Mamici de ianuarie - februarie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 22
ylilimic spune:
Si eu sunt pentru exersarea muschiului H! La mine nu-i bai. Mai incerca, fara sa ai vezica plina, poate o deranjeaza pe domnisoara!
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
29+ (31 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
dianamizzi spune:
buna dimineata fetelor! haideti la cafea .. si un pahar de vorba
. imi pare rau sa aud ca multe dintre noi nu dorm... mai incercati cu baia cu spuma, puneti niste gel de dus in apa sa faca burburuci acolo, sa miroasa frumos ca cica aromaterapia ajuta la relaxare si stati in cada pana simtiti ca va inmuiati asa in tot corpul de caldura. la mine merge, mai pun si o lumanarica si sting becu pentru atmosfera... tre sa mearga la somn!! sau puneti in apa cateva picaturi de ulei din ala din sticlute mici,pentru aromaterapie, se gasesc in multe mirosuri. plus ca o sa va distrati de minune ... sa vedeti ce vi se misca burta in apa... bebelusha mea cred ca se incalzeste acolo si ar vrea sa iasa prin piele, incepe sa faca apa valuri mici
aoleu, sa va zic una tare ... acum 2 zile aram in cada si vine pisica mea sa se joace cu spuma, se urca pe cada, incepe sa toarca draguta si dintr-o data... aluneca saraca in cada jumate
am tinut-o eu cu piciorul, ca altfel intra toata la baie cu mine
ma gandeam ca ma zgarie ca se sperie da a stat calma. si a plecat nebuna prin toata casa uda jumate , parca dadea cu mopul cu toata blanitza ei ![]()
sa va raspund acum:
BELLE VUE- succes dragutza cu bebe 1, scoate-l afara la joaca ca se oboseste , doarme si apoi mai intrii si pe la noi mai des ![]()
si aici e la fel la controale la spital. nu iti zic ce bebe ai , asa e politica spitalului. si eu merg la clinica particulara din mai multe motive, dar si aici am facut ecografie acum 2 luni jumate si mi-a zis aia... "cred ca e fata dar trebuie confirmat" ... deci nimic sigur, sper luni sa aflu si eu clar ce si cum... plus ca aici oricum nu prea vrea lumea sa afle din principiu, sa fie surpriza auzi... mmm, fiecare tara cu fixurile lor...
parca v-am zis ca aici nici 3d nu se face!! e doar unul care are si te primeste doar din luna 6 jumate, dar doar asa ca sa vezi film cu bebe, din placere, pentru ca 3d pentru diagnosticare nu se face!! aici este ilegal avortul,( ca si divortul de altfel) si de aia nu poti afla nimic, daca e ceva doamne fereste in neregula . eu m-am impacat cu ideea ca ma incred in dumnezeu sa ne ajute sa fie bebe bine, altceva ce sa facem...
LOREMUNTEANU -
si eu ti-am vazut pozele si sunteti superbe amandoua. ce frumos ca ai atatea poze cu fifi! am avut si eu un motan birmanez (a ta cred ca e siameza) si asa m-a apucat melancolia ca fifi mi-a adus aminte de el. 
MESSA - pisicuta e cadou de nunta de la sandro(sotul), are deja 1 an jumate. eu nici nu mai vazusem persana in viata mea pana sa o vad pe maya si la inceput mi s-a parut urata rau
ca parca sta mereu incruntata, dar acum nu o mai vad asa, asa sunt astea diferite... e adevarat o pisica aristocrata prin personalitatea ei. dar cu parul ei peste tot... am zis ca ii iau un cos sa o invatam sa doarma in el in alta camera cand vine bebe.
MIHACARM2002
nuuu, tu ai vazut video in care aveam bluza roz... acolo aveam vreo 24 de saptamani... acum am 31 in video celelalte dar sunt in negru si de aia poate nu se vede bine burtica.
sa zic ca saptamana trecuta, deci la 30, aveam in plus 13 kile!!! cu ce oi mai fi luat de atunci... la mine s-au pus kilele peste tot, am 70 in total la 1.69 deci nu sunt sigur 
o sa va arat si burta fara haine ca asa se vede adevarata marime.
AELITA - eu nu am poze la albumul comun, ca nu am poze digitale dar am facut niste video si sunt in linkul de jos 
http://www.dropshots.com/dianamizzi
diana
31+
ylilimic spune:
sa ma trageti de maneca daca nu va place:
Constientizati ca singura data in viata cand ne place sa "imbatranim" este in copilarie? La mai putin de 10 ani, suntem asa de incantati de asta, incat gandim si in fractiuni de an.
"Cati ani ai?" "Am patru ani si jumatate!" Nu vei spune niciodata ca ai 36 ani ...si jumatate. Da, dar ai patru ani si jumatate... Asta e diferenta!
Ai ajuns adolescent, acum nu te mai pot opri. Sari de bunavoie la numarul urmator sau chiar putin mai departe.
"Cati ani ai?" "O sa am 16!" Poate ca ai 13, dar vei avea 16! Si vine si cea mai grozava zi din viata ta.... ai 18. Chiar si cuvintele suna ca o ceremonie: ai devenit major, ai 18 ani!
Apoi, faci 30. Oooohh, ce se intampla aici? Parca ai fi lapte batut! Ala "se face" si e numai bun de aruncat, nu mai e amuzant, te-ai acrit. Ce nu e in regula? Ce s-a schimbat?
Ai DEVENIT major, FACI 30, MERGI PE 40. Ooooh! Pune frana, o iei razna. Pana sa bagi de seama, AJUNGI la 50 si toate visele s-au spulberat.
Dar, asteapta!!! IMPLINESTI 60. Nici tu nu credeai ca vei face si asta!
Deci: DEVII major, FACI 30, MERGI pe 40, AJUNGI la 50 si IMPLINESTI 60.
Asa viteza ai luat, incat ATINGI 70. Dupa asta este "de pe o zi pe alta": astepti "SA O DUCI PANA MIERCURI".
In varsta de 80 ani, fiecare zi e un ciclu complet: O TII pana la pranz, AI PRINS si 4:30; AI AJUNS si seara asta. Si nu se oprest aici !
Cand ai 90 de ani, o iei usurel inapoi: "Abia am avut 92"
Apoi se intampla cel mai straniu lucru: dupa 100, devii iar copil "Am 100 si ...jumatate!"
Va urez tuturor sa prindeti 100 si jumatate cu sanatate!
CUM SA RAMAI TANAR
1. Ignorati numerele ne-esentiale. Inclusiv varsta, greutatea si inaltimea.
Lasati doctorii sa-si faca griji in legatura cu astea. De asta ii platim.
2. Inconjurati-va de prieteni veseli. Aia mohorati va deprima.
3. Invatati. Studiati computerul, mestesugurile, gradinaritul, orice. Nu lasati creierul sa leneveasca. "O minte inceata este atelierul diavolului."
Si numele diavolului este Alzheimer.
4. Savurati lucrurile simple.
5. Radeti des, mult si din toata inima. Radeti pana nu mai puteti si va trebuie aer.
6. Mai apar si lacrimi. Indurati, suferiti si treceti mai departe. Singura persoana care va insoteste toata viata, sunteti VOI INSIVA. Fiti "VII", cat sunteti in viata.
7. Inconjurati-va cu dragoste, indiferent ca asta inseamna familia, animalutele dragi, muzica, plante, hobby-uri, ce-o fi. Casa voastra este refugiul vostru.
8. Pretuiti-va sanatatea. Daca este buna, pastrati-o. Daca mai are "hibe", reparati-o. Daca nu tine de voi "reparatia", cautati sprijin.
9. Nu va cautati vina. Faceti vizita la mall, in alt judet, in alta tara, dar NU unde este vina.
10. Spuneti-le oamenilor pe care ii iubiti, ca ii iubiti, cu orice ocazie.
SI NU UITATI NICIODATA:
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momente care iti taie rasuflarea.
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
29+ (31 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
dianamizzi spune:
ELI1977 - am si eu aici cartea aia "what to expect when you're expecting" si am cautat sa vad ce zice la remedii pentru hemoroizi. auzi sa faci exercitii kegel, ca sa circule sangele mai bine in zona aia. sa stai mai mult pe partea stanga, tot pentru circulatie. pentru calmare sa te bagi in cada in atata apa cat sa acopere zona, apa sa fie mai calda decat faci tu de obicei baie, si stai vreo 20 de minute de 2, 3 ori pe zi.
plus sa eviti constipatia, cu prune, cum a mai zic cineva, pe burta goala dimineata si bea multa apa dupa aia, merge sigur, asta stiu si eu. sper ca esti mai bine si trece repede...
YLIMIC - si mie tot numele ales de tine mi se pare ca suna cel mai bine, dar si cu teodor la fel.
eu zic ca numele pentru bebe il aleg cand o vad, ca dinainte nu stiu ce i se potriveste ei... asa o vad si ii zic in mai multe feluri, si cum ii place ei, s-o stramba intr-un fel acolo sa ne zica care ii convine... ![]()
MARIA72- exercitiile kegel cu cat faci mai multe cu atat o sa iti fie mai usor. nu trebuie sa tii mult la inceput ca n-ai cum, mai bine faci mai multe si mai dese, si mai incolo mai faci cate unu mai lung... pentru antrenament
astea trebuie sa intre in obisnuinta mereu, adica si dupa nastere, fac bine in timpurile iubaretze![]()
va pup, sa avem o zi frumoasa
. ma duc sa mananc
http://www.dropshots.com/dianamizzi
diana
31+
Daconst spune:
Neatza burtoase!
Hai ca am recuperat si eu de citit tot.
Liudo,sa nu faci pozele seara ca atunci trisezi...ca dupa ce mananc lapte am si eu burta dubla.Dar eu am zis s-o fac asa cu bun simt,cind nu e exagerata.![]()
Felicitari pentru grasunica...vezi ca si fi-miu avea 1850,la o saptamana mai mare ca tine...deci tine aproape.
Alinuk,nu fi suparata draguto ca avem si locul 3 pe podium,daca-l vrei ca primele-s date...pe pile.![]()
Dianamizzi,esti frumusica dar cu burtica tot la pana te bagam...fara suparare.![]()
Aelito,nu dai lectii in privat de tricotat?Ca eu pe vremuri faceam plovere si alte minuni,dar acum m-am prostit rau.As vrea macar niste botosei sa-i fac la fi-miu,dar nu ma pricep.Iar tu esti maestra deja.
Messa,vezi ca te dai de gol ca esti mai priceputa decit zici...ce e aia suveica,ma?Ca eu am si masina de cusut,dar nu ma intreba cum se cheama partile componente.
Elli,ma fac colega de suferinta cu tine cu hemoroizii ca tare ma necajesc si pe mine.Foloseste hartie de toaleta umeda si eventual un unguent,hemorzon de exemplu.Ajuta mult.
Catalina,mersi de sfatul de stat u cracii in sus...deja nu mai e bb asa jos si ma simt mai bine.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 31+ 
Messa spune:
aelita, suveica, nu mosor.
Mercic.
Amaya, trist cu arsurile, chiar nu stiu ce idee sa-ti dau in afara de argila cu apa
cristiana70, hai ca mai ai putin si intri in concediu. De cand intri in concediu vor fi nevoiti sa isi asume ei ceea ce fac, nu? Cat despre masina mea SINGER, pau nu-i bun rationamentul, ca n-are suveica si e ca si cum n-as avea-o
asa ca Liuda ia zi care e mai batrana dintre mine si tine, sa stim o treaba!!!
ylilimic, dintre numele alea, mie imi plae Teodor sau Tudor si suna bine cu Pintilie.
maria72, exercitiile Kegel sunt bune si cand pur si simplu vrei sa ai muschii zdraveni pe acolo. Eu fac aproape zilnic, de vreo 7-8 ani.
Daconst, ei, ce e aia suveica? Seamana cu o putza ca altfel iti dai seama ca nu retineam cum se cheama!
Alinus25 spune:
Buna dimineata la burtici!
Ylilimic, foarte adevarat ce ai scris. Trist dar adevarat... Daca am putea ramane mereu tineri...
Cu exercitiile Kegel, mai exersez, dar mai rar...nu prea imi amintesc sa mai fac si din astea
, desi ar fi foarte bine. In rest, au inceput sa ma supere tare rau carceii. Azi dimineata m-am trezit la 6 plangand de durere, parca mi-ar prinde cineva gamba la menghina. Si culmea, nu mi se intampla numai noaptea cand dorm!
Alina
25+
Daconst spune:
quote:
Originally posted by Messa
Daconst, ei, ce e aia suveica? Seamana cu o putza ca altfel iti dai seama ca nu retineam cum se cheama!
Multam de lamuriri...ma duc sa-i caut si eu putza la masina mea de cusut.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 31+

Haricleea spune:
aelia,mamico felicitari pt indemanare si rabdare,e superba rochitica!!!!
adinush,deci nu sunt singura!!!!si eu am patit la fel...am venit in tara si un idiot de medic la 28 de saptamani nu m-a mai lasat sa zbor.Bine ca la mine sunt 6000 de kilometri si nu exista zbor direct.

stiu ce inseamna singuratatea si tot timpul ma macin ca daca nasc mai devreme el nu este cu mine pt ca nu se poate sui in primul avion in acel moment deoarece nu sunt decat 3 zboruri pe saptamana!

ma doare ca nu vede cum creste fis-o in burtica,ca nu e langa mine cand mi-e rau,ca nu e cu mine sa gatim ca nu am chef de mancaere singura si multe altele........
Am mai scris si aisk-ai dar nu a vazut probabil,ca ma interesa tare mult la cat timp pot zbura cu prichindelul acolo.In tara eu ma pot intoarce odata pe luna pt vaccinuri,consultatii etc...Dar desigur ca am nevoie de mai multe sfaturi de la burtici care deja mai au acasa un prichindel!!!

aici nimeni nu ma incurajeaza maica-mea mi-a zis ca ce sa nici nu ma gandesc sa plec pana la un an ca tre urmarit copilul si bla,bla dar asta pt mine inseamna deces autentic!!!

asa ca am nevoie de incurajari!!!
Daconst,sau altcineva va rog mult sa imi puneti si mie caruciorul albastru ca nu-l am!!!!
32 
Liuda spune:
fetelor salut
va zic doar atat! Lasati-ma si pe mine o juma de ora sa beau cafeaua ca sant ametita fara ea, apoi sa fac banca si platile, apoi sa vad ce masa mai arde pe aici la locul de munca si apoi cand vin - cu tot cu poze cu tot !!! DACONST pozele facute dimineata ca am zis ca fac cand sant mai supla mai "fara burta" Si apoi va rog sa votati!!!
Pa va pupuc si sant cu nasu in cafea!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 29 sapt si 4 zile