Bebelusi "made in USA"

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

va pup, fetele, multumesc pentru urari!

sigur ca va voi povesti ce si cum, mai am un pic zic eu...sa vedem. am due date pe 9 februrie dar am o burtaaaa si dr meu a zis ca nu crede sa trec de sfirsitul lunii, cee ce e ok, caci deabia ma misc.
cu mincatul irinuca nu-ti face mari probleme, bebele isi ia oricum tot ce-i trebuie si nu trebuie sa faci eforturi speciale. eu nu am luat vitamine decit o saptamina la inceput, mi-au facut atit de rau, cred ca greata de la inceput era mai mult de la ele, asa ca m-am oprit, si am si un dr destupat la minte care mi-a zis ca daca maninc cite un pic din toate nu vede nici o problema, ca te atitea mii de ani copii s-au nascut sanatosi si fara sa se indoape mamele lor cu pilule atita ca incearca sa maninci diversificat si multe fructe si legume.

elenita, ce copii superbi!!! sa fie sanatoase si sa va bucurati de ele. de-abia astept si eu sa-mi tin bebelina in brate

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

ce faceti fetele? nu dormiti?
nici eu nu am somn...bebele e cam agitat, cred ca il bag la un dus de relaxare
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Bine v-am regasit!!!!! Facem si noi parte din gasca dar .....cum suntem la inceput de drum cu bebe mic de doar 6zile, cam greu cu statul la calc.
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o info.......stiti cumva vreun ceai de stimulare a lactatiei???? si unde l-as putea gasi???...va multumesc mult si daca mai am vreo pb as putea apela la voi????

Ralu + SERBAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Salut fetelor, ma primiti si pe mine? Eu sunt abia la inceput, inca n-am trecut de primul trimestru si ma lupt tare de tot cu greturile. Abia am intrat in saptamana a 10-a, stau cu emotii pana in trim. 2, nu imi fac iluzii deocamdata, dar m-am hotarat sa scriu si eu. Pana acum doar v-am citit.
Va pup si va urez sarcina cat mai usoara in continuare!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Musetto, bineinteles ca te primim, si inca cu bratele deschise, bine ai venit si multa bafta,sa treci cu bine de primul trimestru, cu grijile si neplacerile lui!

S-a vorbit mai devreme de mers la serviciu si sarcina, si eu o sa merg pana la sfarsit , daca ma ajuta D-zeu, ca sa pot sta dupa probabil 12 saptamani cu bebelusa. O sa-mi fie greu urmatoarele saptamani, ca nu am job doar de birou, trebuie sa circul mult si destul de des prin sectii (lucrez in controlul calitatii), si mai am si raspundere. Dar asta este, e o slujba f buna pe care nu vreau sa o pierd, asa ca nu pot renunta dupa nastere si o sa ma intorc dupa 3 luni, asa cum m-am inteles cu presedintele companiei. E parte din sacrificiile pe care trebuie sa le facem, si asta tot pentru viitorul copiilor nostri! In definitiv ma rog ca bebe sa se nasca sanatos, ca asta conteaza cel mai mult, si sa pot alapta macar trei luni. Ajutor o sa o am pe soacra mea, pana vor primi parintii mei viza.

Pana mai povestim, va urez multa bafta la toate si sa auzim de bine!

Cristina 31+, cu

Bebelusa
Babies are such a nice way to start people. ~Don Herrold

Mergi la inceput

ce fac fetele??

musetto bine ai venit, ce bine ca ne stringem cit mai multe, ajuta foarte mult si cel mai mic sfat.

eu am intrat cu chiu cu vi in saptamina 37, ma dor toate cele, si nu mai am timp nici sa ma mai pling. acum m-am apucat si eu sa-i termin fetei camera, daca e gata poate se indura si vine mai repede

eu am avut contractii nasoale pe la 34 de saptamini si atunci mi-au zis sa stau cuminte pina la 36, dupa care nu mai conteaza. acum e considerat term, daca vine vine, si ca un facut nu mai apare nici macar o tentativa de contractie de ceva timp

Krissy ce ai facut cu echografia 4D? reciteam din urma si am vazut ca te interesa, ai reusit?

ma duc sa beau o cafea si mai vorbim
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_usa spune:

musetto bine ai venit printre noi!

ralu sa-ti traiasca bebele! io una nu am inca experienta asta da tin minte ca am citit ceva pe net despre asta. am si o carte adusa de tata de-acasa si o sa ma uit prin ea poate scrie ceva si te anunt.

biribu inteleg ca ti-e greu, dar nu e cel mai bine pentru bebe sa stea cat mai mult (bine, nu peste 41) in burtica? stiam ca atunci ajung sa se maturizeze plamanii.

madalina cum te mai simti?

eu azi merg la controlul obisnuit lunar. nu am asteptari ca pana acuma ma gandeam ca vai ce de informatii imi vor da si ei ma intreaba cum ma simt, bine, pa.

Irina 23+ cu Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Biribu, multumesc de intrebare, intr-adevar nu am mai continuat povestea cu 4D, ca s-a finalizat tot la doctorul meu. Ziceam ca si-a mai deschis un cabinet, cu toate dotarile, si l-am intrebat daca nu are 4D. Mi-a zis ca da, chiar nou-nout si era parca chiar bucuros sa il testeze pe mine, desi a precizat ca nu mi-ar mai fi facut altfel eco pana in sapt. 36... Asa ca m-a programat si am fost pe la 26-27 saptamani. Noi ne-am dus pregatiti cu DVD, sa si inregistram, dar din pacate doctorul era la o nastere si mi-a facut ecografia asociata lui, o doctorita f tinerica care nu se pricepea la aparat. Asa ca a fost o experienta f scurta si nu prea detaliata, dar tot am vazut putin mutrita bebelusei si ne-am ales cu cateva poze (sunt pe albumul meu de la mamici de martie-aprilie).

In rest, te inteleg ca nu mai ai rabdare sa nasti odata, eu de pe acum nu mai pot de nerabdare, sa treaca odata si sa tinem copilasul in brate! Dar sa stai cuminte, ca bebe stie cand sa vina, pana una alta ii e bine la mami in burtica! Multa bafta pe ultima suta de metri si sa ne tii la curent!

Cristina 31+, cu

Bebelusa
Babies are such a nice way to start people. ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Multumesc pt primirea calduroasa :) Dat fiind ca la mine burtica e inca micuta, cred ca mai mult voi beneficia eu de sfaturile voastre decat voi de ale mele! Abia astept sa scap si eu de perioada asta de incertitudine si sa ma pot gandi la nastere sau la cumparat lucrusoare. Dar deocamdata tb sa ma abtin, pt ca am mai pierdut o sarcina anul trecut si nu vreau sa imi fac prea multe iluzii.

Am deja o intrebare: voi cate ecografii ati facut sau cate vi s-a spus ca sunt acoperite de asigurare? Eu am cerut una la 6 saptamani si ceva, pt ca ma temeam de ectopica, apoi una la 9 si ceva (pe care o voi plati eu). Mai urmeaza cea de la 13 saptamani de la testul integrat si apoi, daca am noroc si ajung acolo cu sarcina, "the big one" la 20 de saptamani. Sunt curioasa cat o sa ma coste cea facuta de mine, imi zicea cineva ca in jur de 300-400$. Oricum cei de la cabinet mi-au facut surpriza placuta sa imi spuna ca ei or sa incerce mai intai sa obtina banii de la asigurare si daca nu merge, abia atunci ma pun pe mine la plata.

Krissy, tu parca intrebasei cat costa o 4D. Auzisem mai demult ca ar fi in jur de 250-300$, dar nu sunt sigura.
Ce fel de analiza a fost "full integrated screen" pe care zici ca ai facut-o? Este cumva acel u/s+test de sange din sapt 12-13 la care se adauga alt test de sange in sapt 14-15? Eu am cerut asa ceva pt ca doctorita mea de anul trecut mi-a zis ca e un test pe care ea il recomanda la toate pacientele ei, indiferent de varsta.

Cu vitaminele stau si eu cam ca si Irinuca si Biribu: nu le suport, asa ca nu iau decat acid folic (800 mcg) si o pastiluta de omega-3 fatty acids. Mai iau si Tums pt stomac si asta ar fi suplimentul de calciu sa zicem. In rest nimic, poate in trimestrul doi sa fiu in stare sa iau ceva.

In ceea ce priveste informatiile, am ajuns la concluzia ca tb sa imi fac eu bine de tot tema inainte sa merg la control, pt ca altfel doctorii nu imi spun prea multe. Doctorita de anul trecut mi-a zis de testul integrat, dar cea de acum, daca nu ii spuneam eu...

10+

Mergi la inceput

musetto nu te gindi la probleme, cel mai bine e sa gindesti pozitiv si ai sa vezi ca totul va fi bine.
de regula, adica in afara de cazurile in care apar doamne fereste probleme, singerari etc, nu ai nevoie de al doilea echo la 9 saptamini, nu da banii degeaba, indicat e primul de confirmare a sarcinii la 6-8 sapt cind se uita daca e intrauterina si ajuta si la datarea corecta in caz ca nu e sigura mama de data ultimului CM.
apoi a doua iti trebuie intre16 si 20 de saptamini, cea morfologica, unde cerceteaza mai bine organele interne etc sa vada daca sunt ceva probleme si iti pot spune sexul daca vrei. acesta a doua echo e parte din cee ce se cheama quad test, adica echo + teste sanguine(alfa feto proteina, hCG, si Estriol) si de aici se analizeaza statistic riscuri de sindrom down si defect de tub neural.
eu stiu ca in tara se face o echo si zilnic daca s-ar putea caci acolo mamicile o cer si li se pare grozav, dar adevarul e ca aici sunt in curs studii care arata ca nu sunt chiar atit de inofensive pe cit se crede si pot dauna mai ales sistemului nervos in dezvoltare, felului cum migreaza celulele nervoase etc, asa ca faptul ca americanii nu le recomanda are un substrat nu numai economic.

tin pumnii, te pup si la toate fetele o zi buna!!!

Mergi la inceput