va rog sa cititi....

va rog sa cititi.... | Autor: didi-anda

Link direct la acest mesaj

am o problema si nu stiam unde sa postez....va rog mult de tot, daca puteti sa-mi dati vreun sfat, sa o faceti..
problema este cu sotul meu..noi suntem in ISRAEL si nu prea avem cu cine sa ne sfatuim, asa ca...apelez la voi.
de 2 zile sotul meu nu se simte bine deloc...are ameteli, sta tot in pat, varsa ceea ce mananca si cateodata il iau caldurile.sincer, nu stiu ce sa fac..
acum o luna a mai avut aceleasi probleme, s-a dus la doctor, i-au facut analize si i-au bagat 2 perfuzii cu calciu si vitamine< asa zice el...nu stiu..>.s-a simtit mai bine, dar problema mea este ca nu i-au zis nimic..nici nu stiu daca i-au citit analizele.oricum, lui nu i-a spus nimic, decat ca nu bea suficient de multa apa..
dimineata l-a sunat pe doctor si i-a spus ca nu se simte bine..i-a spus sa bea multa apa si daca nu-i trece, sa mearga maine dimineata la spital la el.si acuma sotul sta in pat..nu se poate ridica, nu poate manca si nici nu poate bea apa sau ceai...
ce pot sa fac?
va rog sa-mi dati un sfat..ati patit si voi asa ceva?
va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Parerea mea este ca, pana nu i se fac din nou investigatii, nu prea aveti ce face!
E clar ca e ceva in neregula daca se simte tat de rau! Nu mai stati, mergeti la alt medic!
Multa sanatate!!!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

trebuie mers la urgenta! va urcati intr-un taxi si mergeti la cel mai apropiat spital. asta cu sa vina maine....nu prea e ok acum. sanatate sotului tau si sa ne tii la curent!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Din intamplare am citit aici, noroc cu titlul: 'va rog sa cititi....' Vino la noi la forumul 'Vacante, calatorii si grupuri de rezidenti': http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=24, la subiectul: "Pamintul Sfint"...si bune si rele (3)

Am sa-ti pun acolo mesajul, poate pana citesti tu raspunsul meu sunt fete care te pot ajuta... Insa parerea mea e sa-i faceti de urgenta analizele si sa vedeti care este cauza (cum adica sa nu-i citeasca analizele? -ceva trebuie sa nu fii iesit in regula). Pe de alta parte poate fi un virus... spun asta pentru ca aceleasi simptome le-au avut copiii mei si i-a tinut fix 3 zile, la adulti poate fi mai serios, mai greu... totusi. Si da, in afara de apa nu au vrut nimic, le mai dadeam ceai sau apa cu zahar ca sa fie un pic hranitor.

Te astept la noi la subiect cu vesti mai bune, te pup.

P.S. Apa TREBUIE sa bea, altfel o sa se simta si mai rau... Sa nu se dezhidrateze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Cola macar sa bea, are zahar (cofeina) e hranitoare, e buna in astfel de situatii.
Daca e un virus chiar nu au ce sa-i faca...

Am pus mesajul tau la fetele din Israel, te asteptam. Pupici, nu esti singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

multumesc mult ca mi-ati citit mesajul.
din pacate nu l-am putut convinge pe sotul meu sa mearga la doctor. nu vrea sa se dea jos din pat. ameteste si cand deschide ochii, daramite sa se ridice... a incercat sa manance biscuiti cu ceai , dar imediat a varsat si-a lasat totul balta. sta in pat si pe mine ma dispera...ca nu stiu ce sa-i fac...
i-a sunat telefonul de 2 ori< 2 colegi> si mi-a zis ca ameteste imediat cum vorbeste la telefon..nici nu stiu ce sa zic..
tot stau cu gura pe el, dar degeaba.i-am spus ca trebuie sa stie motivul starii lui...chiar daca ii mai pune 2 perfuzii si se simte bine, trebuie sa vada de ce se simte asa de rau..
trebuie sa fie ceva....macar sa stie ce sa ia..
am uitat sa va zic....doctorul a spus ca se poate sa fie de la vaccinul antigripal ce l-a facut in urma cu 1 saptamana, dar imi vine greu sa cred...
data trecuta cand s-a simtit asa rau, nu luase nici un vaccin.
va multumesc mult ca mi-ati scris
la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Draga didi, daca sotul nu vrea sa se dea jos din pat, cheama un medic acasa. Daca avrei poti sa iti dau un nr de telefon unde poti invita medicul.
Asigurare medicala are??

Asa cum spunea si Yael e posibil sa fie si un virus.

Te pup Yael.

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Poate sa fie orice boala infectioasa tropicala. Si nu se trateaza acasa, chiar daca e virala. Fuga la spital!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

stomach flu - virus la stomac. A avut si Uca a pus o jos doua zile apoi cu regim alimentar si a revenit. Ne au zis la spital cat mai multe lichide.
Sanatate multa!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Nu vreau sa te sperii, dar convinge-l pe sotul tau sa mearga la doctor pt ca poate fi si ceva mai grav. Spun asta pt ca matusa mea a avut aceleasi simptome ca si sotul tau varsaturi (pana si apa o varsa), sensibilitate la lumina, ameteli, pierderea echilibrului, etc., iar la ea diagnosticul a fost atac ischemic vertebro-bazilar.
Mai pe intelesul tuturor uite ce mi-a explicat o "Mamica din Arad":
"Atacul ischemic (tranzitoriu presupun eu) inseamna ca undeva pe traiectul arterei bazilare /vertebrale (bazilara se formeaza din vertebrale si din ea provin ramurile arteriale care iriga partea posterioara mai simplu zis a creierului) a avut loc o ocluzie, adica ceva a impiedicat trecerea sangelui ptr. un minut-doua, un spasm, o placa aterosclerotica, un cheag care a plecat mai departe sau s-a lizat. Atacul in sine nu da leziuni permanente ale creierului, ele sunt trecatoare undeva de la cateva minute la maxim o ora, dar atrage atentia ca se poate intampla ceva mai grav cu leziuni permanente."

Eu sper ca la sotul tau sa fie asa ceva, dar ti-am relatat cazul matusei mele ca sa faci ce poti sa-l convingi sa mearga la medic.

Sanatate multa si tin pumnii sa nu fie nimic rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

fetelor, multumesc pt sfaturi..
astazi a mancat pe la 19 si pe cand sa zic ca nu mai varsa, pe la 20.30 a mers la baie si-a dat afara totul.a vorbit cu doctorul si l-a intrebat de analizele ce le-a facut data trecuta,pt ca nu stia nimic de ele. a zis c-au iesit bine. de cand s-a simtit rau data trecuta si pana acuma, vreau sa spun c-a tras o cazatura si s-a lovit la cap . 2 zile trebuia sa se ajute cu mana sa-si ridice capul, ca-l durea. m-am tinut de capul lui sa mearga la doctor si n-a vrut. acuma incep sa-mi fac griji..DOAMNE FERESTE sa nu fie mai mult decat un virus<cum spun dr ca s-ar putea sa fie>.
i-a spus doctorului ca vrea sa-si faca film la cap, sa-si ia o grija. dimineata merge la spital.mie imi vine rau de la spitale, dar vreau sa fac un efort si sa merg cu el, sa ma tin de capul lui sa-si faca investigatiile ce trebuiesc si de ce nu, sa vorbesc cu doctorul sa vad de ce nu se ocupa bine de el..
va scriu mai multe dupa ce vine sau venim de la spital
va multumesc ca mi-ati scris
va pup

Mergi la inceput