Informatii utile Constanta (3)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

AngeliquedeS:condoleante si sincere pareri de rau...Dar Dumnezeu, uneori cand iti ia pe cineva drag iti da in schimb altceva si mai drag...Spun asta pentru k aseara am avut o reuniune de gravidute...5 la numar... si toate colege de serviciu si prietene...si ultima dintre noi care a ramas, se chinuia de aproape 3 ani...fara niciun rezultat.Luna trecuta i-a murit si ei bunica, si dupa ce a inmormantat-o a visat-o k ii intindea o floare alba si in vis, ea a asociat floarea cu o fetita....Dupa doua saptamani de la nefericitul eveniment ii apareau pe test primele IIliniute din viata ei....Coincidenta...intamplare....sau minune...?!

Madalina 39+,

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Isidora, bine-ai venit si multumesc de sustinere! sper sa ti se indeplineasca dorinta de-al avea pe-al 2lea bebe cat mai curand!
Angelique, condoleante pt bunica ta! imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asta si te inteleg! cand am pierdut-o si eu pe a mea am suferit cumplit! au trecut 5 ani de atunci si inca imi dau lacrimile cand imi amintesc de ea! de-acum o sa te pazeasca de Sus, o sa fie Ingerul tau si o sa te ajute sa ai un bebe!
Madaluta, sa ai incredere in dna dr, ca daca ti-a promis ca vine, o sa fie acolo! nasa verisoarei mele a sunat-o ca naste si ea era in tren , venea de la Buc, si mai era si in concediu..a venit la spital direct de la gara. Vine el si bebe Darius, stai linistita!

Eu sunt mai bine, de aseara s-a imputinat vizibil sangerarea pana azi, cand am vazut ca s-a oprit de tot. O sa continui sa stau in pat pana miercuri macar, cand ma duc iar la dna dr sa ma vada.
pe toate!

Andreea 9+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Va multumesc din suflet, sufar enorm, ma doare sufletul, am iubit-o atat de mult si ma mustra constiinta ca am fost plecata cand ea s-a dus. Sper ca sufletul ei sa isi gaseasca linistea de care are atata nevoie pentru ca viata nu i-a fost deloc usoara. Nici nu am cuvinte. Maine la ora 11 este inmormantarea. Va multumesc inca odata.

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Fetelor, am revenit si eu din week-end si v-am citit mesajele
Cris condoleante pentru bunica ta, imi pare f. rau pentru tine ca trebuie sa treci prin asa ceva

Andicu m-am gandit la tine in week-end si ma bucur ca ti-a trecut sangerarea, dar sa ai in continuare foarte multa grja de tine si de bebe, sa te menajezi cat poti.
Madaluta e foarte frumos numele pe care l-ati ales!
Isidora bine ai venit in grupul nostru si iti doresc sa ti se implineasca cat de curand dorinta ta de a mai avea un bebe!
Cornelia ne mai deschizi un capitol nou?

Ioana

vreau si eu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata
va invit la un nou capitol aici

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

my ticker

POZE

Mergi la inceput