Mamici de ianuarie - februarie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LIUDA, fata draga, respectele mele! Nici mie nu mi se umfla mainile si picioarele, burta na! ma mai inteapa cateodata, dar de cateva zile umblu cracanata ca o rata, am impresia ca mi se desfac oasele bazinului, si ma dor amandoua soldurile, mai ales cel drept. La unghiile de la picioare mai ajung, da' ce folos, ca nu le tai eu ca ies ca din topor, si dupa aceea tot eu urlu. Oricum, tu esti burta-sefa. Si lasa cantarul in pace, nu te mai gandi la el.

OANA, nu stiu daca e splendida ideea cu cadita in camera, ca trebuie dusa si adusa apa. La noi baia e chiar langa dormitor, imbaiez pe bebe, il invelesc bine si-l duc in camera sa-l imbrac. N-o sa stea nimeni dupa mine in fiecare seara sa-mi care apa.

cristiana 27+ David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor va las un pic (parca vad ca cand vin gasesc vreo 7 pagini de citit) ma duc pana in oras sa mai cheltui niste bani... apoi revin, poate ma trezesc si eu ca sant ca o curca chioara!!!
poate cumpar ceva frumos!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 29 sapt si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Cristiana nu mi-este decat de pozitiile incomode in baie in care sa nu greseti sa-l mai scapi pe puiut sau lovesti din greseala caci eu nu pot vorbi de la inceput de dexteritate...
Dar mai vedem...inca nu stiu cum are sa fie...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Nu ma supar,ar fi si culmea...chiar ma bucur.

Oana,in legatura cu cadita vroiam sa-ti spun ca mai este un suport de se baga in cadita si sta bb pe el.Mi se pare super ideea ca poti sa-l speli singura fara ajutor fara sa alunece in apa.Eu am de gind sa-mi iau suportul asta neaparat.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 31+

Mergi la inceput

Daconst... si eu stiam parca ceva vag de o chestie asemanatoase...ma gandeam ca e forma in sine a caditei (recunosc ca inca nu m-am uitat dupa ele)...sau dispozitiv...
Oricum imi pare de luat in seama...mai ales ca eu voi avea grija singurica de bebe...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Oana,incerc sa pun un link,daca o sa reusesc...of ca nu merge.Mai caut.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

n-am citit nimik de la pag 13 ca nu e timp; sper sa apuc sa ma uit la poze ca am auzit ca sunt si unele noi;
eli: ptr hemoroizi e f bun (si absolut fara contraindicatii) Carpicon (supozitoare si unguent).Tre sa-i tii sub control pana la nastere.Dupa supozitor si unguent pui la culcare o vatuta mica imbibata in tinctura de propolis sau bitter - dar numai dupa ce treci de faza acuta (ca altfel ustura)
belle vue: bun venit in gasca! Asa e si in Olanda (sefa mea e de acolo; in plus aia acolo te pun sa nasti acasa deci in UK tot ai ceva in plus daca te lasa sa nasti la spital)

Liuda: mai da soro si mie din kilele alea (mai cu seama da-i baietului din burta mea din gramele grasutei tale).zau ca inceo sa ma inverzesc de invidie.

M-a suparat unu azi fetelor la sv de am plans toata dimineata.Un mare porc mare director de vanzari la o mare companie producatoare de bere.Ah ce i-as mai da numele aici sa-l injuram la comun.E primu care ma aduce in halul asta de cand lucrez eu.A urlat la mine 15 minute non-stop.Si-s total nevinovata.Am intrat sa va scriu numai ca sa mai calmez.Multi boi pe lumea asta.Diseara il sun de pe mobil (cu hidden number, ca sa nu ma dea astia afara deocamdata) si-l pun pe fi-miu al mare (2 ani) sa-i zica "pida matii" ca asta stie sa zica deocamdata (ma refer la injuraturi).Ah Liuda ce bine de tine fata mea ca esti sefa.

Pup,

Cristiana, Andrei (29Sep04) si 27+

Mergi la inceput

Cristia In viata asta dam de destule persoane care au o notiune distorsionata despre respect sau relatiile Din ierarhia profesionala...e un pacat sa-ti macini sinele de fiecare data cand te ciocnesti cu ei...

Atata vreme cat stii cine esti si ce valorezi jignirile altora nu te pot atinge.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Oana - eu chiar ieri am cumparat o cadita pentru bebe, fac poza imediat sa o vezi.

Ralu 31+ DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

buna fetele!

revin si eu dupa umblat pe afara,cumparaturi,iar umblat,somn,crapat in mine placinta cu mere (imi fac prietenele maica-mii si imi aduc).va zic sincer ca nu a fost buna deloc!

cristia,tu nu ai putut sa ripostezi in nici un fel?nici eu nu sunt sefa,dar daca un client zbiara la mine fara sa am vreo vina (si chiar si asa),nu ezit sa mi expun punctul de vedere si sa il calmez.
ah si nu invidiati sefii,ca ei iau cele mai multe suturi si zbiarete de la clienti ,pentru toate greselile subalternilor (cel putin la mine la servici asa se intampla).
si la cum merg treburile in tara asta ,nici sa ai propriul business nu intotdeauna e o fericire (numai daca ma gandesc la sume blocate aiurea prin cine stie ce cont si furnizori care urla ca nu pot sa faca livrarea sau salariati care innebunesc pentru ca nu isi pot ridica salariile samd)
da hai ca am dat-o pe SF!
ce va fac burtile?pe mine ma luasera asa niste stari ciudatele prin supermarket azi...nu stiu exact ce au fost alea,contractii,crampe ,dar imi simteam burta f grea si pe bufle miscand jos de tot ,ma tot apasa!or fi fost contractii???

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica

32+

Mergi la inceput