Mamici de ianuarie - februarie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

A.Alina, am auzit la stiri( la Protv parca) ieri de chestia cu schimbatul bebeilor din greseala. Nu vreau sa va ingrijorez..

Cristia, eu am folosit Canestene , cica as fi avut candida(asta asa din spusele doctorei, fara sa-mi ia lama..)si ce sa zic...nu mi-a fost prea bine.Pe la sfarsitul tratamentului, pe tampon, impreuna cu ce mai era din ovul aveam si ceva firisoare de sange. Mie mi-a zis sa opresc tratamentul.Eram cam prin luna a4-a.

Marilena cu (un pui mic si iubit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Criss68, sunt perfect de acord cu tine.
Trebuie sa-i spalam lucrusoarele, sa le calcam.Doar ca nu imi vine sa le cumpar inca.
Bagajelul pentru spital pentru mine si pentru bebe o sa-l fac insa undeva prin decembrie.
Ce sa zic, sper sa nu ne apuce iesitul pe lume mai devreme
In plus am incredere totusi in mama si in sora mea ca in 3 zile cat stau eu in spital o sa-mi spele, calce..etc.
Am facut deja lista pentru fiecare( inclusiv pentru soacra-mea..) cu ce are de facut si cumparat.
Sa speram ca o sa fie bine.

V-am pupat pe toate si sa dea Doamne Doamne sa iesim cu bine din
aceasta minunata incercare!

Marilena cu (un pui mic si iubit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Oana - hai sa-ti raspund si eu pt. ca este un capitol tare drag mie, asta cu trusoul bebelusului. Si iti zic cum am procedat la David (atat doar ca el s-a nascut in iulie). Eu am folosit salopetele acelea plusate, de frotir, daca le stii. Asta din septembrie incepand si toata iarna. Pe sub salopeta puneam un body cu maneca scurta sau lunga , iar iarna il bagam in costumasul special pt plimbare. Oricum, pt primele 3 luni salopetele sunt de baza, restul sunt chiar fite, adica blugi, reiati, sarafane si rochite...Nu zic ca n-o sa-i iau cateva si din astea pt vizite dar de baza raman salopetele, preferabil dintr-o bucata (pt mine, cel putin) Lista ta imi pare completa pt. moment, ma mai gandesc si-ti zic daca mai e ceva. pana vine Amaya ca sigur ea are idei mai multe si mai proaspete

Alina32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

Salutare fetelor !!! Bine v-am regasit !

Multa sanatate noilor venite si sarcini usoare !

Fetelor vad ca sunteti bine, ma bucur dn suflet, ati ramas la fel de active ceea ce este foarte bine...

Eu sunt bine, felete la fel, sunt superbe, la fel de nemiscatoare, dar gata...m-am resemnat, asta e...norocul meu...de a dormi noaptea f f f bine...

Sunt f am atins pragul crtitic de 93 kg, ma doare spatele de mor, mi se umfla picioarele ca la porc, dar stau acasa si cand nu mai pot ma bag in pat si gata....trec toate...

Ma bucur ca am revenit printre voi si va dulce pe toate !!!!!!!

Flavia 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Mersic, Salina...bag tot la cap.

Flavia- Ioana bine ai revenit cu bine. Eu zic ca e de bine ca puiutzele tale sunt cumintele...te pot ajuta cu statul mai mult in burtica si cu "mainile usor mai libere" cand o sa vada lumina si o sa doarma cumintele cat sa nu te inebuneasca.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Maryela,
mi-a zis si bunica mea azi ca a vazut la TV Maine o sa merg la spital sa-mi puna o perfuzie si voi sta 3-4 ore. O sa am timp berechet sa vorbesc cu dr. sau cu asistentelesa vad ce aflu.

Flavia, bine ai revenit. Incepusem sa-mi fac griji pt disparitia ta. Acum ma bucur ca sunteti toate bine.

Liuda, se pare ca ai avut o zi tare proasta azi. sotul meu e in Austria si trebuie sa se intoarca maine. cred ca as fi tare suparata sa ramana fara acte si sa nu se poate intoarce. Uite ca se mai fura si in alte tari, nu numai la noi cum sustin altii!

Alina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

adevarat nu??????

Daca o pocnesti, se cheama maltratarea sotiei. Daca te pocneste ea, e autoaparare.

Daca iei o decizie fara sa o intrebi, esti nesimtit. Daca ea ia o decizie fara sa te consulte, e femeie emancipata.

Daca-i ceri sa faca ceva ce nu-i place, e dominare masculina. Daca te roaga ea, iti face o favoare.

Daca apreciezi formele unei femei si lenjeria sumara esti pervers. Daca nu, esti homo.

Daca-i oferi flori, urmaresti ceva. Daca nu, esti fraier.

Daca esti mandru de realizarile tale esti plin de tine. Daca nu, esti lipsit de ambitie.

Daca o doare capul, e obosita. Daca te doare pe tine, n-o mai iubesti. Daca vrei sa faci dragoste prea des, esti obsedat. Daca nu, ai pe altcineva.

De aceea barbatii mor mai repede decat femeile

Marina 29+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Marinar esti tare!!!
Am revenit si eu din oras, mare lucru nu am facut ca cu cotetul dupa mine... puta faci, nu ai unde parca, e aglomerat dar am facut urgentele!!! Pe la 16 iar plec ca la 5 am intalneala cu dr.

Aiska - stai sa vezi ca nu stie daca i-au furat actele sau a pierdut borseta cu acte, bani, carduri pe undeva. Dar presupune un peco unde au oprit pentru o harta - a am uitat sa mentionez tara - Ucraina! Cu actele nu e mare smecherie - se duce la ambasada si ambasada ii da o foita (pasaport temporar) cu care iese de acolo si intra in tara. Asta stiu ca am mai trecut prin asta acum doi ani in vara cand era la noi un ucrainean si in centrul bucurestiului ne-au deschis portbagaju de la pasat (cum - nu ma intrebati) si au furat bagajele lui si ale mele! Si am ramas in pantaloni scurti si maieu (in chiloti cum zicea al meu). Deci la mine era cum era - ca am intrat in primul magazin si am cumparat chiloti, sapun, pasta, perie dinti, o pereche de blugi si 2 tricouri (deci s-a rezolvat partial). Iar ucraineanul avea si acte si bani si tot in geanta. Asa ca am tras rusinea, i-am dat o caruta de bani (cat a zis el ca a avut in geanta) si l-am si imbracat. Ma inebunisera ucraineanul ala ca tot zice ca avea nu stiu ce dracu obiect in geanta aia care tine de suflet si nu e recuperabil, plangea mai mult dupa ala decat dupa chiloti...
La ai mei e Mai misto ca se bucurau ca au card si il baga in bancomat si ii confisca aparatul cardu! Deci ca sa fie tot ca lumea!!!! Acum pleaca inapoi catre acel peco, spera ca poate acolo gaseste macar actele ca banii nu-i mai vede amin si avea vreo 3 000 dolari. Cardurile i le-am anulat... bani... a imprumutat (e bine cand te duci la parteneri... ai la cine apela)! Treaba rezolvata!
asta e - mergem mai departe!

si de durerea mea in cur... ooofffff., iar am zis aiurea, in buca, nu stiu ce nerv e dar mi se trage in picior si tare imi este frica sa nu fie si mai rau, ca azi chiar trageam piciorul dupa mine, parca nu ma mai asculta... oricum azi sant cu cracii in sus nu stiu de ce ca m-am trezit calcata de tren...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 29 sapt si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

cristiana70, tare neplacuta partea cu serviciul. Daca exista vreun avantaj ca sunt bugetara este tocmai faptul ca e loc sigur de munca unde nici nu poti zice ca traiesti, dar nici nu te lasa sa mori!
„ca nu a lasat-o soacra-sa sa taie unghiile copilului pana nu a implinit un an, dar avea voie sale scurteze rozandu-le!” – banuiesc ca rosul era sarcina soacrei, nu?
Diana74, bine ai venit si sarcina usoara in continuare! Sper sa te simti bine printre mamicile de ian-feb (iti vorbeste o dependenta de formum)
Mai, alinatxa, asta e! Mamicile de fete nu se pot abtine de la dulce. Si pe mine ma pune bebelina sa mananc cate un cozonac/ zi, iar daca vreau ma abtin ma ia cu rau, cu greata … Asa ca am purtat o discutie tare serioasa cu ea si i-am spus ca ok, ma conformez, dar atunci cand iese, sa ia si suncile cu ea, sa nu mi le lase mie ca ne suparam!
Marinar, si eu am impresia ca ma deochi singura!
Iar legat de propozitii-contradictii - asta e, daca sunt barbati sa gaseasca o cale de mijloc!
Liuda, sorry pentru necazul sotului. Bine ca mai are cardul!
Adela2006, da’ multe pretentii mai ai! Daca nici macar barbatii si liceeni nu se ridica, femeile de ce ti-ar oferi locul lor? Cine te pune sa urci in acelasi tramvai cu ele? Stii ca mie a inceput sa imi fie teama ca microbuzul nu o sa mai opreasca in statie cand ma vede (lucrez la o sc. de tara). Nu de alta, dar mai bine ia din urmatoarea localitate 2-3 slabuti decat una grasa si cu abonament!
Tocmai am vorbit la tel. cu o dna inspector de la invatatori. O adevarata doamna: mi-a vorbit asa de frumos, ca aproape mi-au dat lacrimile!
Acum ma duc sa imi fac somnul de frumusete!

Mihaela 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

dar nu ma compatimiti fetelor - nu s-a intamplat nimic - lasati ca e baiat mare si se descurca! Eu nu imi fac griji ca are cap pe umeri... ce sa mai atat (stie fata ce are la casa). Asta e daca e sa se intample se intampla... vine el acasa!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 29 sapt si 4 zile

Mergi la inceput