Piticlontzi de iulie-august 2004 (203)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Cristal---- merci nu vazusem

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

'neata!
Merci de sfaturi...as trece eu pe babesti dar ..nu am albastru de metil...iar bicarbonat de sodiu uit sa cumpar..pe de alta parte asta ajuta daca este ceva viral..daca este bacterian sau are o alta cauza...nada! Eu m-am incapatinat sa gasesc cauza!Miine merg la medicul de familie..
Pentru mine azi se termina saptamina...miine sintem liberi!...este ziua veteranilor!

Roxa mi-a placut povestea!!! Si stii de ce ? Pentru ca este oarecum similara cu a mea...Eu si al meu sot am fost colegi de grupa la facultate si buni amici ..asa de buni ca ne duceam la spectacole..teatre, excursii la munte (unde dormeam in acelsi pat!..he,he,nu va ginditi la prostii..ca totul era platonic..ca deh ..eram amici!)...verile mergeam la Constanta la verisoara mea ..si tot cu el imi petreceam sejurul..Intre timp fiecare mai avea cite o legatura pasagera...Si asta timp de 4 ani...Eu nu stiam ca el nutreste si alt fel de sentimente...cu alte cuvintea eram toanta
Totul pina intr-o zi cind ne-am intilnit la un suc la o terasa sa-i dau niste cursuri..m-a condus acasa...si din senin, mi-a spus ca el are rabdare..si stie ca intr-o zi vom fi impreuna!Dupa socul de citeva secunde...cind inima imi exploda ...m-am trezit spunind...ce-ar fi sa incepem sa fim impreuna de ..ACUM! Iar dupa...dragoste mare, cu nabadai!Intrase mama lui la idei ..ca-si pierde baiatul...si doar dupa citeva luni ..suna la mama...sa-i spuna ca ea nu are baiat de insurat!Iar noi..nici nu ne gindeam la casatorie...traiam clipa! The end....sau poate nu

Revin

Mergi la inceput

Ina ..chiar ca martea si primavara!....adica joia si toamna!Ati fost pina la urma in Italia si Elvetia? Vreau pozee...dar si cu falcutele!
Roxa miine nu ai congres? Unde? Buuunnn tortul ..il fac si eu de Thanksgiving!
Adela...pot sa ma risc cu o prezicere?? Te apuca 40 de sapatamini!
Robi dar ce s-a intimplat? Ca nu am inteles? Eu i-am dat lui Uka si Ossciloccocum si paracetamol...Sanatate..la amindoi!
Gabi merci pt preturi..25 de milioane este enorm!Aici la 800$ poti gasi din ala side by side ..care face si cuburi de gheata! Pacat ca astia au totul la 110 si nu 220!

Noi ne-am facut cadou de Craciun..un laptop care a venit si cu router ca sa fie wireless si cu un aparat care este copiator, scanner si printer...si? Nu merge! Nu mai au altul...vroiau sa ne dea banii inapoi...dar am preferat sa ma asteptam o saptamina..poate ne aduc altul! Numai nou ni se putea intimpla!
Nu mai stiu ce vroiam sa mai scriu....asa ca va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Salutare!
Adela,citeam mesaj dupa mesaj si cel care sa anunte nasterea nu mai aparea.Lasa ca sta la caldurica,mai ales ca se anunta frig la voi.
Cristalina,nici pentru gravide nu se schimba regula cu lichidele in aeroport?
Roxana,tortul tau arata superb.Eu insa nu m-a bag la facut ca mi-s lenesa.maine imi vine hrana dulce pentru luna ce urmeaza si m-a pricopsesc cu 3-4 torturi.Scumpute dar ne lingem pe degete de gustoase ce-s.
Andreea,saracul Pupi al tau,pupam sa treaca repede bubita!
Gama,am vrut sa-ti raspund ieri,insa n-am avut timp.Cu riscul ca nu-s la asentimentul tau ,sa stii ca din propria mea experienta jucariile destepte nu prea au o mare influenta asupra desteptaciunii copilului.
Eu am doua exemple.Serban nu avea nici o jucarie,a primit la botez un ursulet albastru cu alb si asta a fost singura jucarie pina la 3 ani jumate.Jur ca asta-i adevarul.Se juca cu dopuri,hirtii pe care le rupea bucatele mici mici,cu lingurite de plastic si chestii de astea.Nu ca nu as fi vrut sa-i cumpar,dar nu aveam bani pentru asta.Stringeam banii sa cumpar macar o garsoniera pentru ca stateam cu chirie si in doi ani am schimbat vreo trei locuri din motiv ca proprietarii vindeau apartamentele si trebuia sa plecam.Asa.Ricardo are jucarii....nu le fotografiez ca sa vezi cit de multe ca e de prost gust.Cu succes deschid un magazin de jucarii.Eu nu i-am cumparat insa soacra-mea vine cu jucarii saptaminal.M-a disperat,nu mai avem loc de nimic in casa.Am depozitat in cutii mari parte din ele,pur si simplu calcam in ele la orice pas.Acu sa revin.eu nu vad nici o diferenta intre Serban si Ricardo din punct de vedere al abilitatilor .Adica Ricardo nu sclipeste mai tare decit Serban,ba chiar Serban era mai istetel la doi ani si trei luni decit e Ricardo acum.La virsta lui Ricardo Serban era mult mai perspicace si mai interesat sa vorbeasca.Ricardo e mult mai tehnic ce-i drept,tace din gura si mosmaneste la jucarii cu orele,nu o data m-a duc sa vad ce s-a intimplat de nu se aude nimic.

Mergi la inceput

Olivia,sa stapiniti sanatosi cadoul iar tie sanatate multe.Ce mai face Uka?
Carmen,mama l-a pierdut o data pe Serban,cit a deschis poseta sa scoata agenda la un telefon public,copilul care avea trei ani a disparut.L-a gasit la politie dupa doua ore,al adusese cineva.Si ca masura de precautie ce crezi ca facea maica-mea cind avea mainile ocupate si copilul cu ea?Al prindea cu un ac de siguranta.pluovarul lui de fusta ei
Apropos,copiii vostri merg de minuta cu voi?Tot timpul?Al meu e de groaza.Daca mergem si trebuie sa fac ceva cu amindoua mainile,copilul nu mai merge.Sta si asteapta sa-i dau mina.Nu se clinteste locului daca nu-l tin de minuta.pe de o parte m-a bucur ca e asa linistit si nu tre sa fug dupa el,dar mi se pare ca se anunta o mamosenie in comportamentul lui de aia bolnava.Acu imi pare rau ca i-am cusut gaica la geaca anul trecut sa-l invat sa mearga frumos linga mine.

Mergi la inceput

Dana multumim..il stapinim sanatosi,..dar este defect!
Uka? ce sa faca? De ieri este la program 8-4 la cresa..si ii este f bine! Azi la ora 6 dimineata..el vroia acolo!
Subscriu la ceea ce a spus Dana!!!! M-am convins si eu cum sta treaba cu jucariile destepte!
Mers de manute? Ce-i aia? la noi nu exista asa ceva...Uka are multa treaba..cum sa stea le cumintel de manuta!?!
Si apropo de pierdut (dar ce Carmen a pierdut ceva????)..saptamina trecuta m-am dus la arbii mei (adica la magazinul lor!) si am urcat copilul in masina si am dat sa plec..noroc ca mi-au batut in geam...sa iau si carutul care ramasese linga masina!Data viitoare poate iau carutul si uit copilul!

Mergi la inceput

Carmen nu dar prietenii ei care si-au uitat copilul,daca am inteles eu bine.
macar sunt sanse sa-l schimbati cu altul?Cadoul vreau sa spun!
Despre Uka,Olivia mie mi se pare normal sa se mai si zbenguie cind merge la plimbare,probleme cred ca are Ricardo care daca-l las de mina nu mai merge.Noi nu mai folosim carutul de multa vreme,facem kilometri ...pe jos.Si cu jucariile,eu chiar am pasa pusa.Aici ni s-a dat cind l-am nascut pe Cado o carte in care noteaza doctorita mereu la controale ce si cum a crescut copilul,ce face,ce zice,ma rog un fel de evaluare.Si in functie de virsta scrie cam ce ar trebui copilul sa faca,alimentatie,medicatie si toate astea.La virsta de doi ani jumate scrie ca cel mai potrivit pentru dezvoltarea intelectuala este jocul cu ....apa si nisip.Acu noi ne-am jucat asta vara in apa si nisip,acu am trecut la pietre.pe cuvintul meu ca pietrele sunt mult mai pretioase decit o tona de jucarii,care mai de care firma renumita.Cel putin deocamdata.Cum isi muta orientarea spre alte indeletniciri,v-a dau de stire!

Mergi la inceput

Dana merci de info..nu vazusem!
Noi folosim la greu carutul..altfel fuge...cit poate..si chiar poate!..darima tot...demolition man! Eu nu stiu cum este sa ai copil linistit!

edit ca am uitat sa-ti raspund...ei ne dau banii inapoi...ca nu mai au altul! asta este ideea ca daca ne dau banii..nu mai gasim la ce pret am luat! a fost super oferta limitata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

diana, pai tu spui de sot, dar eu la 3 ani eram la gradi nepazita si-am cazut cu gura de masa, m-au cusut, trebuia sa ma tina tata in brate dar el a lesinat si noroc ca erau cu un prieten care a facut fata, am avut gramada de fire si n-am putut manca cu saptamanile, imi dadeau printr-un tub la coltul gurii. a fost buza de jos (coincidenta? desi la pupi e mai jos de buza in exterior, unde a lovit coltul dulapului si in interior unde si-a muscat buza) si am semn, drept nu mai e asa vizibil acum ca s-a dezvoltat fata, gura etc, dar eu-l stiu acolo si am amintiri de la cazatura.
partea buna? atunci am incetat sa mai sug degetul si-am suferit muuult, ma trezem noaptea ca nu-l puteam baga in gura, ei, trist.
azi am vazut filmul si mi s-a fcaut rau, sa-l vad cum da cu gura de muchia dulapului si se ridica urland cu gura plina de sange, am zs ca ma prabusesc, mi se uscase gura etc.
el e vesel si fericit numai ca-si jupeste lipiciul de-acolo, sambata mergem sa facem vaccinul antigripal si-l va vedea si dr lui, sa vedem ce zice.
va pupam si va dorim nuuuumai bine
mitzu, deci nu te grabesti sa nasti, nu?

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata de acasa, ca deh, merg duminica la munci (aia e ziua criminala la noi).
AndreeaP - eu cand am vazut-o pe Giulia cu buza de sus julita, belita, cu nas cu tot, iar buza era de 3 x mai umflata, am simtit ca innebunesc si mi-am dat seama ca nu sunt pregatita pt asa ceva. Of, sper sa-si revina Pupi repede-repede
DanaSpeel - mers de manaaa ??? Eu trebuie sa o tin pe Giulia de capison si atunci face tare urat, dar in rest alearga precum o bezmetica Si eu zbier dupa ea si alerg ...
Mitzu - asteptam sa ne scrii ... ceva ... orice

Va salutam, sa aveti o zi frumoasa

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput