FIV 89

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

buna fetelor!
am fost de dimineata la Giuly, m-am intalnit cu Cami, era bine, arata foarte bine, sper ca si punctia a decurs bine.
Aniast si eu voi merge pe 20 din nou la eco, dar eu voi fi ziua 18. Azi am fost la eco (ziua 11). M-am prezentat bine, mi-a vazut-o Niculescu ca doar el era disponibil. Totul e OK (aparent) si de maine bag 5 menogon seara iar dimineata reduc portia de diphereline la jumatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor, super intalnirea voastra. La ce poze ati facut sunt convinsa ca v-ati distrat de minune.

Cami, tin pumnii sa obtii ovocite multe si de calitate extra. O astept pe Avalon cu vesti despre tine.
Avalon, voi incerca maine sa scriu despre "evolutia" estradionului meu din perioada stimularii.

Monica

Mergi la inceput

Lachi, tu de maine incepi stimularea? Faci doar 12 zile de inhibare?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Puiramy, imi pare sincer tare rau ! Sunt inca socata!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

Mergi la inceput

Daca nu am scris in we recuperez acum .

Imi dau si eu cu parerea in legatura cu ICSI si AH. Dupa mine nu e acelasi lucru. Eu stiu ca prin ICSI se introduce direct in ovocit iar membrana ovocitului fiind strapunsa de minusculul ac. Si in legatura cu AH am intles ca e un fel de "ciupitura" asupra embrionului sa se poata fixa mai usor.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINA38 spune:

Buna ziua, dragi prietene!
Tare rau imi pare ca nu sunt din Bucuresti sau dintr-o localitate mai apropiata, mi-ar fi facut o deosebita placere sa ma intalnesc si eu cu voi.
Sunt un pic dezamagita de intalnirea mea cu domnii doctori de la clinica, nu mi-au facut eco, explicatia...nu au ce vedea din cauza ca sunt pe AC, ma rog, poate au dreptate, dar eu as fi fost mai linistita daca ma "invitau" pe capra, chiar daca nu-mi face placere.
Mi-au stabilit schema de tratament pentru ET-ul cu embrionii congelati, daca in ziua a 2-a a ciclului estradiolul si LH sunt valori bune, ET-ul il voi face pe 9 decembrie, inainte de ET, voi mai face o tura de analize, estradiol, progesteron si LH si bineinteles eco sa vada dumnealor cum stau cu endometru.
Cam astea sunt vestile mele.Voi vedea.....mari sperante nu-mi fac.

Mult noroc fetelor care fac tratament, rabdare si multa putere.

Cami, ai grija de tine!iti tin pumnii ca totul sa fie bine!
va sarut pe toate!!!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

Buna fetelor ,

Cami , bafta multa la punctie.Te asteptam cu vesti bune.
Lianaiti multumesc ca te gandesti la mine.Mult noroc si tie ca esti deja pe ultima 100 de metri.
Kla ,iubita ,tu ce faci?Cum merge tratamentul?
Eu am facut ecografia si bb era la locul lui ,am refacut BetaHCG si rezultatul este 14171.Ma ingrijoreaza insa sangerarea asta ca de miercuri nu mi-a trecut inca.Doctorul ginecolog a spus sa stau in patut iar daca nu imi trece o sa imi dea progesteron injectabil.Offff Doamne....
Oricum joi merg din nou la control.Va tin la curent.
Iliuta , tu ce faci iubita?Bafta multa.Eu sunt aici cu pumnii stransi , stransi.

Va pup pe toate si va doresc o saptamana buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

In legatura cu ICSI si AH poate va sunt de folos link-urile de mai jos :
http://www.rscbayarea.com/articles/assistha.html
http://www.ivf-infertility.com/ivf/icsi2.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Iar am avut o zi proasta cu injectia... am crezut ca am prins experienta si am vrut sa intorc fiola de solvent cu gura in jos ca sa-l extrag "ca asistentele". Evident ca am scapat-o din mana si am pierdut din el...cateva picaturi. Mergand pe ideea ca "praful" e mai important, am facut injectia cu mai putin solvent.
Fetelor care faceti injectii, credeti ca este vreo problema? Ca ar putea sa afecteze?
Lachi, cum o sa reduci portia de diphereline la jumatate? Faci una la 2 zile? Ca nu vad cum ai putea sa "imparti" fiola aia pe din doua... Poate ne vedem lunea viitoare la echo si povestim mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Moni nu stiu nici eu cate zile de inhibare fac...am facut pana acum doar diphereline (deci inhibare) iar de maine merg si cu diphereline si cu menogon zilnic.

Aniast ba am cum sa o impart la jumatate: amestec tot, trag in seringa tot, dupa care scot fix jumatate (ca doar seringa e gradata) si bag fix o jumate (jumatatea care a ramas).
Deci fac o jumatate de fiola zilnic.
Mi-a spus Cocei azi ca sunt mai multe tipuri de AH si unul dintre ele e cel care se face odata cu ICSI. Cred ca de asta e vorba.

Mergi la inceput