nu e problema ca nu avem si noi un icon al nostru...noi il purtam in suflet...frustrarea e mare;)
hop si io ...balaure pai esti pe un forum de mamici...la cati suporteri te astepti sa combata argumentat?
stiu ca sunt pe un forum de mamici...insa ...ce ? mamicile nu au dreptul la o opinie ? sunt mamici dinamoviste, mamici steliste, mamici...
intr-adevar...a fost frumos acel 3-0 insa trebuie sa continuam tot asa si in cupa UEFA
Buna dimineata!
Dupa cum a vazut Balaurul cand i-am sarit la beregata la celalalt subiect cu microbisti, eu sunt stelista infocata. Dar nu atat de infocata incat sa nu tin cu echipele romanesti, indiferent de numele lor, in cupele europene. Felicitari pentru meciul bun de aseara. Dinamovistii au jucat cu multa daruire, chiar daca au facut si multe greseli Putea fi chiar mai bun rezultatul, pacat de acel 11m luat aiurea si de ratarile lui Niculescu. A avut o evolutie super aseara, ca de atatea alte ori.
Felicitari! Respect!
Sper sa ne intalnim prin semifinale.
Laura de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
DA, meciul de joi a fost un meci bun...puteam castiga insa e bun si egalul in situatia de fata...batem miercuri pe Leverkusen si venim dupa voi.
Felicitari dinamovistilor. Inca o victorie. Sa o tinem tot asa si in primavara.
Monica 39+