Mamici de ianuarie - februarie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 14
nadiutapm spune:
neata la burtoase,
Liuda, vrednica fata: la servici non stop, mobila in casa deja are, a mai cumparat o caruta de lucrusoare pt bebe, Liuda mama mai dormi si tu ??

fetelor bafta multa cu examenele, si o sa le luati cu brio.

ieri ma impins pacatul sa ma duc in carrefour fara sa-mi dau seama ca e sarbatoare si va fi nebunie, la 13.20 cand m-am asezat la coada la casa faimoasa pt gravide si handicapati, o baba a inceput sa urle la mine ca acea coada se termina undeva dupa nu stiu eu ce rafturi si sa ma duc sa o iau de acolo, eu care nu ma cert cu nimeni chiar daca nu au dreptate adica nu stiu sa ma cert 
ghinionul meu, i-am raspuns ca nu vreau sa ma duc la capul cozii, baba si mai tare, de ma gandeam eu, ba astai nebuna nu-mi vede burta? dupa ce o atentioneaza cineva mai tanar ca sunt insarcinata tot ea cu gura mare ca nu mi-a vazut burta de geanta si credeti-ma am o gentuta minuscula nu mai port gentile alea mari dupa mine ca bag de toate in ele de nu le mai ridic.
Asa i-mi venea sa-i trantesc vorba Messei "eu sunt insarcinata dvs cum sunteti" dar fraera de mine....cred ca ar trebui sa iau niste lectii de scandalagioaica ca prea sunt cuminte si sa-mi pot sustine punctul de vedere 

fetelor sa va zic de mogaldeata mea, daca dorm cu burta dezvelita si e rece burta nu misca deloc cum acopar burta si se incalzeste un pic incepe si face tumbe de ma apuca rasu' cred ca atunci cand ii e frig se baga in cel mai calduros colt al burtii si sta chitic
astazi ma duc in Obor sa-mi cumpar andrele, m-a molipsit Amaya si ma apuc sa tricotez papucei pt ai a mica, daca mai tin minte, ca de vre-o 14 ani de cand s-a nascut nepoata-mea nu am mai tricotat.
hai ca va pup, am scri cam mult

nadiutapm
25+ 
http://new.photos.yahoo.com/petcov_nadia/album/576460762331226805
Daconst spune:
Aiska,e 3d poza...4d nu am facut inca,nici nu stiu cit ar costa aici.Dr meu are 3d si face la fiecare echo si 2d si 3d,fara sa platesc nimic in plus.
Multumim la fel.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 31+ 
marinar spune:
nadia si eu am fost duminica in Cora si m-am asezat fara probleme la o coada pt gravide, ad am intrat in fata si m-a intrebat un domn daca am stat la coasa. i-am zis ca e casa prioritara si sa se uite atens sa vada ca sunt gravida si nu a mai zis nimic, mi-a facut loc pt carut imediat.
mai eu nu stiu sa tricotez, ad stiu dar nu ma pasioneaza. in schimb mama este experta, deja a facut pt fata mea cateva pulovere si catiulite si pantalonasi, sunt tare haioase. acum cica se apuca de botosei.
Marina
29+
burtika
Liuda spune:
buna dimineata !!!
bai scriitoarelor, ati inebunit de scriti atata!!!
fetelor m-am trezit ametita, nu stiu ce am, ma doare un jiunghi in cur.... nu va suparati dar asa este - bine hai ca scriu frumos... un muschi in poponet, oppp iar nu e bine , in fesa dreapta!!! Si mi se duce durerea in picior, dar chiar sant ca batuta!!! Si dupa ce ca ma simt ca naiba, ma opreste un politai frate..... sa verifice actele, Ce acte ma? crezi ca eu am acte in masina sau la mine? Puta! Actele erau la firma ca cheile de la masina le-am luat dar actele - la ce imi trebuie ca si asa ma cunosc toti cainii din Galati! Si vorba vine, cine fata sa ma mai opresca cu cotetul ala de toyota landcruiser - nu prea au indraznit multi! Si acum na, ca se gasi unu destept sa ma trezeasca! Normal ca el nu s-a suparat ca nu am actele la mine - ca doar a vazut numerele de la masina (si ochii mei inflati) si si-a dat seama ca e mai bine sa-mi ureze o zi buna! Asa ca acum scriu si incerc sa-mi revin!!! A si asta mica numai pe dreapta sta, burta cas pe dreapta...
Daconst fata vezi ca pentru tine am facut si poze!!! Fata ce sacrificii!!!
A.Alina sa stii ca eu am toata mobila in casa la comanda- dar chiar tot pana la scaune! (vezi in poze). In schimb acum am renuntat la comenzi pentru ca dura mult si eu nu am rabdare, si apoi am zis ca iau una simpla, care sa ma tina cativa ani si apoi ii fac mobila la comada dupa moftul ei!
Mihacarm - sa stii ca mobila e ieftina rau - cel putin asa mi s-a parut mie. 12 mil toata afacerea! Va dati seama ca cand am facut sufrageria si bucataria acum un an si a venit ala de la mobila cu factura de 150 mil. eram sa am stop cardiac, asa ca acum 12 mil - parca e degeaba si nici nu aglomereaza camera care si asa e destul de mica.
marinar ma anunti fata daca gasesti sa-ti faca cineva comanda pana in decembrie - eu una nu cred ca stiu cat am alergat pe aici si cei mai mici tot aveau comenzi garla, cei mari (la care aveam pile) cu atat mai mult aveau comenzi pana la revelion. Si aveam unu care mi-o facea in 2 saptamani, plus ca trebuia s-o faca si gratis ca a pierdut pariul - dar ma suparaseram pe el si am zis ca nu mai vreau !
Cris 68 despre infasat - o vara de-a mea inca acum 10 ani nu a infasat fata- si a luptat cu masa ! Adica a luptat cateva saptamani cat a stat masa la ea s-o ajute! Apoi masa a plecat si ea a facut tot de capul ei - si are fata niste picioare drepte ! Deci nu e de la infasat! Fiecare dupa copil face! Sant unii care dorm mai bine daca e cu manutele legate, ei atunci il infesi dar nu il gatui - doar asa usor ca sa nu dea din maini in somn...
nadiutamp - ce zici mai am surori.? unde? messa? Messaaa!!!! Auzi santem surori! E de bine oare? Sa-l intreb pe tata! Dar ce credeti ca recunoaste?! Eu nu cred! Messooo intreabo si tu pe maicata! Sau poate invers! lasa Messa ca e bine sa ai familie mare are cine te ajuta!!!
aaa si pentru Eli 1977 - chiar crezi fata ca am calcat aseara?! Am plecat de la firma, m-am intors iar ca na cum e urgenta cum e Liuda la tura, apoi iar am plecat - dar nu acasa ci la un nou supermarchet deschis - direct la haleala! Am luat pui la rotisor si alte mancaruri si m-am dus acasa - unde ma astepta o prietena ! Asa ca am stat la barfa pana la 11 nopatea! asa ca numai gura e din mine! Calcatul - am lasat la femeie ca vine azi - poate calca ea ca eu ... mai lenoasa asa!!!
fetelor am scris si eu ditamai scrisoare de pe front si campul de lupta.
v-am pupacit
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 29 sapt si 3 zile
sraluca spune:
Va plangeti de mobila de copil. Sa va povestesc eu ce am patit cu un dressing: au promis ca vin vineri, dupa aia a ramas pe luni, si in final marti. Marti m-au sunat la 13 ca vin la 15.30 si au aparut pe la 18, au stat pana la 22.30 cand au constatat ca nu sunt nu-s ce chestii in regula si trebuie sa le refaca sau termine. Au promis ca vin a doua zi la 10.00. M-au sunat pe la 11.00 ca vin la 13 si le-am spus sa ma sune cand sunt in masina pe drum. M-au sunat la 16 ca sunt pe drum. Cand am ajuns la mine aia din bloc oprisera curentul pt 1/2 ora asa ca baietii au plecat. Si azi II BAG ..... ca nu e frumos sa vorbesti urat de fata cu copilul.Inca nu m-au sunat.
Dar mi-au adus toate piesele asa ca ma apuc sa il montez singura ( tot barbati-miu saracul) si nu le mai dau nici un ban.
Ce parere aveti?![]()
sraluca
30+
A.Alina spune:
quote:
Originally posted by Maryela
Eu am luat-o iar de la capat cu grijile, mai ales
cand am auzit ca la un spital din Sannicolau Mare au incurcat asistentele bebelusii la maternitate...Si am inceput: "Aoleu, daca ni se intampla si noua..daca..daca.." stiti voi povestea cu drobul de sare...
Marilena cu(un pui mic si iubit)
Marilena, eu sunt din Sannicolau Mare si nu am auzit de asta. In plus aici si vreau sa nasc. Unde ai citit?
Cristiana, Duminica seara o sa stiu sigur cand merg la Timi la control. Mai vorbim. Intre timp astept sa iei legatura cu mine sa discutam despre situatia sotului tau. Poate reusesc sa va ajut.
Alina
28+
Liuda spune:
fetelor azi la 5 santem la doctor programati!
asta era vestea buna
vestea rea - tatal nostru nu mai stiu cand se intoarce din deplasarea aia externa ca cica a ramas fara acte - i-au furat tot!!! Mai are doar cardul la el - tot e bine!
mor de oftica!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 29 sapt si 4 zile
Shine spune:
offf. iar ati scris mult!
Adica este bine, dar nu am timp sa va prind din urma.
Cleopiciu eu iau Meclon, care contine Clotrimazol si Metronidazol. Maine este ultima din cele 10.Asadar, nu-ti face probleme, nu esti singura....
Shine 26+ 
oana_bucur spune:
Roandre uite asa inclin si eu si doctorul sa luam in considerare ca uterul meu are o constitutie proasta genetica (desi nimic vizibil)...eu nu am avut nici o contractie dureroasa (poate doar unele vag jenante ca si cum s-ar strange ceva in josul burtii) si totusi am avut parte de o scurtare a colului foarte mare in timp foarte scurt. Asadar de tinut minte pentru o urmatoare sarcina...
Multumesc.
Patul te asteapta si compromisurile cu printesa ta ca sa te lase...si sa speram ca totul va fi bine.
Amaya... ca de obicei...
. Nu pot tine biberoanele in sterilizator chiar si dupa sterilizare pana le utilizez? La diferenta de pret pe care am gasit-o sigur voi merge pe achizitionarea lui de din afara...asa ca voi lua modelul la oferta de acolo indiferent de model (cel cu program unic sau nu).
Cristiana sunt vremuri bune si vremuri rele...e bine ca sunteti sanatosi cu totii si impreuna. E pacat ca uneori tre sa primim lovituri mai puternice ca sa realizam ca trebuia sa mai si multumim pentru ce aveam inainte. Oricum e o situatie rezolvabila si tine de voi direct(asta e partea buna)...e randul tau sa-l sustii ca sa nu se simte o corvoada...si aveti sa treceti peste cu bine.
Haricleea eu doar ma plangeam ca n-am voie clatitutze...eh
Aiska sunt multe care nu ma mai mira la nordici. Sunt la nivelul la care au preocupari uneori interesante. Unele din regulile lor imi par destul de rigide si parca mai lipsesc viata de gust...in rest - toata admiratia. Imi amintesc ca imi zicea un prieten care sta in Suedia ca una din
"regulile interesante" este interzicerea aruncarii in natura a apei in care ai spalat si un mar...se pare ca polueaza...si evident tre sa duci apa aia intr-un container special. Eh...ce sa mai zic!?
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
28+ 
adela2006 spune:
buna ziua la balenute
am fost aseara la doctor bebe e bine are 1kil jumate e cu capul jos pe pozitie si ca si data trecuta era cu stomacul gol si din nou a ramas nevazut e cu doua saptamani mai mare decat sarcina ; nu mai am voie sa manc de fapt nu chiar am voie dar mai finut pana data viitoare trebuie sa spun cat am pus in fiecare saptamana ; mi-a luat si tensiunea era buna 100/60 ca in vremurile bune
nu pleaca departe de revel in caz ca ma apuca bas atunci nascutu dar a zis ca e totusi prea devreme ; a zis ca poate facem cezariana ca bebe probabil va fi o mica balenuta ca si mamica ei si m-a dat complet peste cap ca eu ma pregatesc sufleteste de cand am ramas gravida ptr nastere normala in ideea ca ma refac mai repede si ma pot apuca de sport ( stiu ca ptr unele e o prostie dar cand ai 100 kg nu mai gandesti asa crede-ma ) oricum a ramas ca mai vorbim pe tema asta
liuda nasoala treaba sper sa se intoarca repede
cleopiciu din cate stiu nu se mai fac ovule de clotrimazol adica in timisoara nu am gasit dar te poti spala cu incredere cu apa cu bicarbonat e foarte buna
am tot vrut sa va spun si eu de faza cu mangaiatul burticii ca provoaca contractii daca vrei sa-l simti pe bebe pui mana si atat
am venit acum 2 zile cu tranvaiul din oras inghesuiala normal pe scaune doar femei credeti ca s-a ridicat vreuna ? da de unde stateau si se uitau ca vacile la burtoiu meu
pako pastram legatura sa vedem cand poate veni si a.alina in oras ; la ce spital nasti ?
30+
alexia maria