Dinamovisti...In memoria lui Catalin Haldan

Dinamovisti...In memoria lui Catalin Haldan | Autor: Balauru

Link direct la acest mesaj

Salutare cainii mei...din cate am citit eu pe acest forum, mi-am dat seama ca acest subiect nu a fost abordat pana acum.E momentul ca simbolul echipei Dinamo, Catalin Haldan, sa renasca in sufletele noastre.Cea mai trista zi din viata unui suporter dinamovist este ziua de 5 octombrie, atunci cand Dumnezeu a avut nevoie de un capitan acolo sus...Lumea este mai trista fara el si toata suflarea fotbalistica ii simte lipsa.Cu trecerea timpului am invatat sa acceptam aceasta tragedie, caci nu suntem nemuritori , dar el este in sufletele noastre! www.fcdinamo.ro/hildan.php" target="_blank">Anul acesta Catalin ar fi implinit 30 de ani.

http://www.dinamovisti.ro/multimedia/video/CH_inseamna_Dinamo.html

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Dane , stiu ca esti CAINE PANA LA MOARTE!Este Dinamo ,echipa pe care o sustii si la victorie dar si atunci cand victoria nu e de partea sa!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balauru spune:

ce naspa ... am luat bataie de la parlitii aia de Pandurii...asta e ... capu' sus mergem mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balauru spune:

Nu pot sa cred ca nu sunt dinamovisti pe acest forum...imposibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Mai sunt dinamovisti, dar oare de ce nu avem si noi icon . Poate ar trebui sa sesizam administratorilor.
In legatura cu meciul de azi, sa speram ca nu va incepe o serie de 13 infrangeri dupa cele 13 victorii. Poate va fi mai bina la Bruges...

Monica 34+

Mergi la inceput

Bravo...Pandurii-Dinamo-1-0.

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Eu sunt dinamovista de cand ma stiu,toate rudele mele tin cu Dinamo iar eu sunt maritata cun un Dinamovist...dintre cei mai fanatici cu putinta.
Imi aduc aminte cu tristete de ziua aceea si de ziua in care a fost inmormantat. Chiar am participat la inmormantarea Unicului Capitan ,am fost la Branesti ,sa fim alaturi de el pe ultimul drum...a fost groaznic,tin minte ca ne-am urcam pe masina noastra si am facut poze in momentul in care au trecut prin dreptul nostru...dar mai tarziu le-am rupt....nu era ala felul in care vroiam sa ne amintim de el

1 ,2
3
am implinit 2 anisori
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant

Mergi la inceput

Si eu cred ca sunt dinamovisti pe forum, Aka.De ce nu va raspund?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Nu stiu de ce dar de ficare data cand ascult melodia www.youtube.com/results?search_query=aproape de voi cargo" target="_blank">Aproape de voi a lui Cargo imi amintesc de Catalin Haldan.

kiss

18+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Si Dan asculta de multe ori aceasta melodie, cateodata chiar nu stiu ce semnificatie are pentru el..l-am intrebat si mi-a spus ca a trecut pe langa moarte cand a avut accidentul si ca i-a fost frica , ca va muri!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Ati batut aseara...sunteti mandri?????????

Redati-mi viata!

Mergi la inceput