Povesti, povesti, povesti...si iar povesti!
Raspunsuri - Pagina 3
gudinde spune:
quote:
Originally posted by Mickyyy
gudinde, n-am gasit pe nicaieri nasterea Lordrei, poate n-am vazut-o eu, te rog lasa-mi link-ul catre poveste si o adaug cu cea mai mare placere.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Aici este povestea: www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#lordra" target="_blank">Nasterea Darei Aletris - fetita de Lordra
Povestea NU este recomandata gravidutelor aproape de DPN.
Pe mine m-a impresionat puterea Loredanei, forta si determinarea ei. Are tot respectul meu.
mariana tache spune:
Mickyyy, felicitari!!!
Multumim pt efortul tau!
Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Mickyyy spune:
quote:
Originally posted by gudindequote:
gudinde, n-am gasit pe nicaieri nasterea Lordrei, poate n-am vazut-o eu, te rog lasa-mi link-ul catre poveste si o adaug cu cea mai mare placere.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Aici este povestea: www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#lordra" target="_blank">Nasterea Darei Aletris - fetita de Lordra
Pe mine m-a impresionat puterea Loredanei, forta si determinarea ei. Are tot respectul meu.
gudinde, sorry, dar acea poveste nu este postata pe forumul desprecopii, daca lordra o va posta si aici, o voi trece in listuta cu cea mai mare placere. Nu te supara pe mine , dar sunt multe mamici care-si povestesc experienta nasterii peste tot, eu am adunat aici doar povestile de pe acest forum.
gudinde spune:
quote:
Originally posted by Mickyyyquote:
Originally posted by gudindequote:
gudinde, sorry, dar acea poveste nu este postata pe forumul desprecopii, daca lordra o va posta si aici, o voi trece in listuta cu cea mai mare placere. Nu te supara pe mine , dar sunt multe mamici care-si povestesc experienta nasterii peste tot, eu am adunat aici doar povestile de pe acest forum.
Nu ma supar, Doamne fereste, dar eu de pe forum am luat-o. Mamicile din acel thread si-au povestit nasterile pe acea pagina si au postat linkul impreuna cu celelalte linkuri de la inceputul fiecarui capitol. Dar nu-i nici o problema.
anymony spune:
Mikyyy..pentru usurinta uite linkul cu o alta poveste"Poveste trista cu final fericit"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90275
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
anymony spune:
Cred ca am gresit linkul. sper ca acum e ok.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
gabi_fer spune:
Mickyyy- ai avut o idee grozava, asa este mult mai usor sa gasesti o poveste. Vreau sa iti spun ca de cand am descoperit aceasta lista nu ma pot culca pana nu citesc o poveste.Te-as ruga sa treci si povestea noastra in lista ta.
Iti multumesc!
Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
Album foto aici:http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Nastera lui Alex aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91051
anelis4u spune:
Felicitari pentru idee..Daca nu e deranjul prea mare vrem si noi..Multumesc anticipat
va imbratisam
Mircea si Anne
POZE
POVESTEA NOASTRA
petrean spune:
Minunea noastra..s-a nascut intr-o zi calda de decembrie, 2006, mai precis 15, tocmai de ziua soacrei mele. A fost o nastere grea, dureroasa, fara peridurala asa cum planuisem cu dr meu, insa a meritat. Minunea noastra, Andrei-Luca, a cantarit 3Kg 100, a avut 50cm, si a primit nota 9. Acum cand va scriu, avem 1 luna..si suntem tare necajiti de durerile de burtica cauzate de colici.Daca cineva ne poate ajuta cu sfaturi..propuneri..altele decat Bonisan, Sab Simplex, Ceaiuri..care la noi nu au efect..va multumesc.
bogdana