Mamici de ianuarie - februarie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 4
Ana_Alx spune:
infasatul care se practica acum nu e acela gen "sarmalutza" strans rau de tot.E un infasat lejer un fel de impachetare lejera.Copilasul se simte bine acolo,eu am infasat-o la inceput pe Maria mea .Ii era si dormea mai bine asa,desi si eu fiind primul copil ma dadeam mare si tare ca vai de mine infasatul e un babism.Nu e nici un babism :sunt anumite lucruri pe care ar fi bine sa nu le renegam atat de tare doar ca vin mostenite de la mamele noastre sau de la bunicile noastre.Scutecel de finet sunt utile cum zicea cineva ca oriunde puneam pe bb il puneam pe un scutecel de finet,sau cand il ridicam sa scoata aerul puneam un scutec de finet,si binenteles ca il infasam la inceput in scutec de finet.Aveam mai mutle tipuri: unele mai mari ,unele gen fasii(cele pt umar).batistele sunt micute si nu merge sa le pui pe umar ca uneori cel mic mai targe cate o regurgitare mai puternica si te umple de "noroace" asa ca e mai bine sa fie ceva mai mare pentru pus pe umar
27+ + Mimishoru'(2 ani jumate)
oana_bucur spune:
Adela, scumpa...nici gand de rosii...
Am o idee ca si astea pot ingrasa mai ales in situatia noastra...insa nu reusesc decat sa o fac treptat...e destul ca ieri nu am mai mancat seara castronoiul cu juma de pachet de fulgi si eventual inca vreo masa satioasa...deci ptr mine e un pas inainte...incetul cu incetul o scot la capat cumva...
Oricum noaptea eu mananc...si asta dintotdeauna (din cauza gastritei) iar acum am inlocuit cornurile cu crema de sampanie (cate 2-3 pe noapte) cu banane...eh...deci cu incetul...
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
28+
aiska spune:
Oana mda si fructoza din fructe ingrasa dar in Finlanda ne invata sa nu combinam grasimi si zahar, cum ar fi prajituri si fursecute care se fac atit cu unt/margarina cit si cu zahar.Esti oricum pe calea cea buna cu fructele.
Ia priviti aici ce nume de copii avem noi in Finlanda- unele sint de provenienta straina.
Sabina 28+
mamica lui Aleksi Joel
aventura spune:
Ralu, ai o bebelina grasunica la 1,900!! felicitari!
Si tu esti o frumoasa si nu te-ai ingrasat deloc!
Anis, ce bine ca te-ai linistit!! E grasunica deja puiul, felicitari!
Fetelor, am o programare pe 16 nov. la Herghelegiu la Euroclinic pentru eco! Vroiam sa ma duc asa de amorul artei ca Dr. meu mi-a zis ca nu mai e nevoie de morfologie...
Dar, acum m-am razgandit ca nu-mi mai vine sa arunc cu milioanele..
Vrea cineva programarea??
Pupici!
Aventura 26+ cu
loremunteanu spune:
Aiska, super listuta cu nume...
Mi-am gasit su eu numele bebelinului acolo;doar ca Cristian e cu H in lista aia...
Pacat ca nu avem si semnificatii...
Loredana 27+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
loremunteanu spune:
A propos de infasat, eu am sa-l tin la inceput in scutecel... cred ca noaptea sigur... nu legat sau strans tare de tot... mai lejer... Oricum, vazand si facand...
Loredana 27+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
A.Alina spune:
La multi ani ! tuturor Mihaelelor, Gabrielelor si sotilor sau cunoscutilor Mihai sau Gabriel.
Adela, Cristiana
imi pare rau dar nu cred ca voi ajunge marti la Timisoara. Trebuie sa merg intr-o zi la Timi pt eco dar de obicei acea zi e miercuri cand poate si sotzul meu. Eu nu prea mai pot sa conduc pe distante asha de mari, trebuie sa-mi as scaunul mai pe spate, aproape culcat.
Id ul meu pe yahoo messanger e alinaambrus. Poate imi scrieti sa mai vorbim, va anunt mai usor cand merg la Timi sau la Arad. La Arad vreau sa merg de trei saptamani dar nu am voie de la dr. Eu am si bunicii in Arad si merg destul de des.
Cristiana, imi pare sincer rau ca sotul tau si-a pierdut serviciul. Te rog sa-mi scri neaparat pe messanger sau trimite-mi un e-mail cu datele tale de contact pe alinaambrus@yahoo.com As vrea sa vad daca nu reusesc sa va ajut cumva.
Oana, multumesc pt incurajari. Voi merge vineri si imi voi face o perfuzie cu 2 fiole de gynipral si un dr. langa mine. Cel putin de aia m-a chemat vineri, sambata si duminica pt ca e el de garda si poate sa stea langa mine macar la inceput pana imi regleaza debitul. Eu nu sunt atat de experta ca tine la perfuzii. Ultimele pe care le-am facut au fost cand aveam 8 ani si am fost internata pt hepatita. Eu am oroare de spital si nu mananc nimic acolo. Ai mei veneau de trei ori pe zi la mine si imi aduceau mancare gatita acasa, dar scarbele alea din salon m-au parat la dr ca nu mananc nimic si asha m-a trecut pe perfuzii. D-abia asteptam sa se termine perfuzia sa fug la pipi. Acu nu stiu cum o sa rezist 4 ore daca eu si fara perfuzie merg mai des!
Alina 28+
Daconst spune:
Ralu,am scanat pozele de la echo si le-am pus in sfarsit.Sa nu radeti de putza noastra.
Poze echo
Hainute bb ,caruciorul
Dana 31+
marinar spune:
buna balenutze
LA MULTI ANI!!! tuturor sarbatoritelor de astazi...si sarbatoritilor
abea am citit ce ati scris la cap asta, pe celalalt nu am reusit sa-l parcurg si mai aman pt ca am trebitza.
Anis grasunica tare bebeina ta.
Marina 29+
burtika