ajutoooor!!!! sotul meu nu ma mai iubeste...
Raspunsuri - Pagina 4
andana spune:
In primul rand asa cum vezi toate suntem cu sufletul alaturi de tine.
Si eu subscriu la ceea ce a scris Elara. Nu stiu de ce aproape intotdeauna barbatul este cel care inseala iar femeia cea care se intreaba ce sa faca sa-l aduca inapoi. El este cel care trebuie sa obtina iertarea, el este cel "defect". Cred ca asta trebuie sa inteleaga in primul rand. Si sa o recunoasca. Tu, Meelinda draga, nu ai gresit cu nimic, decat poate ca i-ai acceptat prea multe.
Mergi inainte cu toata demnitatea, fruntea sus draga mea, el trebuie sa-ti obtina bunavointa, nu tu lui. El trebuie sa se gandeasca cum sa rezolve aceasta problema din casnicia voastra, tu trebuie sa accepti sau nu. Ai incredere in tine pentru ca tu si minunea voastra contati cel mai mult. Voi sunteti cele mai importante.
Iti doresc multa putere si tot binele din lume!
Andana
PITI spune:
Meelinda,eu cred(iti spun parerea mea,sa nu te superi)ca desi el a ales-o pe papusa lui,in starea care este nu cred ca a uitat-o definitiv pe acea d-ra si daca sa spunem ca a renuntat la ea definitiv se pune intrebarea daca apare alta?Eu cred ca o casatorie care nu este bazata pe dragoste reciproca nu va avea nici un rezultat,chiar daca momentan sa zicem ca s-a potolit.Ai incercat sa ii spui ca tu nu poti accepta sa stea cu tine doar pentru copil?Ce zice ?gandeste-te ca si viata ta,viitorul tau si a-l Mironei este in joc!Eu nu cred ca as avea taria necesara sa pot sta asa cu un barbat chiar daca as respira numai pentru el!Tu stii ce vrei?Il vrei langa tine?daca da,te-ai intrebat pana cand?Eu nu vreau sa te superi pentru parerea mea,iti spun sincer ce cred.Cred ca tie iti este oarecum mila de el avand in vedere starea in care este,dar tin sa iti spun ca el te-a inselat ,acum sufera dupa d-ra ,deci isi merita soarta.In acceasi situatie eu as incerca sa ma apropii de el discutind sincer despre ea,el,tu,fetita voastra,viitorul,si in cele din urma ce este de facut.daca vezi ca tu nu mai insemni nimic pentru el ...............
Anina_n spune:
Draga Melinda, dragoste cu forta nu se poate ! Daca dupa primul an de casnicie te-a inselat, inseamna ca nu te iubea de atunci. Mai bine lasa-l sa plece, nu te merita ! Timpul trece, nu asteapta pe nimeni. Va fi mai bine pt. tine dar si pt. Mirona. Cum a mai scris cineva mai sus, micuta nu va creste fericita intre 2 oameni nefericiti.
Iti doresc curaj si putere sa faci cum este mai bine !
Nina
Ro_Elle spune:
Nu stiu in ce faza esti acum ...dar vreau sa iti spun ca era cat pe aci sa mi se intample sa fiu "amanta"...El? un barbat realizat, cu o sotie pe picioarele ei, o fetita superba si...un potential sentimental nedaruit.......
Mi-a placut enorm...si lui de mine mult mai mult...
Mi-a zis ca e casatorit abia dupa o saptamana. M-a durut sa renunt la cineva care e aproape de ce imi doream la un barbat dar i-am explicat ca pentru mine casnicia mai inseamna ceva si ca nu vreau sa traiesc cu imaginea unui copil care isi asteapta tatal, prea "ocupat" cu altcineva decat mama.
Si mi-am impus sa sper in viitorul meu alaturi de un barbat la fel de sarmant dar disponibil.
Sunt foarte bucuroasa ca nu am fost cea care se insinueaza intr-o casnicie.
Sa dea Dumnezeu sa fie cat mai multe femei care se pot infrana!
Va sarut pe toate, dragelor, si va urez sa aveti casnicii frumoase!
Oana spune:
quote:
Initial creeata de meelinda
La mai putin de un an de la casatorie, sotul meu a inceput sa lipseasca noptile de-acasa, sa devina distant iar certurile au inceput firesc. Stiam ca ma inseala insa speram ca sunt toanele tineretii. Si nici unul dintre noi nu a avut curajul sa recunoasca faptul ca asta nu e casnicie.
INCA DE LA BUN INCEPUT lipsea noptile de acasa ?????!!!!!!!!
Nu crezi ca asta era un semnal de alarma ???
Sincer nu inteleg « debutul » acestei casnicii……
Ti-ai intitulat subiectul « ajutor, sotul meu nu ma mai iubeste », dar vin si te intreb : « te-a iubit vreodata (cu adevarat) ? »
Scuze daca am fost prea acida, dar sper ca poti accepta o parere sincera, de fapt sper ca de asta ai si cerut ajutor aici pt. a obtine pareri sincere.
Si de ce nu ne mai spui ce s-a mai intimplat intre timp?
AncaBianca spune:
Draga Meelinda,
Cel mai bun sfat pe care ti-l pot da e sa stati amandoi jos, la o cafea, fara certuri,istericale,tipete si altele si sa dati cartile pe fata, sa vedeti unde sunteti fiecare si daca lucrurile se mai pot redresa. Daca amandoi sunteti de parere ca nu se mai poate face nimic o sa va despartiti dar macar ai sa-ti gaseti pacea sufleteasca ca ai incercat tot ce s-a putut. Daca nu ai dragoste si incredere intr-o relatie nu ai nimic. Bafta si ai incredere in tine!
Anca
sasuke spune:
Andana wrote : "Nu stiu de ce aproape intotdeauna barbatul este cel care inseala iar femeia cea care se intreaba ce sa faca sa-l aduca inapoi. El este cel care trebuie sa obtina iertarea, el este cel "defect". "
...nu prea sunt de acord cu ce spui tu, Andana. Pai, barbatul cu cine poate insela ? Nu tot cu o femeie ??? (Cel putin in 90% din cazuri)Si acea femeie nu e vinovata ca are o relatie cu un barbat insurat, ca distruge o casnicie ???
Pt. meelinda : Imi pare rau de situatia ta si a fetitei tale...E greu sa-ti dau un sfat, o idee care sa fiu sigur ca va functiona...Ar fi bine, poate, sa iesiti undeva impreuna, pt. o saptamina, undeva la munte, unde nu e prea multa lume. Doar voi trei. Si sa-i spui tot ce simti. Poate va face si el la fel...si va veti lamuri. Cunosc destule perechi care au o casnicie frumoasa fara a se baza aproape deloc pe iubie...doar pe incredere, pe respect, pe prietenie, pe faptul ca sunt convinsi ca impreuna isi pot trai viata la superlativ...Bafta multa !
cl spune:
quote:
Originally posted by sasuke
Andana wrote : "Nu stiu de ce aproape intotdeauna barbatul este cel care inseala iar femeia cea care se intreaba ce sa faca sa-l aduca inapoi. El este cel care trebuie sa obtina iertarea, el este cel "defect". "
...nu prea sunt de acord cu ce spui tu, Andana. Pai, barbatul cu cine poate insela ? Nu tot cu o femeie ??? [/b[b]](Cel putin in 90% din cazuri)Si acea femeie nu e vinovata ca are o relatie cu un barbat insurat, ca distruge o casnicie ???
Pt. meelinda : Imi pare rau de situatia ta si a fetitei tale...E greu sa-ti dau un sfat, o idee care sa fiu sigur ca va functiona...Ar fi bine, poate, sa iesiti undeva impreuna, pt. o saptamina, undeva la munte, unde nu e prea multa lume. Doar voi trei. Si sa-i spui tot ce simti. Poate va face si el la fel...si va veti lamuri. Cunosc destule perechi care au o casnicie frumoasa fara a se baza aproape deloc pe iubie...doar pe incredere, pe respect, pe prietenie, pe faptul ca sunt convinsi ca impreuna isi pot trai viata la superlativ...Bafta multa !
Sasuke, ai omis un lucru esential (in mod voit sau nu, nu are importanta): in marea majoritate a cazurilor barbatii nu spun ca sunt insurati, decat dupa ce legatura incepe sa devina serioasa! Vezi, de exemplu, cazul Ro_Elle!
Claudia
sasuke spune:
cl wrote :"Sasuke, ai omis un lucru esential (in mod voit sau nu, nu are importanta): in marea majoritate a cazurilor barbatii nu spun ca sunt insurati, decat dupa ce legatura incepe sa devina serioasa! Vezi, de exemplu, cazul Ro_Elle! "
??? De unde questia cu " marea majoritate a cazurilor" ??? Da, sunt de acord ca se intimpla si asa, iar daca asa a fost si cu sotul meelindei atunci ai dreptate. Dar sa-ti mai spun un 'secret', probabil cunoscut de mute dintre voi : Una din armele barbatilor, pe care o folosesc des cind vor sa cucereasca o femeie e tocmai aceea ca spun ca sunt casatoriti, ca-si iubesc sotia, dar ea l-a inselat, l-a ranit, e acum un om pierdut , nu mai are chef de viata ....bla-bla-bla... iar doamna care-l asculta incepe sa-l consoleze, si-l consoleaza si-l consoleaza.....
Cit despre afirmatia ta, "ai omis un lucru esential (in mod voit sau nu..", prezenta mea pe forum, scrierile mele, ar trebui sa te convinga...
cl spune:
Sasuke, marea majoritate a femeilor fug de barbatii insurati! Normal ca exista si exceptii. Iar chestia cu "si nevasta m-a inselat...bla bla bla..." nu prea cred ca prinde, decat la naive!
Claudia