Informatii utile Constanta (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna, fetelor! Mi-a fost dor de voi si abia asteptam sa va citesc mesajele! Va multumesc pentru urari si ca v-ati gandit si la mine!
Am revenit si eu cu vesti! Ne-am gasi o casuta super si abia astept sa ne mutam
Intre timp, am inceput si tratamentul pentru IA, sunt in ultima zi de clomifen si maine si poimaine fac si cate o injectie de menogon. Deci, va imaginati ca ma cam stresez si de la tratament si de la mutare!
Andicu ma bucur ca dr. ti-a zis ca esti OK si iti doresc o sarcina usoara in continuare! Am inteles ca s-ar putea sa fie doi bebici? Abia astept sa ne spui daca e asa!pe burtici!
Madaluta esti o gravidutza foarte frumoasa si se vede cat esti de fericita! Iti doresc sa fii mereu fericita, alaturi de sotul si copilasul tau! Cred ca abia astepti momentul cand il vei tine in brate!pe burtici!

Si pentru toate fetele multi pupici !

Ioana

trying to get pregnant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Ce mai faceti, fete dragi?? Care mai vine cu noutati?? Nu se mai monitorizeaza nimeni, nu-si mai ia nimeni TB...???? Hai mai fetelor....la raport!
Eu ziua 25 si TB = 37 ......astept rushii.....Singura schimbare: nu mai am aceeasi tensiune in sani; in ultimii 2 ani ma dureau sanii cu 7 zile inainte....acum poate si-a facut efectul Maca....
ioana: da harnici mai sunteti......ce repede ati gasit casuta... Sa fiti sanatosi si sa va fie de bine cu noua achizitie!!!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Mariamultumesc pentru urari! Sper sa fim la fel de harnici si cu facutul bebelului!
Referitor la monitorizari, eu voi merge sambata la dr. sa vad cati foliculi si de ce dimensiuni am produs. Sper sa fie totul OK ca sa fac IA luni.
si va urez o zi buna in continuare1

Ioana

trying to get pregnant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Mai fetelor, am si eu o intrebare......dar sa nu va suparati pe mine! Am o curiozitate......Stiti pe cineva care a reusit sa ramana insarcinata prin IA .....la dr. Lutescu???
Intreb si eu......nu m-as mai duce pana la Bucuresti....
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Maria, o amica de-a mea a ramas prin IA facut la dna Lutzescu, este de altfel cea care m-a indrumat sa merg la dna doctor. Deci ai putea sa incerci aici ca sa nu mai bati drumul la Bucuresti.

Eu v-am citit zilnic dar nu am postat ćentru ca nu aveam nimic care sa nu fie off topic. dar acum daca am avut ceva de spus, aici sunt. Joi la ora 16.20 am programare la monitorizare la dna. Lutzescu, sunt foaaaarte curioasa sa vad daca ovulez sau nu.

Ioana, felicitari pentru casa. Eu sunt foarte bucuroasa ca ieri mi-am luat tot ce trebuie pentru baie, schimbam tot, tot, gresia faianta, chiuveta, cada, ce mai, tot. Am gasit de toate pe gustul meu la Brico Store, sunt asa de bucuroasa. Chiar daca acum e santier la noi in casa, traiesc cu imaginea a ceea ce va iesi. sa ma ierte moderatorii...

Pupici la toate fetele. Andicu, ne-ai uitat? Sa ne spui si noua cati bebei faci!

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor, nu v-am uitat! dar nu prea am ce sa scriu!

Sunt bine, mai cu dureri de burta sau de mijloc din cand in cand, mai cu usoare greturi o data la 2 zile, mai cu foameee; si am o lene in mine ca nu-mi vine sa fac nimic! plus ca obosesc f usor, cica e normal la inceput de sarcina din cauza hormonilor. Bebe cred ca este doar unu , asa mi-a zis dr de la Szeged, ca daca la eco era sacul embrionar mare, nu prea are cum sa mai apara inca unul. Ma rog zilnic sa creasca bine si sanatos acolo si sa-i vad inimioara la eco pe 22.

Vroiam sa va spun ca si verisoara mea a facut 2 inseminari la dna dr Lutescu, n-a reusit, dar de la tratamentul prescris de dansa, luna urmatoare a reusit natural ! ( si avea sotul cu 5 mil de "gigei" la inceput de drum). Acum am un nepotel/finut de toata frumusetea caruia ii taiem motul pe 18 nov!
Va !

Andreea

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

salut...
ma gandeamk vreti sa va tineti evidenta zilelor de asteptare intr-un mod mai placut si am gasit calendarul asta:http://www.lilypie.com/trying_to_conceive.php
Am mai trimis o listuta cu linkuri utile corneliei, dar sa vedem sub ce forma o posteaza k sa nu facem reclama.
Andicu, stai cat mai mult in pat si nu face efort. macar pana la 12 sapt. Te-am asteptat la odisee, dar vad k vrei sa vii.hai curaj!
AngeliquedeS: spor la treaba...si sper k cea mai mare bucurie pe care sa ti-o aduca acesata baie sa fie cele 2 II. ( de obicei acolo primesti vestea cea mare)
ioana_p76 Sa stapaniti sanatosi casa si sper k si la tine sa se intample minunea celor II la casa noua..Lasa stresul!!
maria08: ce vorba-i asta "astept rusii"?Ia nu-i mai astepta! sa nu mai vina 9 luni de-acum incolo...sunt asa de urati si tu ii astepti din z 25? mai optimista..k altfel nu facem treaba...

Madalina 35+,

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

bine v-am gasit
mada o sa incerc sa postez link-urile diseara
va pup pe toate si astept ziua de sambata cand merg la control la dr.lutescu
multi

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

my ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
astept ziua de sambata cand merg la control la dr.lutescu
multi

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

my ticker

POZE

Cornelia, la mine Redusul este din nou in actiune. Ce m-ai rugat sa vad joi la dna Lutzescu, cat costa testul Papanicolau si mai ce... ca am uitat si parca mai era ceva. Sunt la birou, nu am timp sa caut, ca altfel nu mai intrebam...

Madaluta, multumesc de urare, ai dreptate cu baia. Pana acum ea a fost martora escurilor mele. Dar poate lui bebe nu ii convenea sa aflu de el in baia aia urata, asa ca acum poate ii place...

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

Buna fetelor.....am mari emotii ,este pentru prima oara cind intru pe forum.V-am descoperit ieri si pina nu am citit tot nu am plecat de la calculator....m-ati cucerit,m-am bucurat si am plins cu voi....As avea si eu o intrebare:ce parere aveti de drTica?eu am ajuns la el intr-o situatie destul de ....dificila acum vreo 2 ani(nu va plictisesc cu istoria).ideea este ca ne dorim ca anul ce vine sa avem si noi un bb si sint in cautare de medic bunsi rabdator.

Mergi la inceput