Gainusa ... la inghesuiala
Ce ziceti de farsa care i s-a facut lui Misu Gainusa, i-au cam tremurat chilotii pe dumnealui, pana a iesit Jugaru cu tortul.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/
Raspunsuri
ECMI spune:
A fost penibil.
S-a umilit pe langa aia sa nu-l bata.
Ce rusine, oricat de lipsit de forta ar fi fost, putina demnitate nu-i strica
Maria si Ilinca
La plimbare
Slabeeeeesc
blueeyes2003 spune:
S-a speriat si el!!! Multi in situatia lui ar fi reactionat la fel sau in cel mai rau caz,mult mai rau!
Mirela
Yasmine spune:
Asa cred si eu, si eu faceam pe mine daca ma lua unu asa, egal ca esti barbat si egal cita demnitate ai, cind iti vine unu cu forta bruta si cu asemenea atitudine, ta mai gandesti daca sa-l superi mai rau sau nu.
Sunt curioasa de replica, cred ca i-o coace rau lui Huidu, abia astept.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/
Qamar spune:
eu am impresia ca a fost o "farsa" aranjata; publicitate, PR, ba ca pleaca in State, etc.....cel putin asa mi-a dat el impresia, reactia lui...
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
blueeyes2003 spune:
April uite aici cate ceva despre farsa:http://www.primatv.ro/emisiuni/farsele-lui-jugaru/arhiva/07-11-2006/
Mirela
danavasile spune:
pe scurt? simplu
huidu a aranjat o farsa cu smarandescu ( paznicul lui becali) o farsa stimabilului
farsa care cuprindea intimidari si injuraturi ( tot tacamul ) la adresa lui gainusa ca il tot jigneste ba pe becali ba pe smarandescu
si gainusa s-a facut de ras in cel mai rau mod posibil ! a fost absolut penibil incepuse sa se balbaie , sa isi ceara iertare ca nu mai face
mai mult smarandescu l-a imbrancit ca ii rupe mana sa ii dea o lectie , moment in care gainusa a inceput sa se vaite ca a mai avut mana rupta si nu mai vrea, sa il ierte
cuvantul potrivit PENIBIL !!!
nu e barbat gainusa a inceput sa tremure instant
Teodora D. spune:
mie nu gainusa mi s-a parut penibil, ci farsa in sine. a fost o "razbunare" a lui huidu( care la sfarsit mai si radea ca prostul in targ) pt. ca in urma cu cativa ani gainusa si andrei zaharescu i-au facut o farsa la antena1, mult mai simpatica si fara pericolul de a te baga intr-un infarct. pe huidu il spala o coafeza pe cap si l-a anuntat ca era o solutie nociva in apa cu care l-a spalat si ca acum ii cade parul, aratandu-i demonstrativ cateva smocuri de par, pregatite dinainte. a facut huidu niste crize de isterie care nu se compara cu reactia de acum a lui gainusa, una normala, zic eu, de om amenintat de brute fara minte; chiar mi s-a parut suficient de demn in situatia data.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
akella spune:
Mie nu mi-a venit sa rad deloc la "farsa" asta. Desi sunt o fana a carcotasilor, mi s-a parut grosolana faza asta. Mi-a fost foarte mila de Misu Gainusa, cat de speriat era... Mi s-a parut o umilinta, nu o farsa. In general, este umilitor sa asmuti (chiar si in gluma) doi indivizi zdraveni asupra unei persoane firave...