acuma am vorbit cu sotul.este la spital. i-au luat sange , i-au facut film la gat< le-a spus si c-a tras o cazatura cu ceva timp in urma> si acum asteapta sa-i faca si film la cap. l-am montat de-acasa sa nu mai plece de-acolo pana nu i-i se fac toate investigatiile. ma rog sa fie totul bine.
poate va intrebati de ce nu m-am dus cu el.. mi-a zis sa nu merg , ca o sa dureze si nu vrea sa ma ia cu lesinurile prin spital, sa trebuiasca sa umble dupa mine pe-acolo. eu am oroare de spitale si de doctori si mi-i se face rau cand merg intr-un spital.
sper ca totul sa iasa bine si sa se simta si mai bine...
va multumesc celor care mi-ati scris.dupa ce stiu ceva, am sa va mai scriu
Nu stiu daca te ajuta cu ceva ceea ce iti voi spune: trebuia sa margi cu sotul tau la spital ca sa fii sigura ca iti spune tot. Al meu imi ascunde problemele de sanatate ca sa nu ma ingrijorez, asa ca de cate ori merge la un control sau eco, merg cu el si nu ma misc de acolo pana cand nu aflu totul. Ba chiar cer si o groaza de detalii medicului. Pentru ca ei, desi sunt incapatanati au nevoie tot de noi sa-i ingrijim. Cel putin la mine asa se intampla, si ca sa stiu ce sa fac daca se simte vreodata rau, asa procedez. Sanatate multa sotului tau, si sa ai grija de el.
Mary si Anna Maria- 08.04.2006
si chiar nu aflam diagnosticul?
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
scuze ca n-am mai scris... am vazut ca nu mai intra nimeni si-am crezut ca nu mai intereseaza...![]()
i-au spus la spital ca i-i se trage de la ureche. mai trebuie sa faca 2 teste si se hotarasc daca sa-i faca o mica operatie la ureche, desi sotul nu-i incantat de ideea aceasta. vom vedea ce-o fi..