Mamici de ianuarie - februarie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Catalina, lasa tu sperieturile din oglinda, eu ma uit la aia din baie si imi imaginez ca sunt la balci in salonul cu oglinzi care ingrasa; fii serioasa tu, nu ne-am ingrasat, asa sunt oglinzile, rele si mincinoase, cred ca e din cauza ca suntem gravide, vor sa ne oftice, lasa ca vezi tu dupa nascut si alaptat cum te imprietenesti iar cu oglinda!

Aelita, pai tu te pregatesti sa fii mama sau mamaie? Io nu stiu sa pun o ata in ac, dar sa mai si tricotez, auzi la ea ocupatie! Si mai faci si cosulete din alea sa ma apuce dracii nu alta, ca io trebe sa cumpar daca vreau, ca mi-a facut mama doo maini stangi la manufacturi din astea.

Gabriela s, la multi ani, fato, sa ne traiesti! Ia nu te mai sclifosi atata cu carutul ala greu, pai da' tu crezi ca o sa ai timp de mers la sala sa faci fitness si sa ai si grija de bebe? Pai zi mersi ca e asa greu, ca o sa faci niste muschi de numa de fiecare data cand ai sa muti hurdubaia de colo pana colo. Eu mi-am facut deja planu' ca tiganu' cu carutul ala, sa-l fatzai prin cartier umplut cu bebe si cu chestii de ale ei, numa' ca nu am gasit inca metoda sa-i pun pedale, ca numa' de la impins faci biceps si triceps, iar asta e fix frectie cand vrei sa dai jos un ditai cur.

ylilimic, las' ca vezi tu ce ylilimare o sa faci! Mai vorbim noi in cateva luni Si chestia cu lesa mi se pare BETON, eu cred ca am sa fac una repede-repede pe comanda de cum incepe zgatia mea sa misune.

criss68, veseli e bine, numai in aratura sa nu fie, ca eu cred ca daca e cum ai zis, inseamna ca mama cu mine in burta a ras si s-a veselit toata sarcina (poate si fiindca habar n-a avut saraca pana in luna a 5-a ca ii cresc eu acolo).

ralu74, si tu ti-ai luat tractor?

Salina, pai ce sa facem, radem acuma ca acusica vin cherlaicii si or sa rada ei daca avem noroc, dupa cate o toana de plans, cand o sa le aratam jucarele colorate frumos pe fundal de cearcane vinetzii. Iar de carucioare, ia te rog frumos vezi ce vorbesti, cum ca despre masini? Pai in masini intra 5 persoane, numa' la tractoare si ATV-uri intra una singura.

cristiana70, ia fii optimista si ai sa vezi ca se rezolva toate! Si al meu e acasa de vreo 3 saptamani si daca nu-si gaseste repede l-a luat naiba, ca intra in CIC si sa vezi atunci job full time, si ma duc eu ca o duamna ce ma aflu la munca!

roandre, multzani, sa ne cresti mare pana la noo luni si sa ne descresti frumusel pana la cate kile vrei tu dupa aia. Cu alte cuvinte, iti doresc ce imi doresc si mie si asta e de bine.

maria72, iti dai seama ca o sa intru, ca o sa trebuiasca sa povestesc toate alea, de la alfa la omega, cu lux de amanunte si cu sosul de rigoare. Da' cine crezi tu ca o sa se poata abtine?

ALINATXA, nu te-au crezut pentru ca eram si eu cuminte, ca omu' cand vede intai care-i treaba si dupa aia se simte la largul lui si se intinde pe divan, cat il incape si-l tine plapoma . De unde era sa stiu eu de la inceput ca pe aici am sa gasesc numa' fete cu capu' destupat si nu scortzoase din alea cum sunt gramada pe alte forumuri de fomei?

Fetele cu doi copii eu zic ca scapati mai usor si cu nervii la locul lor daca luati carut din ala dublu de gemeni, ca sa nu boceasca al' mare cand il vede pe al' mic in carut!

Bai da' ati scris nu gluma, nu mai apuc sa raspund, ce e asta, unde va credeti, ca incep si eu ca Liuda?

Despre infashat... eu am zis ca fac cald in casa si o tin in pampersi si maieu, sa se simta in largul ei, si ii tai gherutzele ca sa nu se zgarie, zgatia, oricum daca ar fi dupa mine as tine-o in fundul gol si as pupa la ea pana as albi-o de dimineata pana seara si de seara pana dimineata cu pauze in care m-as duce sa scriu pe forum ce maimutza frumoasa am putut sa fac. Mamaaaa, de-abia astept.

Daconst, cum sa radem de putza? Aia ie o treaba serioasa, nu asa! Plus ca ie ceva care o sa creasca mare si io nu uit nici o clipa ca am fata, asa ca ma rog ca toate putzele de varsta lor sa creasca bine si frumos si baietii care le-or purta cu mandrie sa aiba si capul al' mare pe umeri, da' de asta cred io ca s-or ocupa mamicile.

Haricleea, nu mai fi trista, ca il superi pe Mihaita-David si e ziua lui azi. Fii vesela, mamico, e primul bebel care a prins deja o zi de nume, nu?

Intalneala e mercuri, pe 22 noiembrie ora 14:00 trecute fix, la Plaza Romania adica Mallu' 2, in fatza la Clatite. cristia, eu zic sa-ti iei si tu liber dupa-amiaza aia, ca n-o fi foc! Si poate imi zici si mie de unde ai luat cocosul ala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Buna amiaza fetelor!!!
Hop si noi! adica am mai fost pe aici dar nu apucam sa mai si scriem, apoi am plecat sa ne taiem unghiile de la picioare ca, na, singure nu mai putem de mult!Daca prind ceva timp promit sa pun poze noi cu mobila, adevarul ca nu era inca chiar curat in camera si nici acum nu e ca pe jos tot caca a ramas pentru ca nu am avut putere si pentru aspirator. dar ca idee - am facut o poza doua si abia astept sa ajung la magazine sa cumpar jucarii ca sa le am agatate pe toate colturile...
In resti fiti voinice...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 29 sapt si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

mai am 4 ore pana plec la doctorita la control si ma plictisesc ingrozitor nu stiu ce sa mai fac
cred ca me duc sa ma tund
liuda pe unde umblii esti bine ?

Mergi la inceput

sant bine, aici nu mai cautati ca nu plec eu departe!!!

bai de infasat - fetelor atunci veti vedea ce e bine ce e rau! acum santem noi mare smechere si ne dam cu parerea dar - atunci o sa vedem noi....
si de tinut copilul dezbracat - am citit ca nu e bine, adica nu se simte el bine dezgolit de asta si plange cand incepem dezbracatul, senzatia de gol nu e buna pentru bb. asa ca o sa evitati si asta ...

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Pai cred ca e ciudat ca le-am selectat pe toate si degeaba.

sraluca30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Buna YLIMIC. Nu mai stiam nimic de tine.
Eu va pup ca plec acum si acasa inca nu am net.
Va mai prind din urma maine dar mai usor fetelor ca am ametit azi de cat am citit

Pa

sraluca30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Doar ce m-am intors de la scoala si ma pregatesc pt somnul de frumustete, dar inainte:
LA MULTI ANI, MIHAELE, GABRIELE! SA NE AJUTE DUMNEZEU SA NASTEM USOR BEBEI SI BEBELINE SANATOSI SI SA NE DEA MULTA RABDARE, INTELEPCIUNE SI SANATATE SA II CRESTEM PE EI, PE COPIII LOR SI PE COPIII COPIILOR LOR (si, de ce nu, pe copiii copiii copiilor lor?)
Acum,
MULTUMESC TUTUROR GRAVIDUTELOR PENTRU URARI!(nadiutapm, mersi pt nominalizare)
Helenuta23, legat de mail ()

Mihaela 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Messo,unde ai fost mama pina acum?Ca frumos mai scrii.
Mai ridici moralu cind venim cite una cu cite o durere.

Cristia,nu stiu firma la carut...nu stau in Ro.Stiu ca modelul se cheama Passat si am ras cu ta-su de numa ca bine ca-l invatam prost de pe-acu.

Liudo,las-o incet ca avem vreme...nu te forta sa te am eu pe constiinta cu pozele alea.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 31+

Mergi la inceput

daconst - sa stii ca numai cu gandul la tine am facut poaza - dar patutul tot nu l-am desfacut ca na eram deja si asa prea muncita....
te anunti sa te uiti la poze... cand e gata

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Azi ma bucur ca sora mea si-a luat carnetul de conducere! Din pacate ea e in Timisoara iar eu trebuie sa stau in pat si nu putem sarbatorii.

si cum nici o veste buna fara una proasta... am vorbit sa fac mobila la comanda pt camera copilului si va fi gata doar in ianuarie, cam pe cand trebuie sa nasc. Dar mai nou sunt amenintata cu nastere prematura. Asha ca m-a apucat disperarea, iar factorul meu de echilibru ( a se citi sot, care e balanta) e tocmai in Austria in delegatie!

Asta e. O sa ma descurc eu cumva!

Alina 28+

Mergi la inceput