Mamici de ianuarie - februarie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

DACONST, nu plange, e chiar mai mare burta LIUDEI, si daca nu ar fi vorba de record, asta nu ar face-o deloc fericita, caci imi inchipui ce-o omoara picioarele. Daca eu la 27 saptamani simt ca mi se duc dracului telescoapele, si am "doar" sapte kile la bord? Nu ma mir de biata LIUDA cand zice c-o doare aici si-acolo.

cristiana 27+ David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Haricleea, Adinush incercati sa nu vedeti mai neagra situatia decat este. Vad ca dupa cum spune Aiska pot aparea sanse de schimbare a situatiei...asta pe langa faptul ca in mod natural lucrurile se pot schimba la 90 gr de la o zi la alta chiar daca nu se vede asta...
Eu am trecut prin situatiile din ultima vreme (mult mai bine decat m-as fi asteptat vreodata) luand fiecare zi pe rand.
Haricleea la tine se poate incerca plecarea inca ceva vreme (fie tren fie avion...chiar cu o adeverinta usor data inapoi)....mi se pare o speranta de luat in considerare...si apoi plecatul dupa nasterea copilului destul de devreme...nu-mi pare o noutate cu copil de cateva luni in avion sau tren...
Adinush...si la tine o speranta buna mai ales daca sotul e olandez...sa faca presiuni acolo anuntand ca esti insarcinata si vrea sa nasti acolo sau sa preseze aici ca in cazul Aiskai...e o alta speranta buna de luat in considerare...

Va doresc sa reveniti la dispozitii mai bune si sa sperati caci nu stiti ce se poate intampla maine...deocamdata descurcati-va cat mai placut cu ziua de azi.
Pupici

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Ililimic eu nu stiu de ce tu faci calculul si dupa tine si dupa doctor, ca noi toate santem constiente ca nu am ramas insarcinate pe ciclu (cel putin e caz rar) iar sarcina se calculeaza din prima zi a ultimului ciclu (cand normal 99.99% nu raman insarcinate). Sarcina sigur intervine cam la la 2 saptamani dupa ciclu... dar nu asta conteaza. Eram si eu in ceata si am intrebat si eu la doctori ce facem cu diferenta aia de cam 2 saptamani si toti mi-au zis clar - sarcina inseamna 40 de saptamani de la prima zi a ultimului coclu. Aparatele, ecografele toate sant dupa acelasi sistem programate. De asta din 38 la 42 saptamani este perioada de nastere (exact acea diferenta). dar ca sa nu se incurce treburile calculele se fac dupa UM. Pai dupa cum zici tu inseamna ca fetele care au exact 30 de saptamani si copilul la control la fel este dezvoltat si arata tot de 30 de saptamani in realitatea ta inseamna ca este nedezvoltat cu 2 saptamani. E prea incurcat - mergem dupa sistema lor si basta ! oricum ziua nasterii se calculeaza calendaristic exact la 40 de saptamani - si asa ti-o spune!
hai ca am inebunit in matematica asta!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 29 sapt si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

Buna ziua la toata lumea!
Fetelor, am o durere de cap cumplita, care nu vrea deloc sa imi dea pace. Nu stiu ce sa ii fac. Ma doare cu tot cu ochi si cu nas.
E drept ca ieri m-a apucat curatenia in balcoane si in debara. O fi de la curent?
Voi ce ziceti sa iau un paracetamol?
acum parca ma doare si o masea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Oana cadita de baie mi-am luat-o cu picioare lungi ca sa nu trebuie sa ma aplec.De asemenea are un ventil pentru golire prin orificiul acela.Altfel daca nu ai ajutoare devine grea nevoie mare la faza cu golitul si caratul.Acum imi pare bine ca am luat asa ceva pentru ca ma gindesc ca ar fi imposibil sa o car si sa o golesc dupa cezariana daca ajung la operatie.

BELLE VUE bine ai venit si sarcina usoara in continuare. Nu stiu daca e vreo consolare dar iti pot spune ca in Finlanda gravidele se supravegheza la fel ca si in UK.Finlandezele au o incredere oarba in sistemul acesta si in doctori.Poate au si motiv, cel putin dupa ce studiasem statisticile eram un pic mai calma.

Sabina 28+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Dana chiar ca este mai mare burta liudei. pser sa-si faa tati putin timp si sa ne mai faca si noua pozici.
aaaa, merci pt aprecierea hainutelor.

Marina 29+

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Cristiana sincer nu ma incanta marimea burtii mele, dar ce crezi ca asculta de mine? Creste de nebuna. Am perioade cand stagneaza, apoi iar intr-o saptamana simt cum de pe zi pe alta creste (simt dupa haine). Si nu mai zic ca am marele noroc pentru ca nu stiu ce inseamna picioare umflate, maini umflate, deci eu nici seara chiar nu am picioare umflate. Eu nu stiu ce inseamna durere de burta, nu stiu ce e aia durere de spate (ei, mai doare acolo, mai amortesc dar nu e din aia care sa te faca sa te plangi) nu ma dor incheieturile, o singura durere am - in cur (asa o numesc eu) si care mi se duce pana in picior (pe partea dreapta)! Asta e cam tot pe ce ma pot plange...... aaaaa mai am ceva - nu imi ajung unghiile de la picioare ma inbrac cu manevre, ma intorc cu greu de pe o parte pe alta... dar eu zic mersi ca ma discurc.

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 29 sapt si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Haricleea doctorul care nu te-a lasat sa zbori dupa 28 de saptamini a facut-o probabil deoarece dupa aceasta saptamina placenta previa poate crea probleme,chiar si desprinderi placentare cu hemoragii care necesita asistenta medicala de specialitate in spital.A cam fost precaut dar ma gindesc ca asta era motivul.

Sabina 28+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Aiskutza intelesei partea cu picioarele la caditza (desi inca nu am vazut dar cu siguranta pot gasi si asa)...partea cu golirea mi-e usor in ceata...
Ma gandeam eu ca la inceput el fiinde mic si fragil, grija si teama de incepatoare mare...nu o sa pun cadita in cada sau in baie ci undeva in camera caci poate nu o balacim cu totul...apoi cum ne obisnuim trecem si in baie...
Nu e o idee buna!?
Si daca as pune-o in camera tot ar fi vorba de carat, bag de seama...
Oricum e bine ca mi-ai zis ca tre sa iau si asta in considerare...cel putin eu inca nu mi-am intrebatr doctorul despre cum am sa nasc...imi imaginez ca daca nu a zis nimic, probail normal...asta daca nu se face tanc putza...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Salutare, burticoase!
Liuda si de la mine ai vot! Burticoasa sefa esti! Conduci detasat! Da
Marina, frumoase tare hainutele. Toate.
Mai voi ati chiar aveti o gramada de hainute.
Pupici la burtici!

Loredana 27+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput