Piticlontzi de iulie-august 2004 (203)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Gama, ma apuc si de practica (si in bucataria noua..), dar nu inainte sa ating 65 de kg, asa ca mai stau pe bara o perioada!
Si ziceti asa, a intrat Marina sa vada ce si cum deci trebuie sa primim semn de la Mitzu...Acum sunt chiar curioasa - pe unde o fi Mitzu??
Cristalule - droguri zici, ha? Te intrebam ca tocmai ce am auzit ca s-au inasprit conditiile cu bagajele, dar daca zici ca deja ai mai avut experiente de-astea...
Roxi - super si povestea voastra!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mitzule, ne bagasi la idei!...
O pasarica aruncata, cum zisesi, fantaxia-i gata!

Roxi, multi ani fericiti impreuna!

Gabi, am auzit si eu cu conditiile, cred ca o sa fie show la aeroport. Cu probele mai ales, sper sa trec cu ele ca daca ma duc in germania sportiva...hahaha...o sa fie haios!
Si cum sa-mi zica ala sa iau numa' 100ml apa?! Ca-s ditamai camila...Si io apa cu 85 de mii sticluta din aeroport nu cumpar! Am zis!...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Iote ca aparu Mitzuuu ! Neica, ne dadusi de lucru pacilea ... da ziua nu se termina, asa ca Marina poate ca n-o dadu in bara de tot !! Mitzule, pupici multi si ce sa zic ? Pentru socrela poate ca era bine daca ii luati doo sapune lichide, sa scapati de cadoul de craciun ! Ca pina atunci i se termina femeii flaconul !!
Hai ca imi luai deshtu de pe ef5 - pe moment !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Da mei, ziuta nu-i gata. Mai stii...Asa l-am intrbat intr-o zi pe Tudor "Tu ce zici, cand vine Mara?" Si el a raspuns "Dimineata". Asa ca pana a doua zi dimineata am stat tot cu morcovu, ca stiti vorba aia, vocea copiilor, vocea adevarului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

...ca de obicei...martea si primavara...Sunt in urma cu stirile, pozele, mai incerc seara sa recuperez cate ceva. Am intrat azi special sa vad ce face Mitzura, daca a nascut sau nu...se pare ca e in stand by
Despre noi...am fost 10 zile in concediu, f frumos, dar ne-a cam chinuit doru' de copilu lasat acasa cu bunicii.
Pe Radu l-am gasit bine, cu una pereche falcutze, cu un super debit verbal si plin de energie.
Stau pe-aproape sa aflu vesti despre Mitzura, si-o s aincerc sa intru mai des.

Mergi la inceput

Ina, ! Te asteptam si mai des, nu doar martea (sau joia) !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

deci la cererea generala www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=10122&hl=" target="_blank">tort joffre cu portocale
Ina io vreau poze cu falcusele.

Mergi la inceput

Uel, se facu de plecare acasa ... cum Mitzu e bine si linistita acasa, pot sa imi iau deshtu de pe ef5 si sa ma-c acasa la mine !
Va doresc o dupaamiaza linistita !
Salutari schimbului III si pupici multi !!
Uitasem - multu, Roxi, pentru link !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

quote:
Originally posted by g_ioana

Neatza,neatza se apropie week-end-ul iuhuhuhu
AndreeaP pupici multzi pentru Pupi sa-i treaca repede bubitza si tie supararea!!
Olivia pentru limbi suferinde noi ne tratam cu glicerina boraxata cu nistatin,iar pentru gat treci mama pe leacuri babesti,albastru de metil,cartofi aplicati pe gat,s.a.m.d!Sanatate
Nu stiu daca ati vazut creatia mea din week-end cine vrea reteta sa strige!
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762323564020/photo/294928803501182736/21
hai pupici

gorodeii

aripile mele

Arata bine dar ce eee??? Vreau reteta pe PM nu am acces la site culinare deci la mine nu dati linku-ri.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Roxi, tortul ala e nebunie curata...Nu fac pen' ca-l mananc!

Mihaela, a scris Ioana si reteta ca sa nu salivam acilea degeaba...:)))
"Donc,incerc sa scriu o reteta,intindeti foietajul in tava,astfel incat sa cada vreun cm peste margini,puneti bucatzele de cascaval pe margini si cascaval ras pe fundul tavii,apoi legume(eu am pus juma de punga legume mexicane)feliutze de pastrama de pui si masline fara samburi.Apoi se amesteca 5 oua cu vreo 400 ml de smantana si se toarna peste.Se aduc marginile de aluat spre centru si se pune la cuptor timp de 30-40 de minute.La mine ca sa creasca frumos,am pus-o vreo 10 minute la mijloc si apoi am urcat-o sus in cuptor,si a crescut foarte frumos.
Acum vreau sa fac una tip desert,tot cu aluat foietaj dar umpluta cu branza de vaci indulcita cu miere si multe fructe"
Foietaj din comert.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput