FIV 89

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

BUNA SUNT NOUA SI EU PE FORUM ,AM SI EU O INTREBARE:FACE CINEVA FIV LA TIMISOARA ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Iliuta pupam fata frumoasa si ii tinem pumnii sa fie cu noroc.

Zisacami mult noroc si sa ti se implineasca visul de a deveni mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

quote:
Originally posted by alexi22

BUNA SUNT NOUA SI EU PE FORUM ,AM SI EU O INTREBARE:FACE CINEVA FIV LA TIMISOARA ?

Alexi -eu fac acum la sf. lui noiembrie la Timisoara.sunt i a 10-a zi de diphereline, iar pe 20 incep stimularea ( la clinica prof.dr.Munteanu).
Am niste emotii....sper sa fie bine de data asta...
Tu unde si cand faci ?

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

galuscuta cum de ai ales Timisoara??? Ne spui si noua preturile??? si schema de tratament..

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Pai acolo am ajuns de disperare...prin cineva.In februarie am facut laparo (prof,Munteanu)iar din cauza spermogramei mi-a spus ca trebuie sa fac ICSI.In Aprilie am luat AC ia din 29 aprilie diferelin pana in 16 mai mi se pare iar apoi am facut diferelin + puregon 10 zile .Joi seara am facut pregnyl 10.000UI iar sambata mi-au recoltat outele (12 ovocite), luni am facut ET cu 3 embrioni , dar m-am simtit foarte rau miercuri si cred ca din cauza contractiilor i-am pierdut...
Medicamente : in saptamana de punctie am facut si eu si sotul 5 zile cu Doxacilina iar de la punctie : 3x3 utrogestan intern , cycloproginova 2/zi (albe ) si Thromboass 1xzi.
M-a urmarit d.na dr. Stelea Lavinia iar punctia si ET o face un dr. grec ( si embrioloaga e grecoaica).Eu consider ca m-au tratat bine .
Costul : 2800 € procedura + cca 1100 € medicamentele + cca 3.000.000 lei analizele de sange.
La a doua incercare cred ca fac cu 500 € in minus.

Eu mai incerc o data aici.Sper sa-mi reuseasca de data asta.
La toate fetele

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cami, . Tin pumnii sa obtii 5 embrioni super bine dezvoltati.
Lachi, daca tot imparti pupici norocosi, la anul voi fi la Cluj. Te astept acolo.
Iliuta, multa bafta si sa se lase cu rezultatul dorit.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

galuscuta iti tin pumnii sa fie cu ochisori

PUSSI

Mergi la inceput

Galuscuta,cu aceeasi echipa faci si acum?
Eu am fost acum 2 ani la TM doar sa ma interesez de FIV( ce inseamna si cu ce se mananca) la clinica Prof. Munteanu. Si am ajuns ca ma baga la toate controalele posibile acolo si ca a 2-a zi trebuia sa-mi faca laparoscopie. Eu am fost de acord pentru ca m-a luat pe nepregatite si nici nu stiam ce inseamna o laparo. Am avut noroc cu Dr. Lavinia Stelea care mi-a zis sa-mi fac linistita concediu si sa mai vin in septembrie (era in iunie). Dar nu m-am mai dus ca am virat spre Cluj. Mi-e nu mi-a placut la TM pentru ca era super aglomerat si eram toate tratate ca pe banda. Poate ca daca continuam ma considerau totusi om.
Mult noroc sa ai si sa reusesti de data asta.

Monica

Mergi la inceput

Avalon, nu am uitat.
Am facut 14 zile inhibare cu diphereline 0,1. Apoi am facut urmatoarele analize:
estradiol = 18,6 pmol/L (46-607)
LH = 4,07 mUl/mL (2,4-12,6)
Prolactina= 386,3uUi/mL (127-637)
Am inceput apoi stimularea ovariana.
ziua 1: puregon 100 UI + diphereline 0,1
ziua 2: puregon 100 UI + diphereline 0,1
ziua 3: puregon 100 UI
ziua 4: puregon 100 UI + diphereline 0,1 + estradiol 93,28 pg/ml
ziua 5: puregon 100 UI
ziua 6: puregon 100 UI + diphereline 0,1 + estradiol 263 pg/ml
ziua 7: puregon 100 UI + diphereline 0,1
ziua 8: puregon 100 UI + diphereline 0,1 + estradiol 686 pg/ml
ziua 9: puregon 100 UI + diphereline 0,1
ziua 10:puregon 100 UI + diphereline 0,1 + estradiol 2680pg/ml
ziua 11:puregon 100 UI + diphereline 0,1 + estradiol 2173pg/ml
ziua 12: - diphereline 0,1 + estradiol 3122pg/ml
ziua 13: pregnyl 2 X 5.000 UI
ziua 15: punctia => 6 ovocite (5 extra + 1 rau).
ziua 17: ET 2 embrioni (1 cu 4 celule + 1 cu 2 celule).
Duap 14 zile de la ET valoarea betahcg 0,1.

In urma controlului eco mi s-a zis ca am 8 foliculi maturi. Daca verific cu ajutorul estradiolului 8 X 300-400 pg/ml = 2.400-3.200 pg/ml. Eu la sfarsit am avut estadiolul 3.122 pg/ml. Deci a fost corect.
In ziua 11 mi-a scazut nivelul estradiolului din cauza ca am avut o usoara diaree.
Daca aveti diaree in timpul stimularii ar fi bine sa anuntati medicul. Eu am fost tot intrebata despre acest lucru de catre dr. Inseamna ca e totusi important si probabil si influenteaza.

Monica

Mergi la inceput