FIV 89
Raspunsuri - Pagina 29
![](images/user_woman.png)
Moniland spune:
galuscuta, ma bucur ca esti multumita de ei. Asta conteaza cel mai mult.
Eu nu ma asteptam la tratatia asta chiar la prima intalnire. Probabil ca mi-ar fi placut si mie de ei daca continuam acolo. A fost doar o prima parere la o prima vizita. Daca nu veneam la Cj mergeam cu siguranta la TM.
Avalon, dupa tratamentul dat de urolog (undestor si tan li) acelasi rezultat < 1 milion . Dr. e plecat si se intoarce prin 20 nov. Va interpreta atunci rezultatul spermogramei si va decide ce tratament ii va da mai departe.
Monica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Andrada.P spune:
first carmen parerea mea e ca poti face vaccin antigripal in stadiul asta. Chiar dimineata am citit ca vaccinul antigripal nu ar fi periculos nici in sarcina. Iti dau link:
http://www.pharma-business.ro/content/view/199/48/
Andrada
M Oana spune:
Da, Avaloane, tunsoarea de sezon la Giulesti este ZERO in continuare, ceea ce nu prea s-a stabilit cu exactitate este modalitatea ideala de obtinerii a tunsorii. Cate invitate la discutie, atatea optiuni: masina de tuns, benzi, ceara, lama........
Dar daca trebuie, voi executa si trezitul cu noptea in cap pentru operatiuni si injectarile nemiloase si facutul geamantanului pentru spital si executarea tunsorii obligatorii (caci cica te intorci vopsita de iod, precum bietii soldati plini de namol de prin transee, dar asta tu stii, pentru ca ai fost o data pe front, dar pentru o novice ca mini , care doar viseaza la ziua atacului, nu-i cam frumos visul)...........
Dar pana la ziua atacului, incerc sa folosesc din plin fiecare zi a vietii mele de dinainte de copil.
DanaP pentru ca ne asteapta un nou capitol, tre' sa cugetam putin, sa vedem ce instructiuni punem in desaga fiecarei recrute, care pleaca la lupta cu FIV-ul.
RETETA DE SUCCES e clar ca nu exista. Dar cum noi suntem din categoria femeilor care nu ramanem insarcinate, desi avem in spate ani grei de incercari si tratamente, atunci ne punem sperante in tot felul de descoperiri de ultima ora.
Si aici sunt muuuuulte de spus, dar sa incep de undeva......, de exemplu, de la acest estradiol, tema zilei. Daca dorim sa ne cunoastem organismul, daca vrem sa avem un control asupra hormonilor introdusi cu ocazia FIV-ului, atunci ne este la indemana aceasta analiza de sange, pe care unii medici o cer, pentru ca sunt mai constinciosi, altii nu. Daca o facem, nimeni nu ne poate garanta o reusita, e clar ca n-are legatura cu reusita, ci cu CAT AM FACUT TOTUL.
Cum omul simte instinctual nevoia de a face totul, atunci pentru PSIHIC e benefica analiza.
La fel, un raport dintre analiza progesteronului din ziua 21 si cat progesteron introducem in noi in FIV, e LA FIX PT PSIHIC, dar si medical, in cazul unei nereusite, atunci cand se cauta raspunsurile. Deci toate analizele hormonale facute pe parcursul FIV-ului vor fi extrem de utile in caz de esec, dar si pentru un control al hormonilor injectati si al raspunsului organismului pe loc la acei hormoni.
Alimentatia si cat mai multe analize inainte de FIV sunt esentiale, pt ca un organism care pleaca sanatos la drum, e clar ca va depasi cu bine tot ce implica un FIV, insa asta nu garanteaza o reusita.
Pe parcursul stimularii/inhibarii/clocitului orice abuz alimentar ne da peste cap, daca nu neaparat fizic, psihic cu siguranta.
Exista si situatii in care nu s-a stat in pat dupa FIV, s-a mancat orice si totul a fost minunat, dar daca nu e minunat, a doua sau a treia oara nu e cazul sa SPERAM la o reusita folosind mici trucuri: apa calda la picioare in timpul clocitului pentru o buna circulatie a sangelui, un fruct bogat in vitamina C pentru a creste imunitatea organismului, mai ales daca e si placut la gust, cateva feliute de ananas, bogat in multe vitamine (chiar am sa fac o lista cu cate vitamine are fiecare fruct si pt ce este indicat, daca doreste cineva)...............
Totodata, o lista cu alimente gen fasole alba, cu alimente care baloneaza, ar fi bine sa fie facuta, sa stim de ce anume sa ne ferim.
Simtim nevoia sa controlam cat de cat acest proces extrem de complex al FIV-ului si singurul mod in care putem influenta, tine de vitamine, alimentatie, analize, ca in rest e SOARTA SI NOROC.......
Deci, astept opinii pentru un FIV SANATOS.............
pussi spune:
M Oana imi place ideea ta .. dar din pacate nu prea pot sa te ajut ... lachi avea cate indicatii in ceea ce priveste alimentatia... cu ananasul eu inca nu m-am lamurit... dar ar fi interesant de stiu exact ce ai si ce nu voie sa manaci si sa bei dupa ET..
Monilad mersi frumos... mi-e nu stiu daca o sa-mi faca cineva estadiolul... sa mi-l fac singura??/ nu stiu daca e cazul??
First Carmen eu zic sa-ti intrebi medicul in legatura cu vaccinul... tu nu primesti medicamente pentru reducerea imunitatii??? daca iti faci vaccinul imunitatea iti creste si corpul tau va considera embrionii ca fiind corpuri staine si ii va anihila...mi-e asa mi s-a explicat.. sotul tau poate sa-si faca vacciinul sa nu se imbolnaveasca el si sa-ti dea tie gripa. Tu in schimb trebuie sa fi atenta si sa te feresti...
galuscuta daca tu te simti bine aici e ok.. poate te trateaza asa pentru ca vi din Italia.. si nu te supara, dar chiar platest ca sa fi tratata bine..
PUSSI
galuscuta spune:
Pussi - stiu ca platesc si am platit mult pt aceste " atentii" dar nu am ce face ca daca as vrea sa-l fac in Italia la plata costa 4000 € + ceva pt. medicamente iar cu asigurare aproape nimic dar e o lista enorma si timp foarte lung de asteptare iar aici la ET fac doar 2 embrioni , nu mai mult ...Eu chiar am scris mai demult pe forum ca mi se pare scump si mie ca lucrez in starinatate dar la noi cand salarul e de 5 ori mai mic si viata e de x ori mai scumpa ca aici...nici nu-mi vine sa ma gandesc la asta ca de nu mi-as putea permite m-aspe loc.
galuscuta
pussi spune:
galuscuta oricum.. banii conteaza cel mai putin la faza asta... important este sa iasa bine ca nu te mai intereseaza nimic..
PUSSI
andicu spune:
Pussi, o sa-ti faca estradiolul la clinica, cam dupa al2lea eco. Nu-ti mai face griji, ca stie dr Zadori ce trebuie sa-ti dea si cand!
Andreea
Pozele meleAjutati-l pe Andrei!
crinuta71 spune:
Pussi mie dr. Zadori nu mi-a facut estradiolul, dar probabil ca nu a fost nevoie. Si daca nu il face si la tine, nu te stresa, stai linistita ca va face tot ce va trebui ca sa fie bine, ai incredere in el.
poze
iliuta spune:
Fivoaselor va pup pe toate........cred ca stiti ce iluzionata sunt.......
BAFTA!!!!!!!!!!!!!!!!
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela