Piticlontzi de iulie-august 2004 (203)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mitzule - mersi de sfaturi, o sa incerc sa ma tin de ele!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Venit de la ecograf (ca de la triplul test iau rezultatul cand ma intorc din tarile calde).
Avem una bucatzica dinamita cu coditze.
Fratzioare, sor-sa se mai frichinea, da' nu in halul asta.
Eu am simtit miscarile de mai mult de o saptamana, dar ma gandeam ca sunt mai mult in inchipuirea mea. Insa la cum am vazut ca face...hehehe...Era pe bune.
Pai daca Maria e asa, de la Praslea ce sa asteptam.

John era putin shocat. Asta pentru ca tot weekendul l-a alergat Maria de l-a cocosat. Nu a putut nici la buda sa se duca si el ca omu'.Cu doua atomice trebe sa-i iau energizante ca altfel nu face fatza

Asa ca doamna Papadie zisa doamna cu globul de cristal, va anuntz ca ati avut dreptate...si de data asta...

Mitzule, va urez sa se repare conexiunea repede.
Nu-ti prea arde de nascare vaz io...:)))
Andrea, pupam stefi ...tare frumos ii sta cu ochelari. Despre problema asta nu stiu nimic asa ca nu pot decat sa va urez sa fie cat mai bine.
L-am vazut si pe Andrei...Pupam!

AM mai citit ceva dar am uitat.
Parca as fi pusa la curent, nu ma stare, nu mi-am facut prezentarea (ca am si un seminar acolo) nu mi-am terminat toate probele, nu stiu ce rezolv cu bubitele...Poate ca d'aia era samburica asa agitata...
Pupam si multumim frumos de sfaturi!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cristalule, sa va traisca, pupam simburica (ai avut premonitie, dom`le, n-ai zis niciodata simburel;)) si zi-i lu` john ca a treia oara sigur ie baiet;))

quote:
Originally posted by cristalina

Venit de la ecograf (ca de la triplul test iau rezultatul cand ma intorc din tarile calde).
Avem una bucatzica dinamita cu coditze.
Fratzioare, sor-sa se mai frichinea, da' nu in halul asta.
Eu am simtit miscarile de mai mult de o saptamana, dar ma gandeam ca sunt mai mult in inchipuirea mea. Insa la cum am vazut ca face...hehehe...Era pe bune.
Pai daca Maria e asa, de la Praslea ce sa asteptam.

John era putin shocat. Asta pentru ca tot weekendul l-a alergat Maria de l-a cocosat. Nu a putut nici la buda sa se duca si el ca omu'.Cu doua atomice trebe sa-i iau energizante ca altfel nu face fatza

Asa ca doamna Papadie zisa doamna cu globul de cristal, va anuntz ca ati avut dreptate...si de data asta...

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

[quote]Originally posted by carmenp

noro, uite cum facem, ti-l dau pe coco ca banuiesc ca pe pasa nu-l vrei :)) si ada copchii la mine sa stau io cu ei o zi, doo, trii da` nu mai mult pin` iti incarci bateria, eee? ce zici? prin tirg m-am relaxat cu ionu` ca pentru pasa asta cu tirgu` nu-i relaxare, biliv mi pasa se relaxeaza cel mai bine la servici;))

auzi ....daaaaaaaaaaaaa'...daca te duci si tu la serviciu la el,se mai relaxeaza???Io asa i-as face daca nu m-ar scoate in oras ,acum,cat se poate.Deci daca e fan-job,io nu-l vreau pe Pasa...clar!!!Iar de Coco...mi-e mila,zau,sa-l iau,ca io nu le am cu pasaretul si nici nu ma omor de dragul lor,decat sa ma uit de departeDar de o Pasariq cu ochi albastri,chiar mi-e dor

Deci raman cu ale mele penate care imi fac creierul tzandari,cu ciocul lor

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

nu'st doi Monico?

Mergi la inceput

Hehehe...vecina lu' mama Omida sta la panda!
Nope, e una, da' miscacioasa tare.

Pe mine m-a bagat doctorita la idei, mi-a zis ca are chisturi (sau chisti?! care o fi pluralul...) la plexurile choroide. Voiam sa raman calma da' parca pot.
Asa ca acum am un morcov bagat, sper sa iasa la ecografiile ulterioare.

Gabi, drum bun si vacanta placuta la gretzili !

Mergi la inceput

hahaha, marino, cind apari imi dai fiori

quote:
Originally posted by Marina

nu'st doi Monico?

Marina

Carmen, Ilinca, Ionut

Mergi la inceput

adica? habar n-am si nici gugal nu stie...

quote:
Originally posted by cristalina

Hehehe...vecina lu' mama Omida sta la panda!
Nope, e una, da' miscacioasa tare.

Pe mine m-a bagat doctorita la idei, mi-a zis ca are chisturi (sau chisti?! care o fi pluralul...) la plexurile choroide. Voiam sa raman calma da' parca pot.
Asa ca acum am un morcov bagat, sper sa iasa la ecografiile ulterioare.

Gabi, drum bun si vacanta placuta la gretzili !

Carmen, Ilinca, Ionut

Mergi la inceput

La cap, zice ca nu afecteaza partea de creier care implica gandirea si alea alea si ca nu exista o patologie asociata aparitiei lor...
Doamne ajuta sa fie bine!
Adica ce zic io...sigur o sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Felicitari Cristalina pentru simburica!!!! Vasazica doua fetite cu codite?? Brei, vreau si eu reteta de fetita, v-am mai spus?? Stai linistita, trebuie sa fie bine!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput