FIV 89
Raspunsuri - Pagina 30
![](images/user_woman.png)
pussi spune:
Andicu, Crinuta STOP !!! nu dati.. intrebam si eu, faza cu estradiolul mi-a scapat..oricum era urmatoarea intrebare pe care i-o puneam lui CHivu dupa alegera sexului copilului...si nu aveti ce-mi face ca incep sa fiu interesata de tot ce inseamna FIv si am fel de fel de ganduri si fluturasi prin creier sper sa ma suportati
PUSSI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
crinuta71 spune:
Pussi eu te inteleg perfect. Si eu imi puneam si imi pun tot felul de intrebari, asa ca stiu cum e....Dar incerc sa te incurajez, daca pot.
poze
adelia alin spune:
Camikatze cum e testul?Nu ne-ar strica o veste buna!!!Te astep!
Eu am fost la eco azi,totul e in regula,m-a bagat pe protocolul lungo-scurt,adica 3 cutii de diphereline de 0,1 pentru inceput,dupa care voi veni in completare cu 2 gonalf si 2 menogon zilnic.Urmatoarea eco va fi in ziua 10 de inhibitie,dar trebuie sa astept sa-mi vina CM first!
Am intalnit o tipa acolo,o pustoaica de fapt daca e sa o compar cu mine,facuse un fiv cu Niculescu mai pe primavara,nereusit iar acum se straduia de cateva luni sa faca un Et.Si medicul o chema lunar la eco si o tot trimite acasa spunandu-i sa revina luna urmatoare ca nu e endometrul pregatit.Luna trecuta il avusese de 11.Cat de pregatit trebuie sa fie,si apoi el ca medic nu-l poate ajuta sa se pregateasca daca vede ca singur nu poate?Tare m-a intrigat chestia asta.Era disperata fata,mai ales ca batea drumul de pe undeva de prin Moldova.Si iar alta chestie,la fiv a avut 16 foliculi ,au rezultat 14 embrioni,dar cel mai bun avea 5 celule,i-au transferat 3 de cate 3-4 si 5 celule unul,iar restul de cate 2-3 celule i-au congelat.Astia congeleaza orice?Si apoi la Giulesti nu se face ET la 72 de ore?Asa putin s-au dezvoltat?Si oare un embrion de 2 celule va rezista congelarii si decongelarii?
Lamuriti-ma si pe mine daca puteti ca eu am venit tare ametita dupa discutia cu acea fata.
Va pup
Andrada.P spune:
Pussi imi pare rau ca te contrazic dar vaccinul antigripal mareste imunitatea organismului la tulpinile de gripa dintr-un anumit an, si atat. In nici un caz la orice corp strain din organism.
Andrada
pussi spune:
Andrada eu nu te contrazic, nu sunt in domeniu, dar asa mi s-a spus de .. pe Chivu asta nu la-m intrebat..
PUSSI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
Fetelor, tinand cont de faptul ca de azi trec si la felul de baza (menogon), nu mai servesc doar aperitivul (diphereline), va rog sa-mi tineti pumnii...pentru ca o sa mi-l servesc singura. O sa va spun maine cum a fost. Oricum azi voi face cu mana dreapta deci va fi OK...in zilele cand e mana stanga de serviciu va fi mai greu, dar sper sa reusesc sa-mi fac tot tratamentul singura.
alexi22 spune:
galuscuta -eu fac tot la prof munteanu FIV+ICSI am acelasi tratament cu dephereline de 0.1 mg .chiar azi ma sunat dr.Stelea si mi-a zis ca de luni incep tatamentul de stimulare.eu in data de 02 dec fac punctia si in 05 dec ET.sper ca totul va fi bine.
ALEXI