Mamici de ianuarie - februarie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 17
Messa spune:
ALINATXA, daca iti mai vine aia cu meditatiile la usa, intreab-o din partea mea daca plateste impozit la stat pentru ele. Sa vezi cum iti cumpara chiar ea niste DVD-uri cu comedii, sa razi linistita si cat de tare vrei, numai sa n-o reclami la fisc! Iti dai seama ca nu plateste impozit! Iar faza cu criminala, io sper sa nu ajung prin imprudenta, daca zici ca era sa te omor cu rasul! Aaaa, si mi s-a aratat... auzi, daca aia se bashica pentru ca te aude razand, explica-i ca e mai bine sa te auda razand pe tine decat oracaiala care o sa urmeze
o sa isi doreasca sa te auda pe tine razand tare-tare decat pe bebe
![]()
cristiana70, dar cum naiba mascalzone mamma mia ala sa faca ce-l taie scufia si tu sa iti iei scarmaneala daca ala sparge oalele? Pai ce-i asta? Ia sa priceapa tony macaroni ca nu se poate asa ceva! Spune-i ca in Romania gravidele au intotdeauna dreptate si ca pastele Baneasa sunt mai bune ca ale lor - nu e logic sa apui asta, dar daca nu-l poti convinge, macar sa-l zapacesti. La faza cu rosul unghiilor, hai ca e culmea, cum mama masii sa stau sa imi rontzai copilu' de deshte? Soacra-sa lu' colega ta e capiata, eu o invitam sa se plimbe pe afara o juma' de ora sau de tot... bine ca nu exista vreo superstitie in care sa trebuiasca sa-i pui si degetare. Te doare capu'
Maryela, nici eu n-am luat decat doua maieutze de bebe si atata, ca mai e timp.
Daconst, vezi ce ma enervezi tu pe mine? La voi sunt clatite la punga, la noi nu, asa ca nu te mai plange, ca poti sa le umpli cu ce ai chef, pe cand eu ori trebe sa fac, si asta inseamna jonglerii cu tigaia si mi-e lene, ori merg la clatitaria aia si le umplu aia cu ce vor! Si ma mai enervezi si cu ciocolata cu orez expandat, ca eu am gasit ceva dar are un gust oribil si nu e ce vreau eu... tot de prin germanica am gustat si eu din aia buna prima oara. La noi sunt niste imitatii deocamdata.
cleopiciu, ia intreaba la doctor de GYNOFORT - cica ar fi doza unica si omoara sigur afurisita de candida.
nadiutapm, eu am o ciuda pe cotoroantzele astea care au uitat ca au fost si ele ia o pauzari la viatza lor, incat le-o zic direct si fara menajamente. Nu tip la ele, dar am o fatza scarboasa tare si ma aplec spre ele cu cele aproape 100 de kile si un metru 77, incat se fac mici, mici, mici ca si ingerul/cupidon din reclama aia la gin dupa ce se imbata si ii sageteaza pe toti si e tras la raspundere de "Sefu' cel mare". Si le potolesc. Daca murmura ceva ma intorc si zic - "sa stiti ca eu aud inca bine si nu mi-a placut ce am auzit, astept scuze!". Bine, scuze mai greu, dar macar tac cotoroantele rusinate. Vai ce-mi place treaba asta.
Liudo, eu zic ca e o posibilitate acolo... macar asa, de departe! Si tu crezi ca ar recunoaste vreunu' daca ar fi asa? Mucles. Bine ca suntem amandoua fomei, ca altfel ar fi fost bai, poate ma luai si te luam de nevasta sau de barbat si atunci sa vezi ca era crunt daca aveam vreun dubiu, dar asa... las' ca-i bine
Da' totusi parca nu ai fi chiar sor'mea, ca eu nu calc nici moarta. A propos de durerea de cur, aia e de la nervul sciatic, ti-l apasa bebe. Ca sa mai zici vreodata ca te doare-n cur de ceva.
adela2006, eu tot sculam o vaca din aia nesimtita de pe scaun in tramvai! Pai ce mama masii?
Flavia-Ioana, mi-era dor de tineeeeee!!!
Daconst spune:
Gagici sa va tineti bine ca am provocat-o pe Liuda la duel.![]()
Ne batem care are burta mai mare.Eu am facut doar poza asta saptamana trecuta:
http://new.photos.yahoo.com/blondahd/album/576460762335128031/photo/294928803505258306/3
Sunt curioasa cu ce vine ea,ca poate mai fac o poza si maine.Cica tot ea e mai mare...sa vezi distractie.![]()
Asteptam galerie...

Hainute bb ,caruciorul
Dana 31+ 
loremunteanu spune:
Salutare burticoase!
Am pus niste poze noi in album.... Daca vreti sa ne vedeti...
Pupicei la burtici!

Loredana
27+
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
ralu74 spune:
Daconst- ce spui tu ca ai burtica mare??? la 31 de saptm este foarte bine si arati exraordinar. Ce inaltime ai? Si a mea arata la fel
Ralu
31+
DARIA
dianamizzi spune:
salutare fetelor!
nu am mai venit pe aici de saptamana trecuta si astazi am stat toata ziua acasica si am citit muuuulte pagini
MESSA ... am ras cu lacrimi la postarile tale ... doamne doamne, si asta ultima cu tony macaroni
cred ca m-a auzit tot blocul...
uite asa va tot citesc de mult timp, si parca va stiu pe toate in parte si tare mi-e drag de voi!
ce n-as da sa am si eu aici macar una ca voi , sa rad sa ma cracanez si "sa ma doara copilu"(am uitat cine a zis asa) de ras...
eu am fost la doctor saptamana trecuta si mai merg iar luni la ecograf, abia astept sa vad ce face bebelina (si daca nu i-a crescut vreo putza intre timp) ca de 2 luni jumate nu am mai fost la ecograf.
la noi e mai frumos cu fiecare zi ce trece, bebelusa se misca diferit mereu si mi-e drag de ea de nu mai pot, abia astept sa o vad. deocamdata dorm noaptea, dar nu prea adanc, ca de o saptamana stau si eu acasa tot timpul, si nu prea ma obosesc , cred ca de aia nu mai am somn adanc. da lasa, ca nu mai e mult, dupa aia nu mai dormim deloc... 
am vazut pozele toate cred, super lucruri ati luat si sunteti superbe toate si fericite! eu nu am aparat digital deocamdata, sper sa ne luam in curand... dar m-am filmat cu webcam si am pus niste video si 2 foto pe linkul de mai jos ... sa fac si eu cunostiinta cu lumea ( era si timpul )
o sa va arat si ce am luat noi, dar lucrusoarele sunt la soacra la spalat deocamdata. carucior nu am luat dar am vazut deja. aici nu se gasesc decat 3 in 1 ... scumpe , mari, dar asta e... nu gasesti altceva. luam noi si din ala sport oricum ca e folositor. plus ca o sa iau si port bebe de la inceput ca sa pot sa intru si eu intr-un magazin acolo, ca cu ditamai tancu nu incapi pe niciunde...
AELITA... am admirat cu mult drag tot ce ai luat tu si am vazut ce stii sa faci... doamne, ce imi doresc si eu sa pot sa mesteresc asa minunatii... chiar ma gandeam sa incerc sa fac si eu un cosulet din ala, daca nu iese... nu iese... macar e ceva de facut ![]()
eu am fost ieri la un magazin sa caut perdea pentru geamul camerei pentru bebe si m-a lasat aia masca cand mi-a spus cat ma costa...
deci materialul venea in total 30 euro ca era o parte transparenta si deasupra ca o draperie mica . asaaaa.... asta nu e nimic, dar cusutul... 80 de euro!!! auziti mai fetelor, a inebunit lumea! 80 de euro sa coasa un tiv si sa faca sus o cretzitura. m-am uitat asa la ea... ce sa mai zici, asa or fi preturile pe aici... lasa ca asa o astept eu pe maica-mea in ianuarie cand vine la mine si o pun la tivuit la masina, sau mai intreb prin vecini care se pricepe ![]()
am plecat ca a venit si sotul acasa. va pup, o seara frumoasa. revin maine.
uite si linkul meu, daca vreti sa ma vedeti. aaa, si e si pisica mea acolo, maya
http://www.dropshots.com/dianamizzi
diana
30+
kateryna spune:
Neata fetelor! Sa-mi fie rusine ca nu am mai scris pana acum pe aici, dar nu stiu ce am avut. De citit am citit, dar de scris..recuperez acum.
In primul rand, multumesc ptr aprecierile la adresa pozelor.
Oana_bucur,Criss68, caruciorul e cu tot cu cosulet-scoica, geanta de biberoane, hainute si ce mai bagi in ea, plus husa de ploaie. Costa 6.500.000, dar cand l-am luat ne-au dat reducere 10% asa ca l-am luat la 5.800.000 de la Miniblu. Daca vrei sa-ti mai zic ceva de el, da-mi PM sau un mesaj pe messenger si iti spun.
Aventura, paturicile-sac de dormit le-am luat cea cu danteluta de la un magazin de pe la GAra de Nord, iar cea cu ratusca a luat-o sotul din magazinul Titan.
Loremunteanu, costumasul cu ratusca bineinteles e cumparat de ...tati
ca deh...eu stau acasica. L-a luat din Obor cu 190.000. Daca vrei sa stii si restul de hainute de unde le-am luat si cat au fost zi-mi pe messenger ca sa nu monopolizam discutia![]()
Liuda, umidificatorul nu e obligatoriu. E varianta moderna a vasului cu apa care se pune pe calorifer ca sa nu se usuce prea rau aerul si sa irite gatul lui bebe. Eu l-am testat si intr-adevar se simte diferenta in casa. Eu zic ca e super ok.
Vine barza
29+
George Anelin
belle_vue spune:
Salutare si urari de bine fetelor!
Va citesc de mult si va admir, dar n-am intrat la topicul asta fiindca incerc sa-mi limitez timpul petrecut la computer. Piticul meu are si el o contributie importanta la asta, plus alte "sarcini si indatoriri" mai mult sau mai putin urgente care apar mereu....
Am avut o sarcina destul de dificila in prima perioada, cu sangerari, cu eco peste eco -- dupa care totul s-a linistit. Aici in Anglia sistemul e foarte diferit de cel din Ro, daca nu sunt probleme te vede doctorul de 2 ori in toata sarcina (la 20 si 36 de sapt), in rest te vede midwife lunar si din sapt 28 la cate 2 sapt. Spitalul la care ar fi trebuit sa nasc nu ne-a placut deloc (e in Poole, oras port, in care lumea e cam proastasi se vede), asa ca ne-am mutat la altul, si de randul asta suntem multumiti. Politica spitalului e sa nu spuna sexul bb-ului, asa ca inca nu stiu ce am, dar sambata merg sa fac o eco 4D la o clinica privata si o sa aflu mai multe.
Eu am facut primul copil in Ro si sunt obisnuita sa fiu informata tot timpul despre ce se intampla cu mine si cu puiul, dar aici nu se intampla asa ceva decat daca e un motiv special sa fi tinuta sub observatie si sunt un pic "in ceata". Abia astept sa ma mai lamuresc odata cu scanul de sambata...
Va sarut si mai revin!
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
megbeng spune:
se pare ca am reusit sa pun si eu poze pe contul comun!
sper ca merge, ca le puteti vedea!
multumesc tare mult de incurajari! chiar ajuta, sa stiti!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!