Mamici de ianuarie - februarie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Asta cu mangaiatul, de zice Salina sareau repede si asistentele la spital sa imi zica...ca asa aflara de la doctor...
Ce-i drept eu cam evit... tin mana in puncte fixe pe burta.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Liudo,a meritat efortul...sunt frumoase toate.Sa le poarte sanatoasa mandra,ca sunt toate una si una.Si camera de tineret arata misto.Bravo tie,vrednica fata!

Salina,mersi de compliment la putza.

Ralu,de treaba esti...pun poza pentru tine si tu nik...na bine,nu-ti mai arat atunci.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Daconst- abia am vazut poza , nu stiu cum de am sarit peste mesajul tau, scuza-ma, iti multumesc mult pentru poze , sunt foarte interesante si se vede foarte clar putzica. Este extraordinar!! Putza lu'mama, sa iti traiasca si sa fie sanatos!!

Ralu 31+ DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

Seara buna!
Am ajuns si eu acasa!
Ca de obicei sunteti niste . Spun si eu repede La multi ani!! Sarbatoritelor de astazi, si ma pun pe citit.

Shine 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

La multi ani Mihaelelor si Gabrielelor :)! Sa fiti sanatoase si sa nasteti usor si cu bine!
, 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Oana Eu patutzul si sterilizatorul l-am luat de la o sora prietenei mele care are un baietzel de 2 ani si 10 luni. M-au costat 2 mil impreuna si le-am primit impreuna cu patru plase cu hainitze si papucei, care arata super, abia daca se vede ca au fost folosite. Atata doar ca majoritatea ii vor fi bune mai tarziu pe la 1 an, dar sunt super toate.

Aelita, si mie imi place sa fac lucru de mana, doar ca de cativa ani nu am mai facut pt ca nu mai aveam rabdare. Acum as face dar nu prea am materiale, pe sotzul nu pot sa-l trimit la astfel de cumparaturi, cu lista il trimit sa cumpere mancare si ma mai suna din magazin de 2-3 ori sa mai ceara detalii! De tricotat nu stiu daca as putea pt ca ma doare spatele.

Alina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

am vazut ca o puneti de-o intalnire! daca iau examenul vin si eu [:D(daca nu o sa fiu cam deprimata, probabil...)
cine mai vine?pupici in fuga la absolut toate burticile!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Fetelor,

ce mai stiti de Delfinuta si de Flavia? Nu le-am vazut de mult timp pe forum. Sper sa fie OK.

Alina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

A.Alina buna afacere...noi am luat 3 lulele 3 surcele si s-au dus deja milioane bune...si nimic esential...asta este...daca n-am prietene cu bebi mai mari...

Fetelor ma omorati cu intalnirea voastra in fata clatitelor...imi fac ochii ca girofarele numai la idee...parca vad ca nu rezist mult si dau comanda ptr maine de niste clatite...nu am voie dar imi dau silinta doar sa vag manjesc cu dulceata macar vreo 2...le mananc si goale...offfff

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

28+

Mergi la inceput

hai sa va sciu un banc cu barza!
Cica: zbura o barza cu un mos in cioc, fal-fal in stanga, fal-fal in dreapta, de dimineata pana seara si noaptea tot asha. Dupa un timp, plictisit mosul intreaba: "Ei na, nici acu nu vrei sa recunosti ca ne-am ratacit?"

Alina 28+

Mergi la inceput