Doresc sa divortez de sotul meu japonez

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Intrebare:
Tu esti in Romania?Si nu te-ai vazut cu sotul tau de 3 ani?
Eu asa am inteles.
Insa si tu te complaci in toata situatia,scuza-mi sinceritatea brutala.
Accepti resturile de bani pe care ti le arunca pentru ce?
Eu una de mult nu mai acceptam banii,ma angajam si incercam sa fac fata situatiei,cum sunt foarte multi studenti in Ro,in situatia asta.
I-ai cerut divortul pana acum?

Sabina Y.

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana2000 spune:

Sa-mi fie cu iertare,sa fiu in locul tau,mi-ar fi rusine de rusinea mea!!Incerci sa te scuzi..da'toata povestea ta scartie ..cat despre iubire,nu cred sa fi fost nici macar o secunda..
Au trecut atatia ani,faci o facultate pe banii lui,nu pe capul tau..mai spui ca-i kitroshenie,mai vrei si viza permanentaiti traiesti viatafraierica plateste,acum situatia iti comvine..vrei doar viza,divort si un cont in banca,daca se poate..Tu nu ai o limita?nu ai frica de D-zeu??Ce faci in cazul in care iti cere el despagubire??Plateste divortul,daca se poate..nu te mai kitroshii pt. 3000$!
Titutelu,"pacaleala" asta nu tine la nesfarsit..eu am raspuns la subiectul tau,nu aveam de gand sa-i raspund si ei..acum cred altceva si despre povestea ta..

quote:
Originally posted by titulelu
............
sfatul meu ar fi sa-l pacalesti cumva sa-ti mai de viza pe un an,sa vii sa va impacati dar de fapt dupa o vreme sa-i spui ca nu merge si mai bine divortati.semnezi actele astepti hotararea de divort si-l convingi sa tio dea tie si pleci cu ea in romania.avand hotararea va fi f. usor.ai sa o traduci si legalizezi si o depui la tribunal si gata.fara avocati si fara prea multe cheltuieli...........
spune-i sa-ti trimita actul in romania sa semnezi si pe urma i-l trimiti tu in japonia cu care va merge el si-l va depune,iar odata hotarat divortul sa-ti trimita hotararea in romania
..........vezi daca merge si spune-mi si mie ce ai facut.hai pupici si ai grija de tine

Pacaleala asta,ma facut sa scriu..Cat draq sa-l mai pacaleasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yossaria spune:

Izanami, incerc sa te inteleg. Daca el ar arata cat de cat ca-i pasa...de ex venind in Romania, ai pica intr-o lumina proasta. Dar e f interesant faptul ca nu vrea sa te vada, si totusi e de acord sa te 'sponsorizeze'. La urma urmei, incovenienta pe care ti-a facut-o merita platita!:)

Nu cunosc nici eu cultura japoneza, dar oricare ar fi sentimentele lui, nu prea arata a iubire, din punctul meu de vedere. Sa fiu sincera, nici nu stiu a ce arata!

Si sotul meu e englez, si pare mai rece si retras ca si romanii, dar cand e vorba de aratat sentimente, e cu totul altfel. Eu am vrut sa merg in Romania la mama pe 2 saptamani (el nu avea concediu), dar l-am jignit gandindu-ma la asta...pt ca el vrea sa ma insoteasca tot timpul in calatorii. Desi nu e posesiv deloc.

De aceea, mi-e greu sa-l inteleg pe 'sotul' tau. Nici el nu pare foarte sincer cu tine.

Gandeste-te ce ar fi mai bine sa faci, dar nu gandi subiectiv, incearca sa vezi lucrurile in lumina 'eticii morale', nu in lumina interesului propriu. Constiinta curata iti poate da pacea si bucuria pe care putinii bani de la el doar ti-o intuneca.

Eu zic sa meditezi, tu trebuie sa hotarasti, tu stii lucrurile mai pe detaliu. Nu te condamn, ca asta ar fi cel mai usor pt mine.

Si totusi, eu cred ca ar fi potrivit sa fii sincera cu el, chiar daca el nu este. Intreaba-l ce vrea de la tine.

Numai bine, si ma rog ca problema voastra sa se rezolve spre binele si al tau, si al sotului tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Eu ma intreb de ce ai aflat diferenta culturala de-abia dupa ce te-ai maritat. Adica de ce nu l-ai intrebat inainte sa te mariti "Bine si eu ce o sa fac dupa ce ne casatorim? Munca? Copii?"

Din topicurile cu Japonia am tras concluzia ca barbatii sunt reci. Cat despre sex, habar nu am daca e o chestie personala sau pur si simplu japonezii nu mor dupa sex ca vesticii. Si in privinta asta as fi crezut ca stiai cu cine te mariti inainte de a face asta.

Garsoniera confort III...no comment; ce e asa neobosnuit ca spatiul in Tokio e o problema?

Pana una alta gandeste-te ca tu acum faci facultate pe banii lui tocmai pentru ca el crede ca trebuie sa isi intretina nevasta. Si eu nu pricep o chestie: daca tu te angajai, ce crezi ca iti facea? Te dadea afara din casa, te batea, te inchidea dimineata sa nu pleci?

The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ken spune:

CLOVER sint de aceeiasi parere cu tine.SI fara avreau sa fac o complerare.MULTE fete[NU VREAU SA JIGNESC PE NIMENI} SE CASATORESC cu japonezi fara ai cunoaste pe ei ca natie.SINT intradevar ciudati dar sa stiti ca nu au inima de piatra.MUNCESC mult...pt asi asigura o viata mai buna[SI EU AM FOST IN JAPONIA si fara falsa modestie pe bani pe care i-am obtinut acolo am putut face ceea ce am dorit... lucruri pe care la noi nici in 100 de ani poate nu puteam sa le fac}.SINT oameni reci dar cu principi bine gindite...dar daca nu ii intelegi este greu de convietuit cu ei.SPUI ca nu te iubeste...daca nu te iubea nu iti mai trimitea bani..SA sti ca ei sint fff orgoliosi si tot ce fac, fac din suflet dar din pacate nu sinr intelesi.

Mergi la inceput

AM SI eu o peietena care a plecat din jap acum 3 ani si sa sti ca iubitul care la avut atunci in trimite si azi bani.SI EI nu sau vazut doar vb la telefon..POATE ca si noi gresim prin felul nostru de a gindi despre ei.IAR fiecare japonez iubeste in felul lui. faptul ca inca mai corespondati si iti trim bani sa sti ca inseamna ceva.DAR fiecare are dreptul sa judece pt el insusi si stie ce trebuie sa faca.SPER CA NU AM SUPARAT PE NIMENI DAR EU ASA VAD LUCRURILE DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_mea spune:

Izanami esti hoatza si periculoasa,eu cred ca tu te-ai maritat doar pt.interesul tau personal(facultatea), ci nici decum pt. a-ti face o familie,ai avut nevoie de sponsor pt. face facultatea si atat
Zici ca e kietros....daca era kietros nu-ti mai trimetea bani pt. facultate,zici ca cu banii care t-i trimete el iti ajung sa traiesti doar de azi pe maine...sa zici sarut-mana si pt. astia,ca daca era unul rau adik kietros nu-ti trimetea nici macar un euro pe an
As avea multe sa-ti zic dar deocamdata inchei aici

Mergi la inceput

paula mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaaaaa spune:

hei dupa cum vad eu aici sunt mai multe reprosuri decat sfaturi
IZANAMI dupa cum ai spus tu la inceput ca poveste ta este ciudata si jenanta,pai sa sti ca este ,nici nu stiu ce sfat sa iti dau pt ca tu nul iubesti ..daca il iubeai nu stateai nici tu in rom atata timp ,sunt fete care sta 1 luna si ceva dar nu 6, 1 an sau 2-3 e acm mul....nu ti-a fost dor de el???

hhtp://community.webshots.com/user/danyyyyy39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaaaaa spune:

IZANAMI ce se intampla de nu mai scri nk

http://community.webshots.com/user/danyyyyy39

Mergi la inceput