Mamici de ianuarie - februarie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Amaya
Sac de dormit ...am deja unul, nu are manecutze, se prinde la umeri cu scaieti(e in pozele de hainutze impreuna cu protectoarele de pat-presupun ca asta este)...si mai presupun ca in casa la nani ii va fi de ajuns un body si direct in saculet (e destul de grosut) cat sa nu ii mai pun deasupra si salopeta!? Sau nu!?!
Oricum ii mai pun un astfel de saculet pe lista ca sa le pot schimba...si mie imi par mai practice decat paturicile.

In rest...altceva...la cadita de baie la ce tre sa ma uit? Langa tre sa iau un termometru ptr apa si mai ce?

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Adinush pe vremuri si in Finlanda era legea sa asteptam 6 luni permisul de rezidenta in Romania chiar daca eram casatoriti.Frumos, nu-i asa?
Sotul meu desi e finlandez este destul de dezghetat si sa-ti povestesc ce a facut.

S-a deplasat el in Romania cu masina personala din Finlanda(3 zile de condus) si ne-am prezentat amindoi in audienta la consulul Finlandei in Bucuresti.
El cetatean finlandez get beget a fost primit in citeva ore.I-a explicat politicos ca el a venit sa-si ia sotia acasa care este gravida (cucu, ca nici nu eram)si a doua zi consulul mi-a pus viza de rezidenta in pasaport.

Lui i-a venit ideea sa vina in Romania deoarece vorbise la telefon de multe ori cu diversi angajati de la oficiul pentru straini, le trimisese faxuri si emailuri si nu a primit decit raspunsuri echivoce.Toti i-au spus sa astepte ca asta e legea si de-abia se sinchiseau sa raspunda la telefon dupa o jumate de ora de cintat la melodii pe automat.Pe atunci in Finlanda locuiau doar 80 de mii de straini asa ca nu cred ca erau ei prea ocupati ca sa nu se atinga de telefon.

Acum citiva ani s-au depus multe plingeri in Finlanda la oficiul strainilor din cauza vitezei de melc cu care eliberau vizele si au inceput sa se miste mai rapid, au modificat niste legi, iar in prezent sotiile nu mai trebuie sa astepte rezidenta in tara de origine, o obtin direct din Finlanda.

Nu stiu cum e treaba cu olandezii dar poate ca prin insistente veti reusi.Daca este olandez va stii cum sa-i ia ca sa va rezolve.
A mentionat cumva ca esti gravida si doreste sa vi se nasca copilul in Olanda? Poate ca asta va grabi lucrurile.

Sabina 28+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bai,Liudo,parca e mai mare a ta...dar lasa ca fac poze intreaga sa ma vezi cita sunt...ca asa doar burta poate nu pare exagerata.
La tura asta de poze cred ca m-ai batut,dar nu ma las.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 31+

Mergi la inceput

Ralu,am vazut burtikul tau si esti o finuta...adica doar burta si atat.Arati super!

Lore si eu mi-am dorit o birmaneza dar aici am semnat in contract ca nu aduca animale in casa si asta e,n-am cum.

Hariclea
,eu zic ca dupa ce nasti poti sa mergi linistita acasa,ca bb-ii nu-s asa sensibili cum par.

Adica eu la vara nici nu ma gindesc sa nu merg in tara...deci drum de 1300km cu masina.Sunt convinsa ca nu-i nicio problema.

Adinuh,nasoala treaba...dar poate vorba Aiskai se poate si altfel cu interventii.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

daconst fata te respect ai stiut sa accepti acolo unde e sigur ca ai pierdut!!! Uite au asa ca tine nu stiu daca puteam (ca sant capricoarna incapatinata) si chiar daca vedeam ca a ta e mai mare - tot o tineam pe a mea ! Dar ... data asta din start am stiut ca am dreptate!!!
Lasa fata ca as vrea eu burta mai mica si chiar am visat mereu sa fiu gravida frumusica, cu burta mica.... dar daca la mine totul e cu cracii in sus - na ca mi-a dat Dumnezeu - burta sa ma satur!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 29 sapt si 5 zile

Mergi la inceput

Marina,vazut hainutele...super,mai ales cele inscriptionate imi plac la nebunie.Si caciulita cu buline m-a dat gata.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Haricleea avem voie sa zburam pina in saptamina 36 daca nu sintem gravide cu gemeni si sarcina nu este cu probleme.Dupa saptamina 27 unele companii aeriene cer un certificat medical care sa ateste ca sarcina nu este cu riscuri.Depinde de companii asa cum ti-a raspuns si Loremunteanu.

Am fost cu Joel in Romania primavara trecuta si avea sub 6 luni.Dupa 6 saptamini de la nastere poti zbura fara grija.De vaccinat nu cunosc deoarece depinde de zona unde mergeti.Parca Siberia?Unde? Sotul meu a vizitat Novosibiriskul si Irkutz in anii 90.N-as avea curajul sa calatoresc cu companiile rusesti nici sa-mi ofere pe gratis ca s-au intimplat parca prea multe accidente.As lua trenul (Transsiberianul )chiar daca pierd pe drum o saptamina.Cu un bebe nu poti sa faci asemenea acte eroice, deci tot zborul e baza.

Sabina 28+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Liuda

daconst fata te respect ai stiut sa accepti acolo unde e sigur ca ai pierdut!!! Uite au asa ca tine nu stiu daca puteam (ca sant capricoarna incapatinata) si chiar daca vedeam ca a ta e mai mare - tot o tineam pe a mea ! Dar ... data asta din start am stiut ca am dreptate!!!
Lasa fata ca as vrea eu burta mai mica si chiar am visat mereu sa fiu gravida frumusica, cu burta mica.... dar daca la mine totul e cu cracii in sus - na ca mi-a dat Dumnezeu - burta sa ma satur!!!

Va pupic pe buric.

Fata recunosc,ca asta-i adevarul,dar sa nu crezi ca ma las...
Oricum,m-ai incurajat sa nu ma mai vad asa imensa de fugeam de toate oglinzile din magazine.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

liuda - e bine cu saptamanile. Uita-te la semnatura mea si vei intelege. INtre tine si dr trebuie sa fie o diferenta de 2 sapt
Si cum tu esti mai speciala, ai 3 sapt diferenta, rezulta ca bebe e mai mare cu o sapt decat calcule. Te-oi fi bagat in ceata?

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 29+ (31 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

cine imi zice si mie de ce eu ma simt somnoroasa in timpul zilei.... ma culc devreme, orele de somn le fac, chiar dorm bine avand in vedere burtahanul care trebuie intors de pe o parte pe alta... oricum noaptea nu prea ma trezesc pentru baie, poate doar o singura data dar asta nu fiecare noapte....Acum nici cafeaua nu face efect - ca inainte dupa cafea om ma faceam - acum tot ca o gasca plouata sant, ochii grei... ma doare piciorul il tot car dupa mine abia abia!

Si din domeniul "nesimtire" Ma duc azi la finante trebuia sa depun o fisa. Intru acolo - unu imi zice sa astept sa vina colegul lui. astept pe hol... trec 10 min. nici coleg, nici alta treaba! Intru pe usa si dar data asta in nesimtire ii bag burta sub nas (ca poate o fi chior) si il intreb mai dureaza pana vine colegu' sa stiu sa-mi aduc bagaju' de spital ca poate ma apuca nastrea pe aici! Aoleu, doamna, ma scuzati nu am observat ca santeti gravida! (adica la mine nici nu "se observa" ca eu toata sant doar burta!). Haideti ca va rezolv eu - imediat s-a uitat in dosar, l-a vizat, la revedere, nastere usoara! Pai cum e asta domle - tre sa le bagi burta in gura ca poate atunci o vede si ma baga in seama, ca altfel mai stateam....

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput