Piticlontzi de iulie-august 2004 (203)
Raspunsuri - Pagina 14
cristalina spune:
Intrai sa vaz daca a nascut Adela..:)))
Se vede ca a fost o zi frumoasa, slaba miscare p'aici`
Azi statui numa' la bucatarie. Noroc ca plec la nemtzia ca sa am timp sa mi se faca dor ca presimt o greva dupa sportul asta prelungit..
weekend frumos in continuare!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
diana21 spune:
Marcela, scuze ca nu ti-am raspuns pana acum...am uitat.Oricum, te sun dimineata! Deci, nu mai mergem duminica, adica azi, pentru ca e Jack si vrejul..., nu-mi place, asa ca o lasam pe duminica viitoare ca e Cenusareasa. Sambata viitoare e Mica sirena. In fine, sunt cam lungi si cam grele, dat tot mai bine decat Jack. O sa fie o poza din alea facute de voi intr-o revista. Au mai fost cateva, tot din alea, da' nu stiu exact in ce si nici nu am apucat sa le iau. O sa-l intreb pe Razvi. Ma gandeam sa mai facem cateva, daca aveti si voi chef, eventual la intalneala de la teatru. Pupilici. A! F. important! De ce nu zisesi nimic pana acum de chestia cu chiulitul vreo trei ore de la copil??? ca eu chiar sunt dispusa. Deocamdata ne milogim de bona si suntem tot cu ochii pe ceas, la opt jumate tre' sa fim acasa, ca-n vremurile copilariei cand ma astepta mama pe balcon! So, ia adu-o pe Lia pui aici, tregem niste picturi pe pereti pana veniti voi, si sunt sigura ca o sa fie ok. Ca a noastra, garantez ca va fi in culmea fericirii daca sta cu Lia cateva ore. Pe bune! Ce zici? Hai sa facem niste probe de juma de ora.
Am mai vrut sa zic ceva. A! Legat de raspunsul la intrebarea "Cand". A mea zice maine si cand o intreb ceva la trecut!
Si mai zice "multe", in loc de "mare" si "foarte". Si o cheama Iaca Danana Tunun (Simion). Si sta la etajul "noni", pe "aleea tonotonilor". Na, daca se pierde (Doamne, fereste), o recuperez, nu?
A invatat si un cantecel: "Bate tunu, tunele, Se (nustiu ce)...molistele, Buninica sus boala, ...o titica da la pui, ial eu popac sui"
Nora, multumim de complimente, pentru voi o sa avem si un protocol gras la vernisaj!
Noutati. Am facut Varilixul, care ne-a suscat de bani, Ianca n-a scos un sunet, a fost chiar incantata de bulina pe care i/a lipit-o dr. pe umar...Are tot 11.700 de vreo trei luni, a ajuns la 90 de cm...in rest e ok. A! Si mi-a iesit neg. antigen Giardia, deci nu e asta problema la burtica. facem sapaturi in continuare.
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
szivarvany spune:
Salutare, sunt la munca
Vreau sa-i urez si aici sanatate multa Papadiei !!! Si daca te putem ajuta in vreun fel, sa ne dai de stire !!!
Noi s`tem bine, ieri am bucatarit cu mandra langa mine, Doamne fereste, mi-a scos cratite, a facut de mancare la papusi, a fost crimaaa, mai ales cand nu am vazut si a rasturnat bolul cu faina Nu stiam daca sa rad sau sa plang, pen`ca bolul de faina a fost rasturnat in oala cu sucul de fructe si mandra a apucat sa ia o mare lingura din chestia aia ... dar io, mama denaturata, m-am facut ca ploua, n-a scos nici o vorba, s-a grabit doar sa bea apa
Va pupam, sa aveti o duminica frumoasa alaturi de cei dragi ! Merg ca am douajde camioane de trimis si imbarligat
P.S. Mitzule - orice zi alege Mara, este ziua perfecta
Daria & Giulia (2004 08 16)
szivarvany spune:
Ceau Andrea Am fost si am si stat, ca n-am avut de ales. Cum mai e Pupi ???
Mey, restu` de la schimbu` 3, pe unde chiuliti ?
Ca fetili celelalte isi numara banii sau fac bebedoi, ca ploua rau.
Pup gashca !
Daria & Giulia (2004 08 16)
g_ioana spune:
Neatza,mama ce liniste fu in vikend pe aici.Eu tocmai imi beau cafelutza si-mi admit ginerica americanul,sunt super filmuletzele in special cel cu Mos Craciun,si-mi place burtica lui!!!
Fac si io parte din seria am venit la servici sa ma hodinesc,ca iar am fost singure in week-end asa ca am si febra musculara!
Ma trezesc si mai revin,o saptamana buna si nastere usoara lu Mitzu daca n-a aparut inca Mara!
gorodeii
aripile mele
roxanaz spune:
buna dimineata
am revenit la munca, am terminat si ultimul congres pe anul asta. asa ca ma apuc de treaba cu forte proaspete.
Mitzu cum esti? maine? poimaine?
Cristal au trecut bubele Mariei?
noi suntem bine mersi....nimic nou.
asa ca fug la munca si revin. sa aveti o zi frumoasa!
carmenp spune:
`neata, intrai sa va salut si sa vad de mitzu da` nica nou deci poci lucra linjtita cu dehtu` pe f5.
papa si gagicile
vazut foto si filmuletele cu uka, olivia, apropos de ce vorbeam noi ca nu prea maninca vroiam sa-ti spun ca arata foarte bine. aa, si te invidiez pentru caldura de la voi
gata, fug la trebi
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
biluta28 spune:
Nora ---Doamna e servita:
Multumesc mult
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
biluta28 spune:
Vazut poze Uka filmul nu-l pot vedea
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28