Mamici de ianuarie - februarie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 21
ALINATXA spune:
Offff dupa ce am umblat ieri toata ziulica am zi si eu ca dorm bustan.PE dracu ca de abia am adormit p e la 2 si la 6 sunt in picioare vad.Ce naibii sa mai fac ca pe cuvant numai stiu.Dorm numai si numai ca neomu.
25+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
Amaya spune:
Ce fac fetele? Buna dimineata!
Salina, se opreste si apa rece si apa calda sau doar aia calda la care lucreaza astia?
Cu vopsitul, da sunt brunet natural insa culoarea de acum este vopsea fiindca am incercat acum vreo 6 luni o nuanta si nu mi-a iesit. Oricum vroiam sa ma vopsesc la un salon, nu singura. Eh, o sa vorbesc si cu coafeza si sa vad ce-mi zice, da eu asa as vrea sa schimb ceva radical!
Aelita, as vrea eu sa pot fi genul rabdator cu deschisul treptat, da nu sunt, si atunci e ori raman asa ori il fac direct ce vreau....nebuna, ce mai!
Dragele mele raportez si eu ca m-au apucat arsurile alea urate de ma arde pana in urechi...ma simt ca balauru' din poveste care acus-acus se pregateste sa parjoleasca tot in cale. E rau, si mai sunt 3 luni!
Oana
26+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
Salina spune:
Vad ca si voi suntei matinale si vioaie LOL
Amaya - mi-a zis ca se opreste apa si sa-mi pun apa in bidoane de 5l sau in cada (
). N-a mentionat care apa. Am dedus ca si rece si calda. Habar n-am, sper sa nu tina chiar toata ziua ca innebunesc.
Alinatxa - vad ca nu te mai ajuta nici ceaiul de tei
. Iti doresc sa ai un bebe cuminte care sa faca nani toata noaptea si sa n-aiba colici . Dar, desigur asta o doresc tuturor, inclusiv mie
.
Ralu74 - de cand cu problema la rinichi n-am mai indraznit sa beau cafea deloc. Dar cred ca azi imi fac una cu lapte ca nu se mai poate.
Arsuri am si eu, dar depinde de ce mananc. Ieri dupa-amiaza m-au apucat rau de la un suc de grapefruit. Am 'stins' cu niste orez cu lapte si cu dulceata de fructe de padure (si zau c-a trecut)
ralu74 spune:
Amaya - nu am apucat inca sa fac poze la patut, dar sa stii ca nu am uitat
, o sa fac cat mai curand.
Am pus si eu cateva poze cu burtica de acum, asta ca sa vedeti ca si altele cresc in dimensiuni http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralucadascalu/my_photos
Va doresc o zi frumoasa
Ralu
31+
DARIA
Amaya spune:
Salina, io n-am ce face, trebuie sa fiu activa si vioaie la ora asta fiindca trebuie sa imi duc piticul la cresa.
Multumesc de vestea cu apa, o sa umplu si eu cada.
Cu arsurile, eu le am oricand si de la orice si trec decat dupa explozia finala, bine macar ca nu dureaza mult fiecare in parte, insa sunt extrem de intense si efectiv am impresia ca acum imi iese foc pe nas si urechi
.
Ralu, multumesc fiindca nu m-ai uitat
...nu e graba, cand ai timp le pui tu.
Oana
26+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
Catalina spune:
Salina vezi ca de o sapt behaie astia pe la tv ca se opreste apa rece. Asa ca daca nu ai facut-o, da-i repede drumul in cada.
Noi in Titan vad ca am scapat ... slava Domnului.
Cata 32
cristiana70 spune:
Buna dimineata balenele iubite!
MESSA, m-ai facut sa rad, esti o dulce, dar cu Toni Macaroni nu prea am ce face. Cat am fost eu la carma n-a miscat nimeni in front, am jucat atat de corect ca-si ridicau astia la Finante si pe la alte autoritati palaria cand auzeau de firma, acum vor ei sa faca regulile, iar daca pica vreun control sa ies eu in fata. Pai crezi ca-mi convine?
Vezi ca nu sunt convinsa ca esti chiar sora mai mare a Liudei, o fi avand ea fier de calcat, da' pun pariu ca masina de cusut Singer nu are!
MIHACARM, pai nu, fata draga, mama colega mea trebuia sa roada unghiile lui fiu-su. Daca-mi apare cineva cu figuri d-astea ii interzic accesul pe strada.
DACONST, nici nu stim de ce te plangi, unde-i burta aia mare? Sa o vedem si pe LIUDA, sa votam.
ALINUK, iti sta minunat asa cum esti, ce-ti veni cu deschisul parului? Toate sunteti frumoase, poate-mi fac si eu curaj sa fac poze la babatie (adica mie).
AELITA, imi vine sa 
cand vad ce talentata esti, daca eu faceam fata se marita inainte sa vada rochita gata!
cristiana 26+
David Cristian
cristiana70 spune:
FLAVIA, bine ai revenit printre noi, ca ti-am dus dorul si grija.
BELLE VUE, ciudata politica fac englezii astia pe burtile voastre, om fi noi romanii mai inapoiati, dar macar stim ce face bebe, pe unde umbla, si ce nume sa-i alegem!
cristiana 27+
David Cristian
ylilimic spune:
Hei, voi ati albit pe dracu, fetelor! Si eu care credeam ca ma culc tarziu! Pai ce sa mai zic de voi care toata noaptea stati pe net?!
Va sa zica eu am o problema grava, cu numele copilului, si nu am primit decat o sugestie! Pe restul nu va intereseaza starea mea psihica?!
Dupa ce l-am tratat pe fiu-miu, cred ca azi voi sta eu cu mucii la purtator! POate scap totusi mai repede...zic si io!
mihacarm - si mie mi-au recomandat sa rod unghiile, dar cand am vazut degetelele alea cat firul de ata am zis mai bine nu! As fi putut manca cate o falanga intreaga!
Nasol cu naveta...
catalina - pe vara-mea o cheama Madalina, iar bebe (Darius) este inca la spital la Cta, cu prima ocazie cand e mai bine il vor duce la Bucuresti pentru investigatii. Dr Leu (se pare ca e cel mai bun pediatru din Cta) a fost de acord cu cerutul la a 2- a opinie, doar ca micutul nu poate fi transportat acum, face tratament, si-l vor mai tine...
un pont pentru hainutze- cumparati strampi vatuiti, grosi, (marimea 9 e cea mai mica) si veti rezolva problema imbracatului pt afara. Pantalonii cu botosei cu sosete, sau mai multe perechi se vor strange cam sifonat pe picioruse, nu prea confortabil. Matei a avut strampi de la 2 luni si intr-adevar l-am imbracat ca pe barbati in pantaloni de raiat, sic! (a se vedea pozele din feb, mar 2005)
De altfel eu am o dambla, baietilor le trebuie camasa ca sa se deosebeasca de fetite, in rest toate articolele sunt si pt fete! Doar camasa mai masculinizeaza bebe-ul! Si cadeau pe spate dr/asistentele/rudele/prietenii cand il vedeau cu camasa!
Da, stiu, sunt nebuna, dar al meu era mai altfel decat restul lumii!
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
29+ (31 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
maria72 spune:
Neatza burtici!
Cam slaba miscare pe aici, ce aveti azi?
Sa va dau o tema de gandire: Cine face exercitiilea ale Hagel (nu sunt sigura ca asa le zile) care strangi din "dansa" ca sa-ti intaresti perineul pentru o refacere mai usoara dupa epiziotomie?
Eu tot incerc dar face urat bebelina mea, pesemne ca nu-i place. Zice ca tr sa stai asa cateva secunde si apoi sa relaxezi muschiul, la mine merge dar cam greu, tr sa mai exersez.