Mamici de ianuarie - februarie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 5
cristia spune:
Dana: super putza din poze ( nu-mi dau prea bine seama de context dar putza iese ea insasi in evidenta).
Cristiana: nu te mai ingrijora acum ca nu faci nimic cu grija; las ca va ajuta cumva Doamne Doamne!Tin pumnii!
Cata: e colostru! felicitari!
Oana: bravo ca-ti tin fructele de foame; eu bag paine cu unt, gem si nuci...grasa si frumoasa sunt eu
Anis: multu ptr link ptr adaptor carucior; nu stiu cat e de trainica e chestia..Crezi ca bebeii nostri or sa stea in asa ceva?...Prin magazine ai vazut ceva similar? (ca ma gandeam sa-i testez pe loc rezistenta).
ylilimic spune:
Iata-ma-s din nou pe metereze! A plecat MAtei la culcare si pot sa ma bag si eu in vorba.
Imi place ideea cu caruciorul dublu (un loc pt bb si unul pt copil mai mare). Am vazut la niste nemti in Constanta asta-vara, ceea ce ii da mai multe sanse lui Daconst sa gaseasca.
Imi place si adaptorul mai ales ca-l poti schimba in functie de carucior. Si prietenii mei din Munchen au folosit la copii si a fost bun. Matei a implinit deja 2 ani si mama mea, dragutza , l-a obisnuit sa mearga pe jos cam prea devreme, dupa parerea mea. Acum nu mai vrea deloc in carut si imi va fi greu sa ies cu ei la plimbare. Ieri ma gandeam la o lesa mai lunga .
Ciudat, in toata sarcina asta am avut senzatia ca nu voi duce sarcina pana la capat, si va inchipuiti ce impact au avut vorbele lui domn doctor asupra mea. TREBUIE insa sa reusesc! Mai tineti minte verisoara mea care a nascut, cea pentru care am facut eu cumparaturile? Piticul ei nascut prematur a stat la inceput 2 sapt in spital ca necesita asistenta medicala, iar acum sunt din nou cu el in spital pentru investigatii (suspecteaza ceva la inima - cica de aia nu se descurca cu respiratul). Asadar, TOATE TREBUIE SA NASTEM LA TERMEN !
Si pe Matei l-au infasat la spital si am facut-o si eu acasa, dar nu strans ci peste un rand de hainute, doar ca sa doarma mai linistit. Si eu am fost o mamica moderna pana mi-a dat bula de furca cu urletele lui. Cand avea manutele ascunse dormea "ca un copil"! Asa ca i-am cantat in strune dupa cum voia 'mnealui!
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 29+ (31 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Daconst spune:
Asa e Cristia...putza se vede,iar in poza 2 e bb cu o mana sub capusor.Aia e din septembrie facuta,era mai mic.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 31+
oana_bucur spune:
Ylilimic nu ma mira ca adormea...dupa trauma nasterii orice ii aminteste de statul lui in burtica il calmeaza daca nu are alte probleme...de ex bataile inimii mamei...iar infasatul ii reaminteste oarecum de spatiul mai strans pe care il avea in burtica.
Fetelor mi-am prins un pic urechile cu sterilizatorul Avent...cine ma lamureste?
Ma intereseaza unul electric Avent si am gasit 2 modele...nu stiu care si de ce si daca seamana cu ce gasim pe piata noastra...cine stie si un pret la el mi-ar fi de ajutor...
Pun si linkurile:
http://www.avent.com/fr/fr/sterilisers_iq24_electronic_steam_steriliser.php
http://www.avent.com/fr/fr/sterilisers_electric_steriliser.php
Amaya...unde esti!?
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
28+
Haricleea spune:
pentru toate mamicile care isi aniverseaza astazi ziua onomastica!!!!!
Aiska si Doamne ajuta sa ti se ridice placenta!!!in cazul meu chiar nu se mai poate dar sper ca doctorul Moisa sa fie un pic sexos si sa imi faca cezariana jos-jus mica-mica cum ai spus tu!!
Tot vorbesti despre conditiile meteo din Finlanda dar eu ce sa mai zic ca noi stam in Siberia.Bine,acum sunt in tara dar o sa ma intorc acolo!!!Asta in ciuda tuturor discutiilor din familie!!!Chiar asa dupa cat tim oi avea voie sa zbor cu ingerasul?Eu cred ca o sa ma descurc pt ca noua firma ne plateste biletul de avion sa venim lunar acasa,asa ca pot veni sa fac vaccinurile la puiut,sa stau o saptamana si apoi sa plecam....Voi mai aveti copilasi asa ca astept pareri si incurajari sincere!!!!
CATALINA mamica draga,eu patez patul cu laptic,adica eu am laptarie deja!!!Curgeeeee de numai!!!!!Asa ca nu-ti fa griji!!!
Ylilimic la cate saptamani ziceai ca a nascut verisoara ta????
Si acum sa va spun ca ca inca un an a mai trecut si eu si sotul nu putem fi impreuna de ziua noastra!!!!Ma enerveaza toata lumea care ma suna sau care vine pt ca pt mine important este sa fim in primul rand noi si apoi ii pot accepta si pe ceilalti in jur...Dar,sper ca la anul sa fim toti trei oricat de departe am fi de tara,numai sa fim toti trei pt ca si pe bb o sa-l cheme Mihaita-David.asa ca toata dimineata m-am jelit de viata asta de cacat!!!!
sraluca spune:
Ce ma enerveaza voiam sa fie cu scris mare, albastru, boldat si nu a vrut. Cum sa fac? Ajutati-ma si pe mine.
sraluca30+
cristia spune:
Dana: deci am vazut bine!ce carucior meserias v-ati luat! Ce marca e? Scuze ca observ abia acu'.
Criss (68): ai luat patut ca al meu; e super! Ai luat si salteluta din fibra de cocos?Eu da.
O constatare: m-am uitat prin albumul comun si SUNTETI NISTE FRUMOASE!![/b] Si nu cred ca e din cauza bunei mele dispozitii de azi
Nu stiu daca toata lumea e la fel dar eu una ma uit cu mare jind la semnaturile care arata 30 si de saptamani...Duusa
Intrebare: a luat careva Sinupret? Ca eu din cauza de raceala nashpa si de disperare ca mi-am pierdut mirosul am luat vreo doua zile.Dupe aia, nebuneala mea de sarcina bineinteles cab si-a spus cuvantul si acum mi se pare ca bb nu mai e asa de activ...Poate ca n-ar legatura dar am zis sa intre totusi...
Pup,
Cristiana cu Andrei (29Sep04) si 27+
cristia spune:
raluca eu vroima sa fie mic si neboldat si uite ca a vrut invers
Tre sa selectezi culoarea, un size cam de 3 si bold din meniu; ar trebui sa iasa.Daca nu inseamna ca e ceva misterios la mijloc
Deci cum ramane cu intalneala?Schimbati si voi ora in functie de participanti?Pup!
Catalina spune:
Va multumesc pentru numeroasele lamuriri. Deocamdata nu mai curge, decat daca fortzez eu ceea ce nu fac pt ca am citit ca inainte de saptamana 36 sa nu fac asta pt ca se secreta oxitocina care poate declansa contractii. Asa ca ma abtin.
Lili, ce rau imi pare ca are pb nepotelul tau. Chiar, la cate saptamani s-a nascut, ca nu mai tin minte. Parca la 35? Si, ce au zis doctorii, ce ii vor face? La ce spital este (ca am inteles ca a spitalul de copii e carantina - ziceau la stiri).
Tie iti doresc multa sanatate. La cat de luptatoare esti tu, pot spune ca nu dau doi bani pe "incurajarile" medicului.
Ai dreptate, toate trebuie sa nastem la termen, dar cine poate face pipi impotriva curentului ... ? Sa ne rugam sa fie asa cum zici.
Azi vreau sa zic un LA MULTI ANI special Mihaelei (Michelle81). Ma gandesc ca se simte foarte singura si nu ne mai citeste, nu o condamn, dar daca o face sa stie ca ne gandim la ea cu drag.
In ceea ce priveste intalnirea, se face vreo lista, cu orele preferate, ca sa vedem ce si cum? Locatia?
Uite, incep io lista cu mine (sa ma simt si io importanta :) ):
Catalina - orice ora
Va pup,
Cata 31+