pentru bebe, nimic altceva....am primit chiar si o cutie de lapte praf ...

Numai bine!
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Offf, ce as mai vrea si eu sa am un sufletel in burtica. ma apuca o asa nostalgie ... ca l-as face pe bb trei. Bine ca nu mi-e sotul acasa.
Ref. la bagaj. Arthurana, vezi ca in urma s-a mai scris despre el.
Eu nu mi-am luat la mine decat niste papuci, nu pijama, ca ce mi-au dat ei a fost foarte buna de alaptat, si un halat ca sa ma pot duce la nursery. Apoi cosmetice, o periuta, pasta de dinti, o crema de fata, perie de par. Chestii de femei. un ruj, un fard, daca iti arde. Mie mi-a ars. Si cand am nascut a trebuit sa arat aranjata. V-am povestit ca eu in durerile facerii, in pauzele de uhuuhuuu, push, mi se admira pedichiura, manichiura si cum aveam parul??? Doctora ma complimenta ca de fiecare data cand veneam la consult aratam tot timpul pusa la punct. Eh, nah ce modesta sunt! Dar doctora si cu vreo 3-4-5 asistente pe langa mine incercau sa ma faca sa ma relaxez, sa mai rad, sa nu mai fiu speriata.
Asa. De tampoane absorbante, sa nu va luati ca se dau din spital. Mai au o chestie tare faina care iti tine rece acolo si ti se dezumfla locul, e tot ca un fel de tampon. Nu stiu cum se cheama. O sa vedeti voi. dar e super in caz de epiziotomie sau hemoroizi. te ajuta foarte mult.
Eu nu mi-am luat nici chiloti. Ca nu as fi putut sa pun ditamai "patura" (exagerez un pic) de tampon in ei. Dar mi-a furnizat spitalul si asa ceva.
Pentru copil nu am luat cu mine decat trusoul de scos din spital si car seat-ul. Musai ala ca altfel nu va da voie sa plecati cu copilul acasa.
Va veni cu voi asistenta pana la masina sa se convnga ca bb e instalat corespunzator in scaunelul lui.
Arthurana, pai poate ma ajuti cu niste sfaturi de make-up. Ca-s cam in plop. Cert e ca eu nu ies din casa fara un dermatograf folosit si un pic de culoare pe pleoape si ruj.
De ce trebuie sa faci baby counts? E puturos bb? Si eu am avut problema asta cu Eva. Am fost de vreo trei ori sa fac testul de ..., nah ca i-am uitat numele. Iti da sa bei un suc, te asaza pe un fotoliu sau pat si iti numara contractiile. Imi amintesc odata ca nu vroia lenesa asta deloc sa miste. Si atunci asistenta a venit cu doua linguri pe care le ciocanea deasupra burtii mele. Stiti ce energica devenea Eva??? Daca mi-ar fi spus cineva nu as fi crezut asa ceva. insa m-am convins singura ca bb reactioneaza la suntele de afara.
V-am pupat si aveti grija de burticile, copiii vostri.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Da Irina, ai dreptate cu spitalul de la Kaiser, am vazut ca acum lucreaza la el. LA noi bebe a venit pe nepregatite, si atunci nu am mai apucat sa-mi platesc asigurare(eu nu aveam deloc, ca sunt venita cu visa F2 ca dependent de student) si am apelat la medicaid. La inceput mergeam la UCI Medical Center din Orange, dar am auzit niste povesti de ne-au bagat in toate boalele, si am schimbat pe Mission Viejo.

Ma gandeam acum cand citeam de bagaj de spital,la fetele de acasa, saracutele ele trebuie sa dea o caruta de bani pe tot felul de chestii ca sa aiba la ele. Sunt unele care isi cumpara chiar si trusa de epidurala cu anestezic cu tot. Pai f**ui mama ei de treaba, pentru ce platesc o gramada de bani la sanatate, daca eu trebuie sa ma duc de acasa cu absolut tot ca sa imi fie bine? Chestia asta ma irita de cate ori citesc sau aud despre ea.

Asa, ca mi-am adus aminte de o chestie. Voi cum ati facut cu pediatrul? Stiu ca Krissy si l-a ales inainte de nastere, dar eu daca am asigurare de asta de la stat, copilul cand o sa se nasca ce fel de asigurare o sa aiba?

35+

Bebica al nostru e
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1

Mergi la inceput

In functie de venitul (income) parintilor, bebeul va avea Medi-Cal, care este asigurare de stat pentru venituri sub un anumit plafon. Si au destui doctori, si buni si foarte buni, care intra pe listele lor imense. Deci nici o grija!

Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Referitor la bagajul de spital si eu m-am stresat tare inainte ca tot citeam pe forum cum isi faceau fetele pregatiri. Sincer, nu ai nevoie de nimic, daca vrei poti sa-ti duci periuta de dinti si o crema de maini daca nu vrei sa foloseti cele de unica folosinta care o sa le primesti. Eu mi-am dus si pijamale dar nu m-au lasat sa ma schimb numai in ultima zi de spitalizare (am stat in total 6 zile, 2 inainte si 4 dupa). Mi-au spus asistentele ca e mult mai comod in camasile lor decat in pijama, eu avand cezariana. In rest, absorbante si toate cele le primesti de acolo.
Am vz ca ai scris si de burtiera, eu am primit-o si pe asta din spital. Nici nu a fost nevoie sa cer ca era pregatita. Am vz pe urma la un magazin o burtiera ca cea care o primisem costa 30$. Am inteles ca daca nu-ti dau ei poti sa ceri si o sa-ti aduca. Eu zic ca e f importanta burtiera dupa nastere, ajuta f mult la retragerea burtii. Cunosc persoane care nu au purtat si au burta mare si acum la 9 luni dupa nastere.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput