Informatii utile Constanta (3)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Multumesc din suflet, fetelor!
Sa dea Dumnezeu sa aveti si voi parte de un bebe cat de curand! azi plec la Sf. Andrei si am si o lista luuunga cu voi, sa o las la preoti!

Andreea 7+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

multumim andicu pentru ca te-ai gandit si la noi (cu listuta)
dumnezeu e mare si ne va da la toate bebele pe care il meritam,sunt convinsa de asta
maria cred ca maine incep tratamentul,sper sa-mi treaca din prima
va pup pe toate

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

my ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl74 spune:

AndicuLA MULTI ANI ! Sa fii sanatoasa si tu si puiutul tau.
Angelique - Concediu placut si sa va intoarceti (2+3 sau 4 din concediu !!!!!
Madaluta un pupik pe burtik (poate se ia si la mine in aceasta luna)
Iar pentru toate celelalte multi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

Angelique , vroiam sa-ti urez distractie placuta in concediu, si sa te intreb cum te duci la dr.Lutescu,cu programare sau fara, pt ca eu am sunat azi sa ma programez si pe anul asta nu se mai poate. Mai stii pe cineva care face ecografii intervaginale bune? N-as mai vrea sa ma mai duc la Dascalu,iar! Daca nu te mai prind pe aici...asta e ...sa va odihniti si sa va iubiti in concediu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Andicu, iti urez si eu " Sa traiesti cu numele!", multa sanatate si sa va bucurati de bebelul vostru.Sf Andrei sa va ocroteasca!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by blondiemonyk

Angelique , vroiam sa-ti urez distractie placuta in concediu, si sa te intreb cum te duci la dr.Lutescu,cu programare sau fara, pt ca eu am sunat azi sa ma programez si pe anul asta nu se mai poate. Mai stii pe cineva care face ecografii intervaginale bune? N-as mai vrea sa ma mai duc la Dascalu,iar! Daca nu te mai prind pe aici...asta e ...sa va odihniti si sa va iubiti in concediu !

Ridica-te si mergi mai departe!

nu ca vreau sa fac reclama, dar incearca la dna dr mihaela peteanu. are un ecograf foarte bun si sonda intravaginala, si pe langa toate astea ea ca persoana e super ok, iti raspunde cu calm la toate intrebarile, per total eu zic ca vei fi multumita... desi si aici e problema cu programarile, peste tot parca e mult mai aglomerat in perioada asta, eu zic ca merita un tel macar sa incerci. nr tel cabinet: 664.211, din cate stiu eu insa pana pe 06.12 nici dna dr nici dl dr nu sunt la cabinet, dar repet, totusi incearca. bafta multa!

Deea 33+ , viitoare mami de Eric

PICS

ERIC

dortmund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

ha haaaaa.... de cand n-am mai intrat eu, am uitat sa schimb si semnatura
oricum, v-am citit, m-am bucurat si m-am intristat alaturi de voi, in functie de situatie, si va tin pumnii in continuare sa se implineasca visul frumos... cine stie, luna asta e plina de magie oricum, sau poate doar asa simt eu intotdeauna perioada sarbatorilor.. in orice caz, sper sa va aduca mos craciun ce va doriti cel mai mult!!!
eu ma grabesc cu urarile de pe-acum, nu de alta dar mai am putin putin si o sa fiu cu bebe eric in brate, pe data de 15 decembrie sunt programata la cezarina, si nu stiu cat voi mai putea sa intru pana atunci, ca dupa..sunt convinsa ca o sa fiu prea cu capul in nori
va pup pe toate!!!!

Deea 36+ , viitoare mami de Eric

PICS

ERIC

dortmund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Blondyemonik, un ecograf cu sonda intravaginala ultraperformant are si dl.dr.Dantes Florian.Pe langa faptul ca e foarte bun in interpretarea rezultatului(parerea mea!), te programeaza si repede(cam max.10 zile).

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

a_deju ce ma bucur ca ai mai trecut pe la noi,multumim pentru urarile frumoase
iti doresc de pe acum o nastere usoara si o super intalnire cu eric mic,cred ca abia astepti

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

my ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teano spune:

La multi ani tuturor,multa multa sanatate,fericire alaturi de bebicii vostrii si bineinteles de cei dragi.Va scriu stand in pat si va multumesc inca o data tuturor pentru sfaturi,sunteti toate fetele atat de dragute.am inteles ca d na lutescu nu mai programeaza.eu am facut cerclajul marti,28 a 11 a,si m a chemat peste 12 zile din nou la ea.nu m am programat,e nevoie de programare in cazul meu?chiar nu stiu,eram ametita si nu i am mai spus asistentei nimic.si inca o intrebare,daca am nevoie sa o intreb pe d na doctor ceva, credeti ca deranjez(ma refer la telefonul mobil)?va sarut pe toate si sa traiti cu numele.pupici dulci si pe burtici.

Mergi la inceput